27 Kasım 2014, Perşembe 08:01:33

BBG BİRİNCİSİ UÇAK ALACAK

KappaTur'u 2002 yılında Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışmasında birinci olarak kazandığı parayla kuran Kaan İşçil, şimdi bir işadamı ve uçak almak için girişimlere başladı.
  • Annemin vefatı dolayısıyla ile gidemediğini İtalya turu ücretini bana odemediler helal etmiyorum
  • Keske bildigin isi yapip kafanda bardak falan kirsaydin bu ulkeye daha cok hayrin olurdu!!!
  • Boyle bir sirket nasil buyur ulkede dolandirmadigi adam kalmamis haram parayla nereye kadar.bir de cagri merkezindeki hanimefendiler(!) Anlamli bir cumle kuramadan size bagirabiliyorlar.hicbir hizmet vermeyip yediginiz para zikkim olsun
  • Allah korusun bu firmanin aldigi ucak milattan onceden kalma olur ilk ucusta duser kimseye de tazminat odemez mucbir sebepten der
  • Tatil yapmak için tur operatörüne neden ihtiyaç duyulur ki?... Ne tembel bir milletiz yahu, vize için dahi aracılık firmasına 150-200 $ ödüyorsun, ödeme güzel kardeşim, al randevunu ve istediği evraklar (çalışma belgesi, bordro, uçak bileti çıktısı ve hesap cüzdanı, otel rezervasyonu) ile git her konsolosluktan vizeni hemen al. Ona buna gereksiz niteliklere para bayılmayı çok seviyorsunuz.
  • Bu ne biçim bir ülke ya. Şu rezilliklere bakın. Kimdir bu ? NAsıl kuracak şirketi. Kuracak bir yıl sonrada batıracak. İnsanları da harcıyacak
  • Essege altin semer vursan yine essektir atasozunun nereden geldigini merak edenlere
  • parasını peşin peşin verdiğimiz tur için otel rezervasyonu diye verdikleri belge asılsız çıkınca vize almamızı engelleyen, otelle aramızda bir sorun çıktı diyip üstüne pişkin pişkin ama vize alamamanız italya büyükelçiliğinin tasarrufudur diyerek paramızı iade etmeyen bir firma. neticede faksa, e-postaya, noter aracılığıyla gönderilen ihtarnameye hiç bir cevap vermeyen bu profesyonel şirket tüketici mahkemesinin geçen hafta verdiği kararla tur ve vize ücretini yasal faiziyle ödemeye ve her bir mağdur ettiği insana manevi tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.
  • Soytari
  • Sevimsiz gulmesi yuzunden yarismayi izlemeyi biraktigin sahsiyet. Piyangodan cikan parayla tirmala bakalim. Bir de beyefendi olmussundur sen simdi dimi.

KappaTur'u 2002 yılında Biri Bizi Gözetliyor (BBG) yarışmasında birinci olarak kazandığı parayla kuran Kaan İşçil, şimdi bir işadamı ve uçak almak için girişimlere başladı.

Yalaşık 11 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren Kappatur, 2014’ü yüzde 70 büyüme ile kapattı. 2015’te yüzde 30 büyüme hedefi koyan şirket, 25 bin kişiyi yurtdışına tatile gönderdi. 2015’te iç pazarda da hizmet vermeyi hedeflediklerini ifade eden Kappatur Yönetim Kurulu Başkanı Kaan İşçil, tur operatörleriyle yurtdışına çıkış yapan kişi sayısının 200 bin olduğunu, pazar paylarının ise yüzde 13 civarında olduğunu dile getirdi. 

Uçak almak için görüşüyoruz

Şirket olarak bir uçak almak için harekete geçtiklerini söyleyen Kaan İşçil, “Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. Eğer uçağı alabilirsek bir havayolu şirketi bayrağı altında hizmet verecek. Bu sayede daha rahat tur düzenleyebileceğiz. Ancak dünyada baktığınızda büyük tur operatörlerinin havayolu şirketleri var. Bizim de gelecekte hedefimiz böyle bir şirket olmak. Türkiye’de bu iki işi bir araya getiren ETS ve Atlasjet başarılı işler yapıyor” diye konuştu. (Hürriyet)

BBG BİRİNCİSİ UÇAK ALACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Nurten Atilla ~ 6 yıl önce
Annemin vefatı dolayısıyla ile gidemediğini İtalya turu ücretini bana odemediler helal etmiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en... tur kappa tur ~ 8 yıl önce
Keske bildigin isi yapip kafanda bardak falan kirsaydin bu ulkeye daha cok hayrin olurdu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
en kotu tur ~ 8 yıl önce
Boyle bir sirket nasil buyur ulkede dolandirmadigi adam kalmamis haram parayla nereye kadar.bir de cagri merkezindeki hanimefendiler(!) Anlamli bir cumle kuramadan size bagirabiliyorlar.hicbir hizmet vermeyip yediginiz para zikkim olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karsilasabileceginiz en kotu tur ~ 8 yıl önce
Allah korusun bu firmanin aldigi ucak milattan onceden kalma olur ilk ucusta duser kimseye de tazminat odemez mucbir sebepten der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tatil yapmak için tur operatörüne neden ihtiyaç duyulur ki?... Ne tembel bir milletiz yahu, vize için dahi aracılık firmasına 150-200 $ ödüyorsun, ödeme güzel kardeşim, al randevunu ve istediği evraklar (çalışma belgesi, bordro, uçak bileti çıktısı ve hesap cüzdanı, otel rezervasyonu) ile git her konsolosluktan vizeni hemen al. Ona buna gereksiz niteliklere para bayılmayı çok seviyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utanmazlık ~ 9 yıl önce
Bu ne biçim bir ülke ya. Şu rezilliklere bakın. Kimdir bu ? NAsıl kuracak şirketi. Kuracak bir yıl sonrada batıracak. İnsanları da harcıyacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Essege altin semer vursan yine essektir atasozunun nereden geldigini merak edenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Italya ~ 9 yıl önce
parasını peşin peşin verdiğimiz tur için otel rezervasyonu diye verdikleri belge asılsız çıkınca vize almamızı engelleyen, otelle aramızda bir sorun çıktı diyip üstüne pişkin pişkin ama vize alamamanız italya büyükelçiliğinin tasarrufudur diyerek paramızı iade etmeyen bir firma. neticede faksa, e-postaya, noter aracılığıyla gönderilen ihtarnameye hiç bir cevap vermeyen bu profesyonel şirket tüketici mahkemesinin geçen hafta verdiği kararla tur ve vize ücretini yasal faiziyle ödemeye ve her bir mağdur ettiği insana manevi tazminat ödemeye mahkum edilmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Soytari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sevimsiz gulmesi yuzunden yarismayi izlemeyi biraktigin sahsiyet. Piyangodan cikan parayla tirmala bakalim. Bir de beyefendi olmussundur sen simdi dimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000