14 Eylül 2010, Salı 10:13:30

"BATAN ŞİRKETLER SİVİL HAVACILIĞIMIZI LEKELİYOR!"

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık, batan şirketlerin Türk Sivil Havacılığı'na verdiği zararı köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler diyor? İşte o yazı...
  • Ama nereden kaynaklaniyor bunlar isi bilmeyenler Havayollu kuruyor veya Tur operatörlük yapiyor! Bunlarin cogu Para yikiyor cünkü böyle yüksek rakamlar baska sektörde temizlenmes!! Kolay gelsin!
  • Sayin Ali Kidik bugune kadar pek cok kisi hatta sivil havaciligin tamaminin gizli niyetlerini acikca soylemis. Bu basindan beri boyle idi, ama nedense ort gorulmesin-sus duyulmasin mantigi ile hareket edilmesi ve sivil havaciligin da ahbap cavus iliskileri ile yonetildigi icin goz yumuldu. Artik bunlarin degismesi, zor da olsa gerekiyor.

Her yıl batan şirketlerden dolayı ülke turizmimiz, havayolu şirketlerimiz ve sivil havacılığımız lekeleniyor. Yüzlerce yerli veya yabancı turist perişanlık çekiyor. Batan bu şirketlerin bazıları "kaptı-kaçtı" tabirine uyan bir şekilde piyasayı tokatlayıp ortalıktan kayboluyorlar. Bazıları ise yanlış planlama veya ekonomik nedenlerle piyasadan silinip gidiyorlar.

En son kara haber yine Almanya'dan geldi. FLY Türk isimli bir şirketin ekonomik zorluğa girmesiyle yolcular perişan oldu. Geçen hafta AirportHaber'de yayınlanan bu haberden sonra ilgili şirketten bir açıklama gelmemesi FLY Türk'deki açmazın bir göstergesiydi.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere'de batan bir şirketten dolayı Turkuaz Havayolları başta olmak üzere Onur Air, Saga Havayolları milyonlarca dolarlık zararlara uğramışlardı.

AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN

"BATAN ŞİRKETLER SİVİL HAVACILIĞIMIZI LEKELİYOR!"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ama nereden kaynaklaniyor bunlar isi bilmeyenler Havayollu kuruyor veya Tur operatörlük yapiyor! Bunlarin cogu Para yikiyor cünkü böyle yüksek rakamlar baska sektörde temizlenmes!! Kolay gelsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin Ali Kidik bugune kadar pek cok kisi hatta sivil havaciligin tamaminin gizli niyetlerini acikca soylemis. Bu basindan beri boyle idi, ama nedense ort gorulmesin-sus duyulmasin mantigi ile hareket edilmesi ve sivil havaciligin da ahbap cavus iliskileri ile yonetildigi icin goz yumuldu. Artik bunlarin degismesi, zor da olsa gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000