17 Nisan 2015, Cuma 08:07:19

BAKANLAR VATANDAŞI KIZDIRDI

İsveç’te devlete ait uçakların hükümet üyeleri tarafından başkent Stockholm’deki iki havaalanı arasında kullanılması kamuoyunda tepkiye neden oldu.
  • 'Time is money' de bizim ki değil mi? Neden bir bakanın zamanı değerli oluyorda diğer insanların ki olmuyor? İstanbul'da insanların trafikte kaybettikleri zamana neden 'bakan' ve diğer bizim vergimizle maaş alanlar bir çözüm bulmuyor??? Onların işi kendi sorunlarına çözüm bulmak mı yoksa vergi ödeyen vatandaşın sorununa çözüm bulmaklı. Ama ülkede sizin gibiler çoğunlukta olunca halimiz ortada...
  • ne yasağı kardeşim bak bizde herkes krallar gibi takılıyor eyyyy isveç bırak uçsunlar!!! birazdan eyyy papa sanada sıra gelecek.!
  • This ia money mi? Hangi bakanın gideceği yere 1 saat geç gitmesi para eder? Yuh ki Yuh...
  • Nereye agliyoruz bizim ulke niye boyle haysiyetsiz insan dolu
  • Time is money, cook paran var galiba, o uçağın 10 dakikalık uçuşları ile senin Yolların okulların adam olur, vergimi Paşa'ların keyfi icin odemiyorum, kaldiki cevreye verilen zarari gectim. Sanki dakikada milyon dolar kazaniyorlar,
  • Çabuk bu haberi kaldır airporthaber, yoksa agzına biber sürerler burdaki bakanlar
  • Istanbulda da yapilabilir. Sonucta time is money elestirecek bişey yok

İsveç’te devlete ait uçakların hükümet üyeleri tarafından başkent Stockholm’deki iki havaalanı arasında kullanılması kamuoyunda tepkiye neden oldu. Başta muhalefet partileri olmak üzere toplumun değişik kesimleri, birbirine çok yakın olan bir havaalanından diğerine uçakla gitmenin devlet parasını çarçur etmek olduğunu savundu.

İsveç’in başkenti Stockholm’de Arlanda ve Bromma adında iki farklı havaalanı bulunuyor. Söz konusu havalaanlarının arasındaki mesafe ise 41 kilometre. Expressen Gazetesi bazı hükümet üyelerinin bu mesafeyi uçakla gittiğini ortaya çıkardı. Gazeteye göre geçtiğimiz aylarda iki havalaanı arasında başbakan ve bakanları taşımak için 6 farklı uçak seferi yapıldı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından vatandaşlar sosyal medya üzerinden ve gazeteler aracılığıyla duruma tepki gösterirken bakanların şehir içi ulaşım için uçakları kullanmasının hem israf olduğunu hem de çevreye zarar verdiğini savundu. (Bugün) 

BAKANLAR VATANDAŞI KIZDIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Android'e ~ 9 yıl önce
'Time is money' de bizim ki değil mi? Neden bir bakanın zamanı değerli oluyorda diğer insanların ki olmuyor? İstanbul'da insanların trafikte kaybettikleri zamana neden 'bakan' ve diğer bizim vergimizle maaş alanlar bir çözüm bulmuyor??? Onların işi kendi sorunlarına çözüm bulmak mı yoksa vergi ödeyen vatandaşın sorununa çözüm bulmaklı. Ama ülkede sizin gibiler çoğunlukta olunca halimiz ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasak!! ~ 9 yıl önce
ne yasağı kardeşim bak bizde herkes krallar gibi takılıyor eyyyy isveç bırak uçsunlar!!! birazdan eyyy papa sanada sıra gelecek.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
This ia money mi? Hangi bakanın gideceği yere 1 saat geç gitmesi para eder? Yuh ki Yuh...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apple store ~ 9 yıl önce
Ak kafalar dusmeye basladi :)
e ~ 9 yıl önce
Nereye agliyoruz bizim ulke niye boyle haysiyetsiz insan dolu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Time is money, cook paran var galiba, o uçağın 10 dakikalık uçuşları ile senin Yolların okulların adam olur, vergimi Paşa'ların keyfi icin odemiyorum, kaldiki cevreye verilen zarari gectim. Sanki dakikada milyon dolar kazaniyorlar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flash ~ 9 yıl önce
Çabuk bu haberi kaldır airporthaber, yoksa agzına biber sürerler burdaki bakanlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Istanbulda da yapilabilir. Sonucta time is money elestirecek bişey yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000