30 Kasım 2011, Çarşamba 11:20:54

BAŞBAKAN'A UÇAK ALIMI MECLİS GÜNDEMİNDE

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'dan Airbus A-330 sorusu...
  • Sofradan en fazla payı alanlar, bize kanaatkar olmayı öğretiyor. Karnını doyuranlar, açlara seslenip gelecek güzel günlerden bahsediyor. Ülkeyi uçuruma sürükleyenler, sıradan insan için ülke idare etmenin zor olduğundan dem vuruyor.' Bertolt Brecht anlayan anlar anlamayan padişahım çok yaşa demeye devam...
  • apo yu yillardir yakalanmaktan kurtaranlari mi gizlediler yoksa??irtica irtica deyipte arkadan isbirlik yapanlarami sahip ciktilar??
  • sn basbakan genede 50% aldiya saydiklarina ragmen!! vaah seninkiler ne halt yedide OY alamiyo?
  • senin çok anladığın belli ki şehidine kelle apo ya sayın diyeni övüyorsun..rahmetli diye andıkların da bu ülkenin anasını ağlattı..biri uçkuruna düşkündü öteki de lükse ve zengine..ikisinin ve şimdikinin ortak paydaları da para , güç ve amerikancı olmaları...ayrıca 330 binmenin eziklikle ne alakası var? sen üretirde binersen ne ala ama fransız a veya alman a kendi ürettiği bir metayla hava atmak ancak bizim gibi geri kalmış toplumlara has bir olay..ismin de göktürk ..ondan utan da yorum yap bari...
  • Bende diyorum ki ülkende hala açlık varsa, emekli maaşlarına zam gelmiyor insanlar geçinemiyorsa, porsche'ye değil fiat'a bin diyorsan, a330'a değil learjet 40'a bin derler. sarkozy biniyor diyenlere de; sarkozy'nin ülkesi fransa zaten airbus'in ortağı. Adam kendi ürettiğine binsin izin ver de bir zahmet. Sırf gurur yapmışsınız o biniyor bizim ki niye binmiyor diye. Onun inadındasınız.
  • ne olmus A 330 alirsa T.C basbakani?siz halen eziklik kompleksi ile yorum pesindesiniz!!sandiktan niye cikmadiniz iktidara?marjinal siniz o yüzden!!
  • sakarya ilinin küçücük serdivan belediyesinin başkanı bile S-CLASS MERCEDES e biniyorsa ,bu ülkenin başbakanı da bu uçağa binecek tabiki de.
  • yorum yazanların %50 sinin desteğiyle alınıcak veya planlanıyor herneyse farketmez cemaat büyüdükçe doğal olarak uçakta büyüme gösteriyor al gülüm ver gülüm bu kadar basit..avrupa birliğine yalakalık olsun diye airbus tercih edilmiştir kesin..
  • YEYIN EFENDILER, CATLAYANA, PATLAYANA KADAR YEYIN.. VATANDAS NASIL OLSA ISINI BILIR. VATANDAS KIT KANAAT GECINIR NASIL OLSA. AHLAK NAMUS BIRAKMADILAR MEMLEKETTE..
  • Elemanın birisi orumlarda A330 B747 bile az demiş. Geriye bir tek challenger uzay mekiği kalıyor. Beraber biner uzaya yükselirsiniz artık.
 Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Başbakanlığa, “uçan saray” olarak nitelenen uçağın alınıp alınmayacağını soran CHP İzmir Milletvekili Musa Çam’a, "Başbakanlığa yeni bir uçak alımı için 2012 yılı Mali Yılı Bütçesine herhangi bir ödenek konmamıştır" yanıtını verdi.
 
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, “Basında bir süredir, Başbakanlığa zengin ülkelerin devlet başkanlarının kullandığı Airbus A-330 uçağı alınacağına ilişkin haberler yer almaktadır. Fransa Devlet Başkanı’nın da kullandığı ‘uçan saray’ diye nitelenen bu uçağı almanın gerekçesi nedir? Havuzda yer alan uçaklar yetersiz midir” diye sordu.
 
"2012 YILI BÜTÇESİNE YENİ UÇAK ALIMI İÇİN ÖDENEK KONMADI"
 
Soru önergesine yanıt veren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Başbakanlığa yeni bir uçak alımı için 2012 yılı Mali Yılı Bütçesine herhangi bir ödenek konmamıştır” dedi. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, şöyle dedi:
 
"Devlet hizmetleri için ihtiyaç duyulan ulaşım araçlarının planlanması, tespiti ve temin prosedürü mevzuatla belirlenmiş olup, Başbakanlık tarafından kullanılan ulaşım araçlarının temin, bakım ve onarımı için de aynı prosedür takip edilmektedir.
 
Başbakanlığa yeni bir uçak alımı için 2012 yılı Mali Yılı Bütçesine herhangi bir ödenek konmamıştır." (Mynet Haber)
BAŞBAKAN'A UÇAK ALIMI MECLİS GÜNDEMİNDE

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sofradan en fazla payı alanlar, bize kanaatkar olmayı öğretiyor. Karnını doyuranlar, açlara seslenip gelecek güzel günlerden bahsediyor. Ülkeyi uçuruma sürükleyenler, sıradan insan için ülke idare etmenin zor olduğundan dem vuruyor.' Bertolt Brecht anlayan anlar anlamayan padişahım çok yaşa demeye devam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
apo yu yillardir yakalanmaktan kurtaranlari mi gizlediler yoksa??irtica irtica deyipte arkadan isbirlik yapanlarami sahip ciktilar??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sn basbakan genede 50% aldiya saydiklarina ragmen!! vaah seninkiler ne halt yedide OY alamiyo?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
senin çok anladığın belli ki şehidine kelle apo ya sayın diyeni övüyorsun..rahmetli diye andıkların da bu ülkenin anasını ağlattı..biri uçkuruna düşkündü öteki de lükse ve zengine..ikisinin ve şimdikinin ortak paydaları da para , güç ve amerikancı olmaları...ayrıca 330 binmenin eziklikle ne alakası var? sen üretirde binersen ne ala ama fransız a veya alman a kendi ürettiği bir metayla hava atmak ancak bizim gibi geri kalmış toplumlara has bir olay..ismin de göktürk ..ondan utan da yorum yap bari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bende diyorum ki ülkende hala açlık varsa, emekli maaşlarına zam gelmiyor insanlar geçinemiyorsa, porsche'ye değil fiat'a bin diyorsan, a330'a değil learjet 40'a bin derler. sarkozy biniyor diyenlere de; sarkozy'nin ülkesi fransa zaten airbus'in ortağı. Adam kendi ürettiğine binsin izin ver de bir zahmet. Sırf gurur yapmışsınız o biniyor bizim ki niye binmiyor diye. Onun inadındasınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ne olmus A 330 alirsa T.C basbakani?siz halen eziklik kompleksi ile yorum pesindesiniz!!sandiktan niye cikmadiniz iktidara?marjinal siniz o yüzden!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sakarya ilinin küçücük serdivan belediyesinin başkanı bile S-CLASS MERCEDES e biniyorsa ,bu ülkenin başbakanı da bu uçağa binecek tabiki de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yorum yazanların %50 sinin desteğiyle alınıcak veya planlanıyor herneyse farketmez cemaat büyüdükçe doğal olarak uçakta büyüme gösteriyor al gülüm ver gülüm bu kadar basit..avrupa birliğine yalakalık olsun diye airbus tercih edilmiştir kesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
YEYIN EFENDILER, CATLAYANA, PATLAYANA KADAR YEYIN.. VATANDAS NASIL OLSA ISINI BILIR. VATANDAS KIT KANAAT GECINIR NASIL OLSA. AHLAK NAMUS BIRAKMADILAR MEMLEKETTE..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Elemanın birisi orumlarda A330 B747 bile az demiş. Geriye bir tek challenger uzay mekiği kalıyor. Beraber biner uzaya yükselirsiniz artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000