28 Ekim 2009, Çarşamba 07:32:11

Başkan artık 'jet'le uçacak

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 8 milyon dolara Hawker XP 800 model özel jet uçağı aldı...
  • Bu tüpcü bunuda kesin Gaziantepspordan almistir :)))
  • Sen çok uçak işletmeciliği operatörlüğü yaptın da millete akıl veriyorsun.Böyle uçaklarda kolay kolay zarar edilmez.kiralayanı çoktur ayrıca Demirören Grubu için bunun maliyeti önemsiz bir mebla.
  • YETEEERRR DEMİRÖREN YETERRRRR DEMİÖREN YETERRRRRR DEMİRÖREN YETERRRRR DEMİÖREN YETERRRRRRR DEMİRÖREN YETERRRRRRR DEMİRÖRENNN YETERRRRRRRR
  • Dun mu, onceki gun mu bir tanesi dustu.. Aman dikkat
  • hawker sanane kardeşim adamın cebine ortak mısın?!
  • Başkan yılda kaç kez uçacaksın bununla? Aynı uçağı her uçuşun için kiralamak için harcayacağın parayı, 8 milyon doları faize yatırsan fazlasıyla alırdın. Bu ne biçim hesap. Bu tür uçaklar sürekli havada kalırsa akıllı yatırım olur. Yerde geçireceği her günün sana ne kadar pahalıya mal olacağını göreceksin.

Beşiktaş'ın transfer ve maç trafiği yanında Demirören Holding’in yurtdışındaki işleri nedeniyle sık sık yurtdışına uçmak zorunda kalan başkan Yıldırım Demirören, ayağını daha rahat yerden kesmenin formülünü nihayet buldu: HAWKER XP 800..

Finansbank'a ait özel jeti 8 milyon dolara satın alan Demirören, Manchester deplasmanına da 8 kişilik bu uçakla gidecek.. Geçen haftaki Bükreş seyahatini de yeni jetiyle yapan Demirören, uçak satın alması konusunda “Bu bir lüks değil, benim gibi çok uçan kişiler için artık gereklilik.. Bu sayede gerekirse uçakta toplantı yapma imkânı bulup zamanı daha iyi kullanıyorsunuz” ifadelerini kullandı..

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve Süper Lig’de görev yapan 18 kulüp başkanı arasında özel uçağı olan tek kişi şimdilik Yıldırım Demirören.. G.Saray Başkanı Adnan Polat’ın da 38.2 metre boyunda, Maisha isimli bir yatı bulunuyor.. Polat, 8 milyon dolara malettiği Maisha’yı 12 milyon dolara satmaya çalışıyor.

(Vatan)

Başkan artık 'jet'le uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Bu tüpcü bunuda kesin Gaziantepspordan almistir :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen çok uçak işletmeciliği operatörlüğü yaptın da millete akıl veriyorsun.Böyle uçaklarda kolay kolay zarar edilmez.kiralayanı çoktur ayrıca Demirören Grubu için bunun maliyeti önemsiz bir mebla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
YETEEERRR DEMİRÖREN YETERRRRR DEMİÖREN YETERRRRRR DEMİRÖREN YETERRRRR DEMİÖREN YETERRRRRRR DEMİRÖREN YETERRRRRRR DEMİRÖRENNN YETERRRRRRRR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Dun mu, onceki gun mu bir tanesi dustu.. Aman dikkat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hawker sanane kardeşim adamın cebine ortak mısın?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Başkan yılda kaç kez uçacaksın bununla? Aynı uçağı her uçuşun için kiralamak için harcayacağın parayı, 8 milyon doları faize yatırsan fazlasıyla alırdın. Bu ne biçim hesap. Bu tür uçaklar sürekli havada kalırsa akıllı yatırım olur. Yerde geçireceği her günün sana ne kadar pahalıya mal olacağını göreceksin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000