25 Şubat 2009, Çarşamba 12:52:47

BAŞBAKAN KAZAYA EL ATTI

Başbakan Erdoğan, Amsterdam'daki uçak kazası ile ilgili bizzat devreye girdi ve Lahey Büyükelçisi'ne olay yerine gitme talimatı verdi.
  • Kendine gel ve adabını takın, biraz delikanlı olsan adını açıkça yazarsın. Sana aynen iade ediyorum ve nerene ne yakacağını sen benden çok daha iyi bilirsin.
  • Sacmalamayi birakin. Bir bo...n anladiginiz yok. Ver yansin yöneticilere seyler gibi saldiriyorsunuz. Terbiyesizler. Biryerlerinize kina yakin. Üzüleceginize. Ama sizde nerde o duygu. Serefsizler.
  • Milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Ayrıca sanırım RTE bu talihsiz ve üzücü olayı da utanmadan seçim malzemesi yapacaktır.. Ve bir de görüşlerimi vereyim ; Kazayla ilgili en detaylı haberleri NTV veriyor, başından beri izliyorum ve maalesef THY üst yönetimindeki sn.Karlıtekin ve sn.Kotil beylerin açıklama yaparlarken birbirini nasıl ezmeye çalıştıklarını ve farklı bilgiler verdiklerini bizzat gördüm. Yazık kimler yönetiyor sevgili THY'mızı. Son olarak bi şey daha var ; Acaba BÜYÜK HAVACILIK ÜSTADIMIZ sn.Cebeci hangi otoriteye ve hangi akademik eğitime göre "Sivil Havacılık Uzmanı" sıfatıyla görüş bildirmektedir? Bunu da gerçekten çok merak ediyorum.
  • adam olan istifa eder

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Amsterdam'da meydana gelen uçak kazasının ardından bizzat devreye girdiği ve Türkiye'nin Lahey Büyükelçisi Selahattin Alpar'a olay yerine gitme talimatı verdiği öğrenildi.

Erdoğan'ın, kazadan yara almadan kurtarılan Mustafa Bahçecioğlu isimli yolcu ile telefonla görüştüğü ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği bildirildi. Bahçecioğlu'nun, Başbakan Erdoğan'a, ''kazada ölü sayısının çok az olduğunu ve çok sayıda yaralı bulunduğu'' söylediği bildirildi.

Ayrıntılar AirportHaber'de olacak...

BAŞBAKAN KAZAYA EL ATTI

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Kendine gel ve adabını takın, biraz delikanlı olsan adını açıkça yazarsın. Sana aynen iade ediyorum ve nerene ne yakacağını sen benden çok daha iyi bilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sacmalamayi birakin. Bir bo...n anladiginiz yok. Ver yansin yöneticilere seyler gibi saldiriyorsunuz. Terbiyesizler. Biryerlerinize kina yakin. Üzüleceginize. Ama sizde nerde o duygu. Serefsizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Milletimize bir kez daha geçmiş olsun diyorum. Ayrıca sanırım RTE bu talihsiz ve üzücü olayı da utanmadan seçim malzemesi yapacaktır.. Ve bir de görüşlerimi vereyim ; Kazayla ilgili en detaylı haberleri NTV veriyor, başından beri izliyorum ve maalesef THY üst yönetimindeki sn.Karlıtekin ve sn.Kotil beylerin açıklama yaparlarken birbirini nasıl ezmeye çalıştıklarını ve farklı bilgiler verdiklerini bizzat gördüm. Yazık kimler yönetiyor sevgili THY'mızı. Son olarak bi şey daha var ; Acaba BÜYÜK HAVACILIK ÜSTADIMIZ sn.Cebeci hangi otoriteye ve hangi akademik eğitime göre "Sivil Havacılık Uzmanı" sıfatıyla görüş bildirmektedir? Bunu da gerçekten çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adam olan istifa eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000