22 Aralık 2015, Salı 08:30:04

Balıkesir'e yeni terminal binası geliyor

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile Balıkesir için hazırladığı projeleri ve Bakanlık ile işbirliği imkanlarını müzakere etti.
  • Belediye Baskani sehre yeni cehre kazandiriyor, Balikesirin potansiyelini ortaya cikarmak icin parti ayrimi yapmadan calisiyor. Ayvalik icin yaptiklari ortada. Kimse baskanin hakkini yemesin.
  • balıkesir'den önce bandırma'ya havalimanı lazım. endüstri orada, yollar orda, gemi var, havaalanı yok!! aa pardon bandırma başka partiydi. pardon sayın bakan.
  • Özellikle orayı aktif kullanıcı arkadaşlara soruyorum, halen mevcut hazır bina 2 yıl önce yapılması mı? Geçen ay uçtuğunda gayet yeni görünüyordu. Bu şartlarda yenisine ihtiyaç neden duyuluyor?
  • Mevcut apron&terminalin batısında,karşı tarafta.Şehre en yakın tarafta.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım ile Balıkesir için hazırladığı projeleri ve Bakanlık ile işbirliği imkanlarını müzakere etti. Başkan Uğur, Ulaştırma Bakanlığı'ndaki toplantıdan Balıkesir'e Raylı Sistem ve yeni Havalimanı Terminali müjdesi ile çıktı. 

Ziyarette gündeme gelen ve Binali Yıldırım’dan sözü alınan önemli yatırımlardan biri de havalimanı terminal binası oldu. Bakanlığı döneminde Edremit’e Kocaseyit Havalimanını kazandıran Yıldırım, Edip Uğur’a projeleri Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlaması halinde ihtiyaca cevap verecek modern bir terminalin müjdesini verdi. Askeri ve sivil kullanıma açık Balıkesir Havalimanı, özel jetlerden yoğun talep görüyor. Yeni termimal binası ile havalimanı, özel jetler ve iç hat uçuşları için elverişli hale gelecek.

Balıkesir'e yeni terminal binası geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Baskan Calisiyor ~ 8 yıl önce
Belediye Baskani sehre yeni cehre kazandiriyor, Balikesirin potansiyelini ortaya cikarmak icin parti ayrimi yapmadan calisiyor. Ayvalik icin yaptiklari ortada. Kimse baskanin hakkini yemesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bandırma ~ 8 yıl önce
balıkesir'den önce bandırma'ya havalimanı lazım. endüstri orada, yollar orda, gemi var, havaalanı yok!! aa pardon bandırma başka partiydi. pardon sayın bakan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şu anki? ~ 8 yıl önce
Özellikle orayı aktif kullanıcı arkadaşlara soruyorum, halen mevcut hazır bina 2 yıl önce yapılması mı? Geçen ay uçtuğunda gayet yeni görünüyordu. Bu şartlarda yenisine ihtiyaç neden duyuluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oguz ~ 8 yıl önce
Balikesirde iki havalimani var biri merkeze 40-50 km uzakta edremit havalimani ozellikle tatilciler cok kullaniyor birde askeri havalimani olan balikesir merkezdeki var, balikesir merkez e ozel ucaklar iniyormus bende ogrendim yeni :) ona istiyorlar terminal binasi
Balkes ~ 8 yıl önce
Mevcut apron&terminalin batısında,karşı tarafta.Şehre en yakın tarafta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000