19 Ağustos 2012, Pazar 08:09:08

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

AirportHaber ailesi olarak mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarız.
  • VALLA ATILAN BİRİ OLARAK HİÇ İYİ BAYRAM GEÇİRMİYORUM..PARASIZ PULSUZ EVİMDE OTURUYORUM.BİZİ BU HALE SOKANLAR UTANSIN.VE ALLAHLARINDAN BULSUN TEZ ZAMANDA
  • Canim kardesim sana iyi bayramlar. Ulkenin hali berbat. Orgut yol kesiyor, gazeteciler bile orada, karayolundan adam kaciriliyor YAYA!! olarak. Bizim yaptigimiz IHA lar vardi, ucaklar vardi hani nerdeler? Nerde TAI nin buyuk yoneticileri? Ucmayan IHAya daha silah takacaklarmis. Ulke somuruluyor her yandan. Seninde, benimde, 305in de, halkinda parasi caliniyor. Ucaklar yapan bir ulke olduk. Hersey yalan. Bayramda yalan. Bayrami zaten gariban kutlamiyor. Parasi olan tatil koylerinde, yazlikta. Olmayanda evde seker yiyiyor.
  • atılan kişilerden biri olarak bu bayramın nasıl geçtiğini bilmenizi istiyorum.ellerini öptüğüm dedem anneannem babaannem elime bayram harçlığı sıkıştırdı,bu ay ki kiramızı böyle denk getirmeyi düşünüyoruz kardeşimle.bu arada kardeşim demişken onun okul masrafları içinde bir çözüm bulmamız gerekiyor gerçi kendisi okulunu dondurup iş bulma yolunda gitmekte...babamın bu ay elini öpemedim çünki emekli maaşı artık bize yetmeyeceği için olur olmaz yerlerde iş koşturuyor bu yaşından sonra...annemin yüzü zaten gülmüyor uzun zamandır.kurunun yanında yanan yaşlardanım ben. bunları okuyupta vah vah demeyn içinizden biliyorum bunlar benim şahsi problemlerim sizleri ilgilendirmez ama lütfen benim gibileri bu hale sokan her kimse onlarada hakkınızı helal etmeyin, ben etmiyorum!iyi bayramlar!
  • Atilay ramazan bayramın tüm ailecek kutluyoruz.

AirportHaber ailesi olarak mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarız.

Sağlık, mutluluk, huzur dolu nice bayramlar dileriz.

Kazasız, belasız, hayırlı uçuşlar...

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Yorumlar

PARASIZ BAYRAM OLMUYOR!! ~ 12 yıl önce
VALLA ATILAN BİRİ OLARAK HİÇ İYİ BAYRAM GEÇİRMİYORUM..PARASIZ PULSUZ EVİMDE OTURUYORUM.BİZİ BU HALE SOKANLAR UTANSIN.VE ALLAHLARINDAN BULSUN TEZ ZAMANDA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ten biri ~ 12 yıl önce
Canim kardesim sana iyi bayramlar. Ulkenin hali berbat. Orgut yol kesiyor, gazeteciler bile orada, karayolundan adam kaciriliyor YAYA!! olarak. Bizim yaptigimiz IHA lar vardi, ucaklar vardi hani nerdeler? Nerde TAI nin buyuk yoneticileri? Ucmayan IHAya daha silah takacaklarmis. Ulke somuruluyor her yandan. Seninde, benimde, 305in de, halkinda parasi caliniyor. Ucaklar yapan bir ulke olduk. Hersey yalan. Bayramda yalan. Bayrami zaten gariban kutlamiyor. Parasi olan tatil koylerinde, yazlikta. Olmayanda evde seker yiyiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305den biri ~ 12 yıl önce
atılan kişilerden biri olarak bu bayramın nasıl geçtiğini bilmenizi istiyorum.ellerini öptüğüm dedem anneannem babaannem elime bayram harçlığı sıkıştırdı,bu ay ki kiramızı böyle denk getirmeyi düşünüyoruz kardeşimle.bu arada kardeşim demişken onun okul masrafları içinde bir çözüm bulmamız gerekiyor gerçi kendisi okulunu dondurup iş bulma yolunda gitmekte...babamın bu ay elini öpemedim çünki emekli maaşı artık bize yetmeyeceği için olur olmaz yerlerde iş koşturuyor bu yaşından sonra...annemin yüzü zaten gülmüyor uzun zamandır.kurunun yanında yanan yaşlardanım ben. bunları okuyupta vah vah demeyn içinizden biliyorum bunlar benim şahsi problemlerim sizleri ilgilendirmez ama lütfen benim gibileri bu hale sokan her kimse onlarada hakkınızı helal etmeyin, ben etmiyorum!iyi bayramlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hava-iş ~ 12 yıl önce
Atilay ramazan bayramın tüm ailecek kutluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000