04 Mart 2013, Pazartesi 08:03:22

BAŞBAKAN'DAN KOCA SEYİT HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Koca Seyit Havalimanı'nın uluslararası uçuşlara da açılacağını söyledi.
  • 1.Kocaseyit Havaalanından Antalya Havaalanına uçuş ne zaman olacak.2.Pegasus servis düşünmüyormu
  • Peki nezaman uluslararasi ucuslar basliyacak??
  • yore ıtıbarıyla oksıjen deposu olan bu bolgede turızm falıyetlerının hareketlılıgı ve yabancı turist oranının ıyı araştırılması sonucunda edremıt meydanının dışa acık hale getırılmesının daha uygun olacagını duşunmekteyım.. aksı takdırde yaz aylarında bugunku ımkanlar duşunuldugunde , haftada 1 2 ucak gelecek dıye meydanın dışa acılması dogru bır karar olmayacaktır. öncelıkle bolgenın turızm acısından yurt dışında tanıtımının yapılması , bolgenın ozellıklerı, doganın guzelıklerı ıle yorenın tarıhsel ve kulturel acıdan anlatılması, yabancıların ılgısını bu bolgelere cekebılır. hemen olmasa da hava alanında 3- 5 sene ıcınde bır hareketlenme olacagını duşunuyorum. meydanın ıc hatlar acısında da kullanımı yonunde hv yolu ışletmelerının şımdıden potansıyel araştırması yapmalarında sefer planlayabılmelerı acısından yararlı olacaktır. umarım yatırımlar karsılıgını bulur.
  • SHGM Yıllardır birden fazla taşıyıcıyla devam eden Ankara uçuşlarını teşvik kapsamına alıp Borajet'e verdi ve jet uçuşlarını bitirdi, bu mantıkla dış hat zor.

Balıkesir'in Edremit ilçesindeki toplu açılış törenine katılan Erdoğan, 4 eğitim kurumu ile Edremit Körfezi Pilot Projesi kapsamında yapılan yapay resif uygulamasını hizmete açtı.

Başbakan Erdoğan, Edremit- Balıkesir bölünmüş yolunun haziran ayında tamamlanacağını, Edremit Kuzey Çevre Yolu'nun yaz başında biteceğini söyledi.

Edremit Körfez Havaalanı'nın adını Koca Seyit Havalimanı olarak değiştirildiğini belirten Erdoğan, bu havalimanının uluslararası uçuşlara da açılacağını kaydetti. 

BAŞBAKAN'DAN KOCA SEYİT HAVALİMANI AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

S.Arslan ~ 10 yıl önce
1.Kocaseyit Havaalanından Antalya Havaalanına uçuş ne zaman olacak.2.Pegasus servis düşünmüyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amsterdam ~ 11 yıl önce
Peki nezaman uluslararasi ucuslar basliyacak??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdınc durmazer ~ 11 yıl önce
yore ıtıbarıyla oksıjen deposu olan bu bolgede turızm falıyetlerının hareketlılıgı ve yabancı turist oranının ıyı araştırılması sonucunda edremıt meydanının dışa acık hale getırılmesının daha uygun olacagını duşunmekteyım.. aksı takdırde yaz aylarında bugunku ımkanlar duşunuldugunde , haftada 1 2 ucak gelecek dıye meydanın dışa acılması dogru bır karar olmayacaktır. öncelıkle bolgenın turızm acısından yurt dışında tanıtımının yapılması , bolgenın ozellıklerı, doganın guzelıklerı ıle yorenın tarıhsel ve kulturel acıdan anlatılması, yabancıların ılgısını bu bolgelere cekebılır. hemen olmasa da hava alanında 3- 5 sene ıcınde bır hareketlenme olacagını duşunuyorum. meydanın ıc hatlar acısında da kullanımı yonunde hv yolu ışletmelerının şımdıden potansıyel araştırması yapmalarında sefer planlayabılmelerı acısından yararlı olacaktır. umarım yatırımlar karsılıgını bulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ankara ~ 11 yıl önce
SHGM Yıllardır birden fazla taşıyıcıyla devam eden Ankara uçuşlarını teşvik kapsamına alıp Borajet'e verdi ve jet uçuşlarını bitirdi, bu mantıkla dış hat zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 11 yıl önce
Ne demek istediniz anlamıyorum. Bu yaz için şimdiden 6 uçuş için rezervasyon yaptım Ankara/Edremit arası ve her birinin süresi 1.15 saat. Yani Jet uçakları demektir bu, aksi halde 1.30 saat olurdu.
ıstanbul ~ 11 yıl önce
edremıt ucus okullarının egıtım verecegı bır konumda 300 gunu guneslı oldugu halde burada egıtım veren tek bır okul bıle yok yenı yenı gelısmelerle gundeme gelıyor hayırlı olsun.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000