26 Nisan 2012, Perşembe 18:13:31

BAŞBAKAN'DAN 'PİLOTLARA' MESAJ...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pilotluğun dünyanın en heyecan verici ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu belirterek, Türkiye'nin son yıllarda özellikle havacılık sektöründe kaydettiği gelişmelerde pilotların emek ve payının bulunduğunu belirtti...
  • ya bu yorumları kim ne bilgiyle hangi eğitim seviyesile yapıyor bilmiyorum.sadece birilerini aşağılamak eleştirimidir!lütfen seviyeli olun da yorumunuzdan faydalanalım
  • globally fosss teknikte pilotçukları gibi içi boş çıkmış...eee tencere kapak misali...zu ha ha ha
  • İspiyon islerini doktor.
  • Durumumuz içler acısı THY nin bakım yetkisi de alınmış. Kim bakacak bu 170 kusur uçağa doktor. Acaba su ana kadar bakımı yapılmış olan uçaklar Avrupa hava sahasına girebilir mi? Batacak şirket mazallah:(( doktor bırak bu istiyor islerini ;)
  • pilotçuklar bak danimarkaya söylerim haaaaa
  • Ulan sen kimsin de pilotlara pilotcuklar diyorsun. Demiştim öğün atlama diye neye kızdığımı bile idrak edememişsin. Kan şekerini düşürme. Benim müslümanlığımı Allah sorgular. Sen sorgulayamazsin. Aksi şirk olur, en büyük günahtır. Hadi iki lokma atta kendine gel. Aç kalma....;)
  • Bes vakit namaz şayet müslümansan sana da farz.sadece senin tarif ettigin piltcuklara degil bu bir.ikincisi vatan evladı olarak dinle imanla dalga gecmek bence günahların en büyüğü.kendinizi gaza getirip tayyipte kızarak bunları yapmayın lütfen.bunlar bizim kutsalımız.
  • dün pilotlar günü olduğunu bu nedenle de başbakanın bu mesajı verdiğini söyleyebilecek biri var mı?
  • Oldum olası bu özel günlere gıcık olmuşumdur. Ne olmuş yok dünya kadınlar günü yok sevgililer günü aha da pilotlar günü. Hiçbir faydası olduğuna inanmıyorum. pilotların sorunlarına tam gün dikkat çekilse bile aksiyon olmadıktan sonra iki gün geçmeden unutulduktan sonra ne işe yarar bu özel günler. Her gün insanlar içindir. Dem bu demdir. Olabiliyorsan İnsan olmak en büyük ayrıcalıktır. Başka özel gün gerekmez, gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz kimseden. Elinden iş gelen özel bir gün beklemez zaten.
  • basbakan konusmak icin firsat ariyor,alakali alakasiz herkonuda konusuyor,biraz agir olda molla desinler diye guzel bir laf vardir.
 Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın Türkiye Pilotlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladığı belirtildi. 
 
Mesajında, pilotluk mesleğinin dünyanın en heyecan verici ve en güzel mesleklerinden biri olduğunu ifade eden Başbakan Erdoğan, şunları kaydetti: 
 
''Havacılık sektörümüzün isimsiz kahramanları olan pilotlarımız, her şeyini kendilerine emanet eden yolcularımızı konforlu, huzurlu ve emniyetli bir şekilde gidecekleri şehirlere, ülkelere ulaştırmak için yüksek bir sorumlulukla görevlerini ifa etmektedirler. Hiç şüphesiz, Türkiye'nin özellikle son yıllarda havacılık sektöründe kaydettiği muazzam gelişmelerde, filolarımızın başarıyla uçmalarında, pilotlarımızın da emeği ve payı vardır. Ben elde ettikleri başarılarla havacılık sektörümüzün kalkınmasında, dünyanın en itibarlı havacılık sektörlerinden biri haline gelmesinde emeği geçen tüm pilotlarımızı ve ilgili okullarda birbirinden değerli pilotlar yetiştiren tüm eğitimcilerimizi tebrik ediyorum. Bu vesileyle, 26 Nisan 1912'de, ülkemizin semalarında ilk uçuşu gerçekleştirerek 1 Numaralı Uçuş Brövesinin sahibi olan Kaptan Pilot Mehmet Fesa Evrensev'i de rahmetle yad ediyorum.'' 
BAŞBAKAN'DAN 'PİLOTLARA' MESAJ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

kartal ~ 12 yıl önce
ya bu yorumları kim ne bilgiyle hangi eğitim seviyesile yapıyor bilmiyorum.sadece birilerini aşağılamak eleştirimidir!lütfen seviyeli olun da yorumunuzdan faydalanalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
globally fosss teknikte pilotçukları gibi içi boş çıkmış...eee tencere kapak misali...zu ha ha ha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İspiyon islerini doktor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Durumumuz içler acısı THY nin bakım yetkisi de alınmış. Kim bakacak bu 170 kusur uçağa doktor. Acaba su ana kadar bakımı yapılmış olan uçaklar Avrupa hava sahasına girebilir mi? Batacak şirket mazallah:(( doktor bırak bu istiyor islerini ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pilotçuklar bak danimarkaya söylerim haaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ulan sen kimsin de pilotlara pilotcuklar diyorsun. Demiştim öğün atlama diye neye kızdığımı bile idrak edememişsin. Kan şekerini düşürme. Benim müslümanlığımı Allah sorgular. Sen sorgulayamazsin. Aksi şirk olur, en büyük günahtır. Hadi iki lokma atta kendine gel. Aç kalma....;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bes vakit namaz şayet müslümansan sana da farz.sadece senin tarif ettigin piltcuklara degil bu bir.ikincisi vatan evladı olarak dinle imanla dalga gecmek bence günahların en büyüğü.kendinizi gaza getirip tayyipte kızarak bunları yapmayın lütfen.bunlar bizim kutsalımız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
dün pilotlar günü olduğunu bu nedenle de başbakanın bu mesajı verdiğini söyleyebilecek biri var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Oldum olası bu özel günlere gıcık olmuşumdur. Ne olmuş yok dünya kadınlar günü yok sevgililer günü aha da pilotlar günü. Hiçbir faydası olduğuna inanmıyorum. pilotların sorunlarına tam gün dikkat çekilse bile aksiyon olmadıktan sonra iki gün geçmeden unutulduktan sonra ne işe yarar bu özel günler. Her gün insanlar içindir. Dem bu demdir. Olabiliyorsan İnsan olmak en büyük ayrıcalıktır. Başka özel gün gerekmez, gölge etmesinler başka ihsan istemeyiz kimseden. Elinden iş gelen özel bir gün beklemez zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
basbakan konusmak icin firsat ariyor,alakali alakasiz herkonuda konusuyor,biraz agir olda molla desinler diye guzel bir laf vardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000