25 Ağustos 2014, Pazartesi 14:02:38

BAKAN ELVAN'A 'AHL' SORUSU

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’a 'Yeni havalimanının ilk fazı devreye girdiğinde Atatürk Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara kapatılacağı iddiası doğru mudur?' diye sordu.
  • Ahl yerine gökdelenler yapılacak...
  • Kemal Paşa tatlısının adı Recep Paşa tatlısı olacakmış :D Ahaha
  • At binenin Kılıç kuşananın. Ata kabirden mi kalkıpta mı yapacak yeni Havalimanı'nıda adı onun adı olacak. Tabiki bu halkın teveccühüne çok partili siyasi hayatımızda sahip olan Tayyip beyin adı olacak. Farkıydaysanız Tayyip bey açık oy gizli sayımla seçim kazanmadı. O ancak tek parti CHPsine yaraşır. Bu halk sizin zihniyetinizi 1950de gömdü. Uyanın artık bu millet değerlerine düşmanları iflah etmez.
  • Hukumet icraat yapar derken reza ile olanlari Kastediyorsunuz herhalde. Yoksa ihale sonrasi gelen hazine destegi ile hangi sirkete nasil verildigi belli olan bir havalimani icin boyle konusmak icin hicbirsey okumamak gerek. Hukumet havalimani falan yapmiyor yapan sirkete hazine ve kar garantisini sunup ihale ediyor farkini gorun azcik. Chp de baska havalimani ihalesine mi ciksin muhalefet olarak? Tabiiki yapilan ihaleleri yatirimlari kontrol edip eksik,sorun,yolsuzluk var mi onlari arastiracak.
  • la mantığa bak laaaa. Atatürk havalimanının ismini değiştirip RTE yapmak için yeni havalimanı yapıyorlar laaaa.... Hesaba bak hesaba... Karar verin yahu. Rant için mi, yolsuzluk için mi, birilerini zengin etmek için mi yoksa Atatürk havalimanı ismini dğeiştirmek için mi yapıyorlar yeni havaalanını. Ya daaaa vay beeeee adamlara baaaak bir kaçla bilmem kaç kuş vuruyorlar haaaaa. Yoksa İstanbul büyümüş, mevcut havalimanı bırak önümüzdeki yılları bu günü bile kaldıramıyor, vs gibi nedenlerin bir önemi yok. Sadece yolsuzluk ve Atatürk ismini değiştirmek için yapılmış sinsi bir plan buuuuu. Wuhuuuuuu. La bi gidin laaaa. İşiniz gücünüz mü yok. Ne oluyo bu şekilde Atam izindeyiz deyip gerçekten Atatürkün izinden mi gidiyorsunuz yoksa izine mi çıkıyorsunuz anlamadım.
  • Doğru. Yeni havalimanı RTE olacak, Atatürk de kapatılacak. Bu kadar para pul imkan içinde, içlerindeki Atatürk korkusunu bir türlü yenemediler. Ancak ismini her yerden silmekle Atatürk'ü unutturacağını zannedenler bu konuda avucunu yalar. Satılmış, ruhu olmayan, karaktersiz ve cahilleri hariç tutuyorum.
  • Yav senin işin mi yok? Hükümet icraat yapar, dünyanın en büyük havaalanını yapar, ama bu adamcağız havaalanının isminin ne olacağına kafayı takar. Kendini biraz geliştir, ülke nereye gidiyor anla. Yazık sana...
  • 3.Havalimanın adı RTE olabilir demişti bakan. Atatürk Havalimanı'nın adı RTE olacak demedi. Bunları anlamak bu kadar mı zor? Atatürk adını kimse değiştiremez ama CHP'nin artık biraz ülkenin gerçek gündemi ile ilgilenmesi gerekmiyor mu?
  • CHP yeter artık sizin düşüncenizi istemiyoruz desteklemiyoruz bu ülkenin yakasından düşün. Size ne değişecek adı da RTE olacak.Atatürk Havalimanı da kapanacak.
  • Heee doğru doğru..napıcan..

Sezgin Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle TBMM Başkanlığı’na soru önergesi verdi. Basına yansıyan haberlere göre, Bakan Elvan’ın İstanbul’daki yeni havalimanına Recep Tayyip Erdoğan’ın adının verileceğini açıklamasının, aslında Atatürk Havalimanı’nın adının Recep Tayyip Erdoğan olarak değiştirilmesinden ibaret olduğunun iddia edildiğine işaret etti.

'İstanbul’daki hava sahasının darlığından dolayı iki havalimanının aynı anda kullanılamayacağı ve yeni havalimanının ilk fazı devreye girdiğinde Atatürk Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara kapatılacağı yine iddialar arasındadır.' diyen CHP’li Tanrıkulu bu bağlamda Bakan Elvan’a şu soruları yöneltti:

"Yeni havalimanının ilk fazı devreye girdiğinde Atatürk Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara kapatılacağı iddiası doğru mudur?

Atatürk Havalimanı’nın adının Recep Tayyip Erdoğan olarak değiştirileceği iddiası doğru mudur? İddia doğru ise, gerekçesi nedir?

2002-2014 yılları arasında Türkiye’de illere göre adı değiştirilen havalimanı sayısı kaçtır? Hangi gerekçelerle bu havalimanlarının adları değiştirilmiştir? Bu havalimanlarına yeni verilen adlar nelerdir?” (Haber 3)

BAKAN ELVAN'A 'AHL' SORUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ahl yerine gökdelenler yapılacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tatlı ~ 10 yıl önce
Kemal Paşa tatlısının adı Recep Paşa tatlısı olacakmış :D Ahaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
At binenin Kılıç kuşananın. Ata kabirden mi kalkıpta mı yapacak yeni Havalimanı'nıda adı onun adı olacak. Tabiki bu halkın teveccühüne çok partili siyasi hayatımızda sahip olan Tayyip beyin adı olacak. Farkıydaysanız Tayyip bey açık oy gizli sayımla seçim kazanmadı. O ancak tek parti CHPsine yaraşır. Bu halk sizin zihniyetinizi 1950de gömdü. Uyanın artık bu millet değerlerine düşmanları iflah etmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nan&Kör ~ 10 yıl önce
Seni, vatanını, dinini, diyanetini, babanı ve ANANI düşmandan kurtaran o Aziz insanlara aradan biraz zaman geçti diye davranışın bu mu olacak?
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hukumet icraat yapar derken reza ile olanlari Kastediyorsunuz herhalde. Yoksa ihale sonrasi gelen hazine destegi ile hangi sirkete nasil verildigi belli olan bir havalimani icin boyle konusmak icin hicbirsey okumamak gerek. Hukumet havalimani falan yapmiyor yapan sirkete hazine ve kar garantisini sunup ihale ediyor farkini gorun azcik. Chp de baska havalimani ihalesine mi ciksin muhalefet olarak? Tabiiki yapilan ihaleleri yatirimlari kontrol edip eksik,sorun,yolsuzluk var mi onlari arastiracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vayyy ~ 10 yıl önce
la mantığa bak laaaa. Atatürk havalimanının ismini değiştirip RTE yapmak için yeni havalimanı yapıyorlar laaaa.... Hesaba bak hesaba... Karar verin yahu. Rant için mi, yolsuzluk için mi, birilerini zengin etmek için mi yoksa Atatürk havalimanı ismini dğeiştirmek için mi yapıyorlar yeni havaalanını. Ya daaaa vay beeeee adamlara baaaak bir kaçla bilmem kaç kuş vuruyorlar haaaaa. Yoksa İstanbul büyümüş, mevcut havalimanı bırak önümüzdeki yılları bu günü bile kaldıramıyor, vs gibi nedenlerin bir önemi yok. Sadece yolsuzluk ve Atatürk ismini değiştirmek için yapılmış sinsi bir plan buuuuu. Wuhuuuuuu. La bi gidin laaaa. İşiniz gücünüz mü yok. Ne oluyo bu şekilde Atam izindeyiz deyip gerçekten Atatürkün izinden mi gidiyorsunuz yoksa izine mi çıkıyorsunuz anlamadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone uygulaması ~ 10 yıl önce
bu kadar saçmalamak için ne içtin dostum sen
ahmet ~ 10 yıl önce
doğru
sarhoş ~ 10 yıl önce
Sarhoşmusun lan sen. ATAMIZA dil uzatmak senin ne haddine densiz. İsterse %99 olun kalan % 1 ölümüne savunuruz ATA mızı .
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Doğru. Yeni havalimanı RTE olacak, Atatürk de kapatılacak. Bu kadar para pul imkan içinde, içlerindeki Atatürk korkusunu bir türlü yenemediler. Ancak ismini her yerden silmekle Atatürk'ü unutturacağını zannedenler bu konuda avucunu yalar. Satılmış, ruhu olmayan, karaktersiz ve cahilleri hariç tutuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
heryer ~ 10 yıl önce
Bize heryer ATATÜRK.
İşin mi Yok? ~ 10 yıl önce
Yav senin işin mi yok? Hükümet icraat yapar, dünyanın en büyük havaalanını yapar, ama bu adamcağız havaalanının isminin ne olacağına kafayı takar. Kendini biraz geliştir, ülke nereye gidiyor anla. Yazık sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 10 yıl önce
3.Havalimanın adı RTE olabilir demişti bakan. Atatürk Havalimanı'nın adı RTE olacak demedi. Bunları anlamak bu kadar mı zor? Atatürk adını kimse değiştiremez ama CHP'nin artık biraz ülkenin gerçek gündemi ile ilgilenmesi gerekmiyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaw He he ~ 10 yıl önce
CHP yeter artık sizin düşüncenizi istemiyoruz desteklemiyoruz bu ülkenin yakasından düşün. Size ne değişecek adı da RTE olacak.Atatürk Havalimanı da kapanacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Heee doğru doğru..napıcan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000