14 Eylül 2012, Cuma 14:54:09

BAKAN İNSİYATİFİ DEVRALDI

KKTC Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (HTKS) grev kararını askıya aldı...
  • ARKADAŞLAR ARTIK MEMLEKETTE (YAVRU MEMLEKETTE DE) GREV LAFI SÖYLENMEYECEK.ANLARIM BURASI OLUR ALMANYA,AVRUPA,İLERİ DEMOKRASİ,YAPARSIN TAMAM..AMA BURASI GERİ DEMOKRASİ OLDUĞU İÇİN ARTIK GREV MREV YASSAK HEMŞERİM :))
  • Hayatını grevler üzerinden yürütmeye çalışan KKTC sendikaları ülkenin sonunu getiriyor. Koskoca KTHY nı batırdılar hala akıllanmadılar. Sendikacılığın ne olduğunu bilmeyen tek ülke sanırım KKTC.
  • falconeye, ağzına sağlık.
  • doğru söze ne denir
  • Grev yapacaksınız hemen yapın yoksa bir gece ansızın grev hakkınız elinizden gidebilir. Ne de olsa bakan inisiyatifi eline almış.

yaşanan sorunlarla ilgili Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı’nın bugün yapmış olduğu görüşme sonucunda insiyatifi devraldığını açıklamasının ardından grev kararını askıya aldıklarını ifade eden HTKS Başkanı Cem Kapısız açıklamada bulundu.

Cem Kapısız yaptığı açıklamada:

Uzun bir süreden beri Sivil Havacılık Dairesi yasalarının eksikliğinden dolayı oluşan ve bir türlü çözümlenemeyen sorunların aşılabilmesi için oluşturulan komite toplantılarında yetkililerin olumsuz tavrından dolayı sonuç alınamamakta ve süreç belirsizce ertelenmekteydi. Hava Trafik Kontrolörleri Sendikası yetkilileri ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı’nın bugün yapmış olduğu görüşme sonucuda Sn. Bakan Hamza Ersan Saner, insiyatifi kendisinin devraldığını taleplerin karşılanması için yapılan çalışmaları yarınki Bakanlar Kurulu toplantısına bizzat götüreceğini, bu taleplerin haklı talepler olduğunu sendikamız yetkililerine iletmiştir.

Bu gelişmeler üzerine sendikamız, Sn. Bakan’ın girişimlerine destek vermek ve de iyi niyet göstergesi olarak 15 Eylül’deki uyarı grevi kararını, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak sonucun sürece olumlu bir etki etmesi beklentisi ile geçici bir süreliğine askıya almıştır.

BAKAN İNSİYATİFİ DEVRALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

BURASI ALMANYA DEĞİL ~ 12 yıl önce
ARKADAŞLAR ARTIK MEMLEKETTE (YAVRU MEMLEKETTE DE) GREV LAFI SÖYLENMEYECEK.ANLARIM BURASI OLUR ALMANYA,AVRUPA,İLERİ DEMOKRASİ,YAPARSIN TAMAM..AMA BURASI GERİ DEMOKRASİ OLDUĞU İÇİN ARTIK GREV MREV YASSAK HEMŞERİM :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grev ~ 12 yıl önce
Hayatını grevler üzerinden yürütmeye çalışan KKTC sendikaları ülkenin sonunu getiriyor. Koskoca KTHY nı batırdılar hala akıllanmadılar. Sendikacılığın ne olduğunu bilmeyen tek ülke sanırım KKTC.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
falconeye, ağzına sağlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
falcoeye'a ~ 12 yıl önce
doğru söze ne denir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
falconeye ~ 12 yıl önce
Grev yapacaksınız hemen yapın yoksa bir gece ansızın grev hakkınız elinizden gidebilir. Ne de olsa bakan inisiyatifi eline almış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000