26 Kasım 2008, Çarşamba 08:48:29

BAŞSAVCI RAPORU DEĞERLENDİRECEK

Isparta'da meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazası raporunun dün, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tarafından açıklanmıştı. Bugün de Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, uçak kazasıyla ilgili yayınlanan raporu değerlendirecek.
  • ne biliyorda ne degerlendirecek. flaplari acilmayan bir ucagin yaklasma surati ne olur biliyor mu? o donusu yapabilirmi o suratte ne kadar taşar savrulur biliyor mu nasil degerlendirecek. pilotlar surat saatine ne baglamislar, bu ne kadar onemli biliyormu? gorevi o surat saatine kimsenin dokunmamasini saglamakti. bunu yapti mi? oturdugum yerden bende degerlendiririm.

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Şahin, saat 09.30'da düzenleyeceği basın toplantısında, geçtiğimiz sene meydana gelen ve 57 kişinin ölümüyle sonuçlanan uçak kazasıyla ilgili yayınlanan rapor konusunda değerlendirme yapacak.

BAŞSAVCI RAPORU DEĞERLENDİRECEK

Yorumlar

wolf ~ 15 yıl önce
ne biliyorda ne degerlendirecek. flaplari acilmayan bir ucagin yaklasma surati ne olur biliyor mu? o donusu yapabilirmi o suratte ne kadar taşar savrulur biliyor mu nasil degerlendirecek. pilotlar surat saatine ne baglamislar, bu ne kadar onemli biliyormu? gorevi o surat saatine kimsenin dokunmamasini saglamakti. bunu yapti mi? oturdugum yerden bende degerlendiririm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000