06 Ocak 2016, Çarşamba 10:58:17

Bakan Yıldırım'dan Rusya açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk havayolu şirketlerine Rusya tarafından vize zorluğu çıkarılmasına ilişkin konuştu
  • Tesekurler. Sayin bakanim. Kotulukler gecicidir dostluklar. Bakidir. Bir kahraman. Yorumcu soyle der. Ruslarin hic ucaklari i ustumuzden gecirmiyelim , insanliga hizmetiniz bumu , sen zit gidersen Rusya zit giderse Sonuc ne olur, anlasilmiyan bir nedenle. Ucak dustu, Sonuc .bu oldu basindan beri ben. Yazdim bu koseye bu olayin faturasi cok agir olacak Alllah devletimizi ic ve dis dusmanlardan minafiklardan. Korusun.
  • Su ruslar batsa da gorsek. Acliktan aileleriniz Turkiye'ye calismaya gelecek yine.
  • anlamadığım bir mevzu var arkadaşlar eğer açıklarsanız sevinirim. rusya vize uygulaması istediğinde thy için yaklaşık 400 kişiye vize alınmış. peki uluslar arası antlaşmalara uymuyorsa neden aldınız? o vakit kardeşim sizin yaptığınız yanlış deseydiniz. yarın bir gün uluslar arası uygunluğu tartışılacak her hangi bir uygulamaya gidilirse gene mi benzer durum olacak.?
  • durmak yok peşkeşe devam
  • rusyanın bütün uçuşlarını keselim hatta üstümüzden bile uçmasın hatta bütün nükleer oklarımızı oraya çevirelim, okçular ileri!!!
  • adamlarda ne dik durus varmış be. bi gıdım geri adım atmıyorlar. galiba bizde kendi durumumuzu bir gözden geçirsek iyi olucak
  • artik misilleme zamani geldi. hemen bir kova bulup rusyadan gelenlere su atalim. bu soguklarda sifayi kapsinlar
  • Uluslararası ilişkiler konusunda bihaber, belediye başkanı bile olamamış kişinin yorum yapması ne kadar komik oluyor.
  • Bakanimiz Yildirim Beye gercekten tesekkürler aciklamasi icin. Rusya durmadan engel üstüne engel koymakta. Insallah yakin bir zamanda bu kriz gecer.
  • bence bir an önce usd 3.5 olmalı sonrada zaten rusya dayanamaz biter:)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Türk havayolu şirketlerine Rusya tarafından vize zorluğu çıkarılmasına ilişkin konuştu

UDH Bakanı Binali Yıldırım, Rusya’nın Türk şirketlerde görevli uçuş ekiplerine vize zorluğu çıkarması ve Pegasus ile Onur Havayolları’nın uygulama sonrası uçuşlarını durdurmasına ilişkin yaptığı açıklamada, Rusya’ya bir misilleme sözkonusu olmadığını söyledi.

Bakan Yıldırım şöyle konuştu: “ Rusya ile bir kriz var. Aslında Rusya’nın havayollarının uçus ekibine şu anda uyguladığı iş, uluslararası havacılık kurallarına aykırı ve keyfi bir uygulamadır. Dolayısıyla diplomatik kanallarla bu uygulamanın yanlış olduğunu uluslar arası havacılık örgütünün normlarına uygun olmadığını derhal hatırlatacağız. Bizim amacımız Rusya ile yasadığımız bu krize misilleme ile cevap vermek değil amacımız ilişkileri normalleştirmektir. Amacımız budur. Bu yolu deneyeceğiz. Krizler gelip geçici, dostluklar bakidir. Başka bir çözüm kalmadığı müddetçe  karşılıklı görüşmeyle güzellikle anlaşmanın olunu bulacağız. Bu sorunu çözeceğiz.”

Bakan Yıldırım'dan Rusya açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Uzay ~ 8 yıl önce
Tesekurler. Sayin bakanim. Kotulukler gecicidir dostluklar. Bakidir. Bir kahraman. Yorumcu soyle der. Ruslarin hic ucaklari i ustumuzden gecirmiyelim , insanliga hizmetiniz bumu , sen zit gidersen Rusya zit giderse Sonuc ne olur, anlasilmiyan bir nedenle. Ucak dustu, Sonuc .bu oldu basindan beri ben. Yazdim bu koseye bu olayin faturasi cok agir olacak Alllah devletimizi ic ve dis dusmanlardan minafiklardan. Korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saban ~ 8 yıl önce
Su ruslar batsa da gorsek. Acliktan aileleriniz Turkiye'ye calismaya gelecek yine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 8 yıl önce
anlamadığım bir mevzu var arkadaşlar eğer açıklarsanız sevinirim. rusya vize uygulaması istediğinde thy için yaklaşık 400 kişiye vize alınmış. peki uluslar arası antlaşmalara uymuyorsa neden aldınız? o vakit kardeşim sizin yaptığınız yanlış deseydiniz. yarın bir gün uluslar arası uygunluğu tartışılacak her hangi bir uygulamaya gidilirse gene mi benzer durum olacak.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
bunlarin yaptigi hersey fis,bos,hava,civa,yalan,dolan,goz boyama...dedigin gibi madem uluslararasi anlasma varsa niye torpil havayollari hemen gidip vize almis? gorevi boyunca bir suru olay olup da istifa etmeyen bakan efendi, git o zaman thy'de vize aldiran yoneticileri uluslararasi anlasmalari bilmiyorlar diye gorevden al da gorelim !
peh.. ~ 8 yıl önce
durmak yok peşkeşe devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rrusya ~ 8 yıl önce
rusyanın bütün uçuşlarını keselim hatta üstümüzden bile uçmasın hatta bütün nükleer oklarımızı oraya çevirelim, okçular ileri!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 8 yıl önce
uluslararası sivil havacılık kurallarından,uygulamalardan hiç bir bilgin olmadığın belli. söylermisin hangi nükleer okların var ? şu anda TÜRKİYE Kontrolünde kalmayan bu birliklerde görev yapmıştımda!!! ne biliyorsun ? çok merak ettim.
bbb ~ 8 yıl önce
adamlarda ne dik durus varmış be. bi gıdım geri adım atmıyorlar. galiba bizde kendi durumumuzu bir gözden geçirsek iyi olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dik ~ 8 yıl önce
dik dur dik dur öenmli olan bu yoksa oteller turizm batmış önemli değil!!! adamlar abd ve avrupa ambargosuna kafa tutuyor!!! sen kimsin
Inat ~ 8 yıl önce
Abi, bu ruslarda köpek inadi var. Kimsede olmayan kibir var.
Korkma ~ 8 yıl önce
Korkma arkadasim türkiyede turizim bitmez. Rus gider alman gelir o gider bu gelir. Kimse gelmezse bile gurbetcilerimiz var.
remzi ~ 8 yıl önce
artik misilleme zamani geldi. hemen bir kova bulup rusyadan gelenlere su atalim. bu soguklarda sifayi kapsinlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Belediye ~ 8 yıl önce
Uluslararası ilişkiler konusunda bihaber, belediye başkanı bile olamamış kişinin yorum yapması ne kadar komik oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek ~ 8 yıl önce
Bakanimiz Yildirim Beye gercekten tesekkürler aciklamasi icin. Rusya durmadan engel üstüne engel koymakta. Insallah yakin bir zamanda bu kriz gecer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usd ~ 8 yıl önce
bence bir an önce usd 3.5 olmalı sonrada zaten rusya dayanamaz biter:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000