01 Ocak 2018, Pazartesi 12:18:31

Başbakan kokpitten yeni yılı kutladı

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda "TC-IST" uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı.
  • kokpite ucus murettabatının haricinde herhangi birisinin girmesi yasaktı hani? sorsan “fıtratında var” derler.
  • Hızlı tren faciasından sonra hakkında yapılan eleştirilere 'treni ben mi kullanıyordum' diyen, 20 yaşındaki oğlu devlet bankasından 450 bin euro kredi çekip 'gemicik' alınca 'ne var bunda herkes gidip bankadan kredi çekebilir' diyen, genel müdürlüğünü yaptığı şirketin biletlerini çocuklarının kurduğu şirkete sattırdığı ortaya çıkınca ' ticaret yapmak yasak mı' diyen, dindar ve muhafazakar geçinip singapur'da kumarda yakalanan oğlunun gemicikler işinde ortak olduğu hollanda'ya bize onca adilik yapmasına karşın 22 milyar euroluk ihale verip,ağzını açamayan başbakan yeni yılı kutlasa ne kutlamasa ne ?
  • Bu hukumet sayesinde uçağa binebiliyoruz.Her şehirde havaalanı var biletler ucuz.Sayın cumhurbaşkanımız ve onun dava arkadaşlarının ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Yeni yılda bile çalışarak girdiler sagolsunlar
  • Kokpite girme yasagi sadece vatandaslar icinmi gecerli?diye soran kişi sendenmi yada kimden izin alacak koskoca başbakan.herşeye muhalefet bir eleştiri sen ister dinle ister dinleme milyonlar oy vermiş seçmiş seve seve kabul edeceksiniz.sayğı göstereceksiniz yoksa devlet başka türlü öğretir saygıyı sevgiyi.
  • TV ye cikip suanda 70milyon bizi izliyor demek gibi bisi olsa gerek.
  • Eee girsin? Napim şimdi yanim? Sanki bu kadar önemli...
  • A 340 için hangi çağrı kodu verildi?
  • Kidem tazminat haklarimizi odeyin artik sbk borajet
  • Bizde isteriz :)
  • Hani günahtı kutlamak

Başbakan Binali Yıldırım, Isparta'dan Ankara'ya dönüş yolunda "TC-IST" uçağının kokpitine girerek, pilotların hava trafik kontrol kulesiyle bağlantı kurduğu telsiz frekansından vatandaşların yeni yılını kutladı.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım, havayoluyla Isparta'dan Ankara'ya gelirken özel uçak "TC-IST"in kokpitine girdi.

Pilotun arka kısmındaki koltuğa oturan Yıldırım, hava trafik kontrolörleri ile pilotlar arasında iletişimin sağlandığı frekanstan, seyir halindeki uçaklarda bulunan vatandaşların ve Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Başbakan Yıldırım, frekans üzerinden "2018 yılına girmeye kısa bir zaman kaldı. Bütün uçuş personelinin, uçaklardaki yolcuların ve saha kontroldeki arkadaşların yeni yılını tebrik ediyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize huzur, barış ve kardeşlik getirmesini Mevlamdan niyaz ediyorum. Hayırlı uçuşlar diliyorum." mesajını paylaştı.

Kendisini Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne davet eden görevliye Yıldırım, "Teşekkür ederim, şu anda havadayız. İnşallah inişte bakarız. Bütün arkadaşlara selamlar, yeni senelerini tebrik ediyoruz. Başarılarınızın devamını diliyoruz." dedi.

Özel uçak "TC-IST"in pilotlarının da yeni yılını kutlayan Yıldırım, "Yeni yılı ailenizle sağlık, sıhhat ve huzur içinde geçirmenizi diliyoruz. İnşallah bütün dilekleriniz gerçeğe dönüşür, ülkemizin, milletin birliği ve beraberliği daim olur. Yeni yılda barış, huzur içinde bir geleceği hep birlikte karşılamış oluruz." ifadelerini kullandı.

Başbakan kokpitten yeni yılı kutladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (30)

bahri ~ 6 yıl önce
kokpite ucus murettabatının haricinde herhangi birisinin girmesi yasaktı hani? sorsan “fıtratında var” derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 6 yıl önce
Hızlı tren faciasından sonra hakkında yapılan eleştirilere 'treni ben mi kullanıyordum' diyen, 20 yaşındaki oğlu devlet bankasından 450 bin euro kredi çekip 'gemicik' alınca 'ne var bunda herkes gidip bankadan kredi çekebilir' diyen, genel müdürlüğünü yaptığı şirketin biletlerini çocuklarının kurduğu şirkete sattırdığı ortaya çıkınca ' ticaret yapmak yasak mı' diyen, dindar ve muhafazakar geçinip singapur'da kumarda yakalanan oğlunun gemicikler işinde ortak olduğu hollanda'ya bize onca adilik yapmasına karşın 22 milyar euroluk ihale verip,ağzını açamayan başbakan yeni yılı kutlasa ne kutlamasa ne ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALLAH razı olsun ~ 6 yıl önce
Bu hukumet sayesinde uçağa binebiliyoruz.Her şehirde havaalanı var biletler ucuz.Sayın cumhurbaşkanımız ve onun dava arkadaşlarının ALLAH yar ve yardımcısı olsun.Yeni yılda bile çalışarak girdiler sagolsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalaka'ya ~ 6 yıl önce
Fazla yalama bir yerin yara olur sonra...
bahri ~ 6 yıl önce
Troll musun ironi mi yapıyorsun ? yoksa ciddi misin ?
NE TROLU ~ 6 yıl önce
tabiki de ciddiyim yalan mı yazdıklarım.
İktidar dalkavuguna ~ 6 yıl önce
Yalakalık adamı fena bozar bilmiyorsan öğren...
Makarna ~ 6 yıl önce
Makarna beyini feci etkilemiş olayların farkında değil. Belki de ne yazdığını bilmeyen biri tarafından yazılmış. Veya zekice bir ironi
çarpılırsınız ~ 6 yıl önce
Yazdıklarıma karşı çıkan hainler , ülkemiz kalkındı ,gidin gavur memleketlerde yaşayın beğenmiyorsanız,kıskanılan bir ülke olduk haberleri izleyin ben A haber de ATV yalan mı söylüyor kanallar biraz kendinize gelin.Allah razı olsun demeyi öğrenin.
*_* ~ 6 yıl önce
Birader adini yazarsan adresine bir koli makarna yolda
Eleştirenler ~ 6 yıl önce
Kokpite girme yasagi sadece vatandaslar icinmi gecerli?diye soran kişi sendenmi yada kimden izin alacak koskoca başbakan.herşeye muhalefet bir eleştiri sen ister dinle ister dinleme milyonlar oy vermiş seçmiş seve seve kabul edeceksiniz.sayğı göstereceksiniz yoksa devlet başka türlü öğretir saygıyı sevgiyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eleştiriyorum ~ 6 yıl önce
Sen ve senin gibiler yalakalık yapmakta haklısınız öyle olmasanız dişleyecek kemik bulamayacaksınız...
Asdfghj ~ 6 yıl önce
Makarna kokusunu alınca duramıyorsunuz bakıyorum da
*_* ~ 6 yıl önce
O basbakani (sözde) oraya secip getirenler vatandaslar. Öyle ezik ezik devlet büyügü diye basinin üstüne koyarsan altinda ezilirsin
Flash ~ 6 yıl önce
TV ye cikip suanda 70milyon bizi izliyor demek gibi bisi olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 6 yıl önce
Eee girsin? Napim şimdi yanim? Sanki bu kadar önemli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 6 yıl önce
A 340 için hangi çağrı kodu verildi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 6 yıl önce
TC CAN.
Man’cı ~ 6 yıl önce
TC MAN yapsalarmış keşke :(
K.Tazminat Haklarimizi odeyin sbk borajet ~ 6 yıl önce
Kidem tazminat haklarimizi odeyin artik sbk borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XXX ~ 6 yıl önce
Bizde isteriz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 6 yıl önce
Hani günahtı kutlamak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000