28 Ağustos 2015, Cuma 15:36:50

Başaran Ulusoy'dan THY'ye çağrı

TÜRSAB Başkanı Ulusoy düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye gündemi, turizm ve birlik faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptı.
  • Sayin Basaranayan Ulusoy, THY bize yardim etsin de ne demek? THY'den, siyasetciletden medet umacagina 16 yildir isgal ettigin o makamda uyelerin icin calissaydin ne TURSABI ne de bizleri boyle kucuk dusurmez, ezdirmezdin. Biraz onurun, biraz haysiyetin varsa secimleri beklemeden isgal ettigin makami terkedersin. Sen yuksek egon yuzunden Genel Kurulda rezil olup gideceksin.Gideceksin ama sakin koyune gidecegini sanma, adalet tecelli edecek ve yaptiklarinizin hesabini adalete vereceksin..
  • başaran ulusoy türsab başkanı.sanırım yakınlarda seçim var.aralık gibi.karşısındada çok güçlü bir ekip var.emin çakmak ve ekibi ile tanışma fırsatı buldum.çok nezih ve bilgili bir gurup.trizmci arkadaşlarımla yaptığım sohbette emin çakmakın çok büyük ihtimalle yeni başkan olarak görülüyor.buda ulusoy devrinin sonu demek.sanırım bu beyanlarda biraz başkanın seçime hazırlık provası.ancak işiniz çok zor derim.çok şikayet var sizden.
  • Bir kaç kez turizm konusunda yapılması gerekenleri anlatırken dinlemiştim sonra kaldığımız otellerde anlattıklarını yaşadım emin olun yerine başkasıda gelse aynı olur Türkiye Cumhuriyetini yönetenler dış politikayı arap saçına çevirdi bugün Almanyaya nur topu gibi el kaide militanı bizim ülkemiz üzerinden geçiyor Sıriyeli akını var oluk oluk avrupa bizi bu sebeplerden sevmiyor zaten bizden gidip avrupa ülkelerini karıştırdık geçmişten gelen müslüman düşmanlığı zaten var.Rusya desen iç savaş var araplar Osmanlıdan bu yana bizi ingilizlere sattılar habire savaşıyorlar yunan krizde bulgar gelemez fakir vede düşman bir iran kaldı ambargo yeni kalktı.Şimdi ülkeyi yöneten şerefli turizmin önünde engel değilde Başaran Ulusoymu engel eğri oturup doğru konuşalım.Turizm otelcilik okullarında geçmiş çağlardan günümüze kadar gelen şarap kültürü ders olarak işleniyordu şimdi ülkeyi yöneten şarap dersini kaldırdı bilmediğimiz bir şeymi biliyorlar turist şerbetmi içer hıristiyanlıkta şarap kutsal birde Başaran Ulusoy ne bok yesin sen adam değilsen.
  • SENİN İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNDÜ ULUSOY..SEÇİME 2 AY KALDI DİYE BOY BOY ÇIKIP BOŞ BOŞ KONUŞMAYA BAŞLADIN..ZATEN YILLARCA SADECE BUNU YAPTIN...BU SEÇİMDE BİZDEN SANA ARTIK OY YOK..GÜÇLÜ BİR RAKİBİN VAR VE ARTIK YAVAŞ YAVAŞ BAVULLARI TOPLA DERİM...YILLARCA AİDATLARIMIZI ALIP BİZE SADECE AYDA 1 DERGİ GÖNDERDİN...BİZDE 2 YILDA 1 OY VERİP SENİ ŞUTLAYACCAZ ARTIK..DEĞİŞİM ŞART !!
  • Turizmin gelismesindeki engel tursabtir.
  • Bence Tursab kaldırılmali!
  • Başaran yahu...artık yeter....hem 50 Milyon'un hesabını veremiyorsun, hem de abuk sabuk konuşuyorsun. Neden THY'ye yalakalık yapıyorsun? Spor klupleri de küme düşer, ama Türsab denen ne işe yaradığı belli olmayan saçma sapan kuruluş zaten batmış batacağı kadar. Bu arada daha önce senin hakkında bu dergide yapılan yorumları okumadığın anlaşılıyor. Eğer okudu isen de utanmadan kulaktan dolma bilgilerle hala çıkıp saçmalamayı başarıyorsun. Bak Başaran artık emekli ol ve daha da gülünç olmadan bu işi bırak. Ayrıca siyaset senin boyunu çok aşar, sen arpalığını yönet, gerisini siyasetçilere bırak.
  • Thy bize bakmiyır
  • Valla ilgisi yok ama zenginlik bahsetmeye gelirse Hollanda'nın siyaseti aynı şekilde Türkiye uygulanırsa inan bütün Türkler protesto yapar. Burda Devlet zenginlerin elinde. Bu haber yanında bir hiç sayılır.
  • Su zenginleri bir doyuramadik gitti Devlet bize yardim etsin THY bize yardim etsin. Hep ver ver birkere de al diyen zengini gormedim hepsi aglar sanirsin evde coluk cocuk ac halbuki devlet kadar zenginlikleri var ama hala aclar. Allah doyursun insallah.

TÜRSAB Başkanı Ulusoy düzenlediği basın toplantısıyla Türkiye gündemi, turizm ve birlik faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yaptı.

Türkiye’deki sorunların daha fazla kaşınmaması gerektiğini belirten Ulusoy, tüm problemlerin uzlaşı zemininde çözülebileceğini söyledi. Gergin bir gündemde çalışan siyasetçilere seslenen Ulusoy, “Gelin artık anlaşın, anlaşamazsanız gelin bizle tatil yapın, rahatlarsınız” ifadelerini kullandı.

'THY BİZE DESTEK OLMALI'

Türk Hava Yolları’nın (THY) TÜRSAB’a daha fazla destek olması gerektiğini belirten Ulusoy, “THY’nin Barcelona’ya, Manchester’e sponsor olduğunu biliyoruz. Unutulmamalı ki havayolu şirketleri bizimle var, turizmle var. Spor kulüpleri küme düşer, ama TÜRSAB küme düşmez. Havayolu şirketleri özellikle de THY, TÜRSAB’a daha fazla sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

Başaran Ulusoy'dan THY'ye çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Turist Omer ~ 9 yıl önce
Sayin Basaranayan Ulusoy, THY bize yardim etsin de ne demek? THY'den, siyasetciletden medet umacagina 16 yildir isgal ettigin o makamda uyelerin icin calissaydin ne TURSABI ne de bizleri boyle kucuk dusurmez, ezdirmezdin. Biraz onurun, biraz haysiyetin varsa secimleri beklemeden isgal ettigin makami terkedersin. Sen yuksek egon yuzunden Genel Kurulda rezil olup gideceksin.Gideceksin ama sakin koyune gidecegini sanma, adalet tecelli edecek ve yaptiklarinizin hesabini adalete vereceksin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seçim hazırlığı ~ 9 yıl önce
başaran ulusoy türsab başkanı.sanırım yakınlarda seçim var.aralık gibi.karşısındada çok güçlü bir ekip var.emin çakmak ve ekibi ile tanışma fırsatı buldum.çok nezih ve bilgili bir gurup.trizmci arkadaşlarımla yaptığım sohbette emin çakmakın çok büyük ihtimalle yeni başkan olarak görülüyor.buda ulusoy devrinin sonu demek.sanırım bu beyanlarda biraz başkanın seçime hazırlık provası.ancak işiniz çok zor derim.çok şikayet var sizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırdım sevmeyen ne çok seçimmi var ne ~ 9 yıl önce
Bir kaç kez turizm konusunda yapılması gerekenleri anlatırken dinlemiştim sonra kaldığımız otellerde anlattıklarını yaşadım emin olun yerine başkasıda gelse aynı olur Türkiye Cumhuriyetini yönetenler dış politikayı arap saçına çevirdi bugün Almanyaya nur topu gibi el kaide militanı bizim ülkemiz üzerinden geçiyor Sıriyeli akını var oluk oluk avrupa bizi bu sebeplerden sevmiyor zaten bizden gidip avrupa ülkelerini karıştırdık geçmişten gelen müslüman düşmanlığı zaten var.Rusya desen iç savaş var araplar Osmanlıdan bu yana bizi ingilizlere sattılar habire savaşıyorlar yunan krizde bulgar gelemez fakir vede düşman bir iran kaldı ambargo yeni kalktı.Şimdi ülkeyi yöneten şerefli turizmin önünde engel değilde Başaran Ulusoymu engel eğri oturup doğru konuşalım.Turizm otelcilik okullarında geçmiş çağlardan günümüze kadar gelen şarap kültürü ders olarak işleniyordu şimdi ülkeyi yöneten şarap dersini kaldırdı bilmediğimiz bir şeymi biliyorlar turist şerbetmi içer hıristiyanlıkta şarap kutsal birde Başaran Ulusoy ne bok yesin sen adam değilsen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR ACENTE ~ 9 yıl önce
SENİN İÇİN YOLUN SONU GÖRÜNDÜ ULUSOY..SEÇİME 2 AY KALDI DİYE BOY BOY ÇIKIP BOŞ BOŞ KONUŞMAYA BAŞLADIN..ZATEN YILLARCA SADECE BUNU YAPTIN...BU SEÇİMDE BİZDEN SANA ARTIK OY YOK..GÜÇLÜ BİR RAKİBİN VAR VE ARTIK YAVAŞ YAVAŞ BAVULLARI TOPLA DERİM...YILLARCA AİDATLARIMIZI ALIP BİZE SADECE AYDA 1 DERGİ GÖNDERDİN...BİZDE 2 YILDA 1 OY VERİP SENİ ŞUTLAYACCAZ ARTIK..DEĞİŞİM ŞART !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turizmin gelismesindeki engel tursabtir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence Tursab kaldırılmali!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 9 yıl önce
Başaran yahu...artık yeter....hem 50 Milyon'un hesabını veremiyorsun, hem de abuk sabuk konuşuyorsun. Neden THY'ye yalakalık yapıyorsun? Spor klupleri de küme düşer, ama Türsab denen ne işe yaradığı belli olmayan saçma sapan kuruluş zaten batmış batacağı kadar. Bu arada daha önce senin hakkında bu dergide yapılan yorumları okumadığın anlaşılıyor. Eğer okudu isen de utanmadan kulaktan dolma bilgilerle hala çıkıp saçmalamayı başarıyorsun. Bak Başaran artık emekli ol ve daha da gülünç olmadan bu işi bırak. Ayrıca siyaset senin boyunu çok aşar, sen arpalığını yönet, gerisini siyasetçilere bırak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zaaa ~ 9 yıl önce
Thy bize bakmiyır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nl ~ 9 yıl önce
Valla ilgisi yok ama zenginlik bahsetmeye gelirse Hollanda'nın siyaseti aynı şekilde Türkiye uygulanırsa inan bütün Türkler protesto yapar. Burda Devlet zenginlerin elinde. Bu haber yanında bir hiç sayılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zenginler ~ 9 yıl önce
Su zenginleri bir doyuramadik gitti Devlet bize yardim etsin THY bize yardim etsin. Hep ver ver birkere de al diyen zengini gormedim hepsi aglar sanirsin evde coluk cocuk ac halbuki devlet kadar zenginlikleri var ama hala aclar. Allah doyursun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000