21 Şubat 2009, Cumartesi 07:45:45

Bakan açıkladı: "Gazipaşa Haziran'da açılacak"

Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, Gazipaşa Havaalanı'nın haziran ayında hizmete açılacağını söyledi.
  • IC İÇTAŞ GURUBU HER NE KADAR DEVLET NÜFUSUNU KULLANIP GAZİPAŞA'YI ENGELLEDİLERSEDE OLMADI SANIRIM!GAZİPAŞA'NIN AÇILMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM.ANTALYA HAVALİMANI TEKELLEŞİNCE İSTEDİKLERİ GİBİ HAREKET EDİP ÇALIŞANI MAĞDUR ETTİLERDİ.ŞİMDİ REKABET OLACAK EN AZINDAN VE BİZ ÇALIŞANLARA BİR İŞ KAPISI AÇILMIŞ OLACAK.HER DENİLENE RAZI OLMAK ZORUNDA KALMAYACAĞIZ.TAV G.PAŞANIN ŞARTLARINI BİR PARÇA İYİ TUTARSA SANIRIM ANTALYA HAVALİMANINDAN TECRÜBELİ ELEMAN BULMA SIKINTISI YAŞAMAZ.ZATEN AÇILIRSADA ANTALYA'NIN POTANSİYELİ %30-40 DÜŞERSE İYİCE ÇALIŞANA ÇEKİLMEZ HAL ALACAK ANTALYA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İŞTEN ÇIKARMALAR,ÜCRETSİZ İZİNLER GİBİ.HADİ GAZİPAŞA SENİ BEKLİYORUZ..
  • her an dağa çarpma ihtimali olan bir meydandan kalkan uçağa ben binmem. aklı olan da binmez...
  • Bölge Turizmine azmi zarar verildi?Gazipasa Havalimani Insaati basladiginda biz Turizm pazarlamacilari Avrupa'da cok sevinmistik.10 yildan fazladir hala gerekli hizmeti verecek hale gelmedigini ve uygulanmayacagi korkusu var icimde.Zira Pisti kisa oldugu kanaati var bende.Bunada sükür.Turistler Alanya'ya otele ulasmak icin 3 saat transfer yolculugu en fazla 1,5 saate indirmis olunur.
  • Sonunda açılıyor. AYT havalimanı ne kadar zorlasa da burası açılacak ve yolcular rahat edecek...

Antalya'nın Alanya ilçesine gelen Bakan Şahin, sonra Gazipaşa ilçesinde belediye başkan adayı İhsan Yıldız'ın seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Şahin, burada yaptığı açıklamada, yıllardır atıl durumda bekleyen Gazipaşa Havaalanı ile ilgili olarak ilçe halkına müjdeli haberler verdi.

Şahin, havaalanının tamamlanmak üzere oluğunu ifade ederek, "İnşallah haziranda ayında hizmete açacağız. Zamanla havaalanının uluslar arası standartlara çıkaracağız. Gazipaşa'ya charter uçakları inmeye başladığında turistlerin sağlıklı bir şekilde Alanya'ya gitmeleri için yeterli olmayan karayolunda düzenlemeler yapacağız. Şu anda Gazipaşa-Alanya karayolunun bir kısmını duble hale getirdik. Kalan 17 kilometrelik kısmını da ihale ettik. En geç 20 gün içinde yolda çalışmalar başlayacak." diye konuştu.

GAZİ PAŞA'YA YENİ DEVLET HASTANESİ

Halkın daha uygun ortamda sağlık hizmeti alabilmesi için Gazipaşa'ya yeni devlet hastanesi binası yapacaklarını kaydeden Bakan Şahin, bunun için TOKİ ile protokol imzalandıklarını dile getirdi.

Gazipaşa Devlet Hastanesi'nin inşaatına ilerleyen günlerde başlanacağını belirten Şahin, ayrıca ilçeye adalet sarayı yapılması için de çalışma başlattıklarını aktardı.

İlçenin AK Parti'li belediyeyle her alanda daha kaliteli hizmet alacağının altını çizen Şahin, "Gazipaşa'da AK Partili belediyecilikle halkımız daha ucuz su içecek. Bununla ilgili olarak ilçede yapılması planlanan Gökçeler Barajı projesini de hayata geçireceğiz. Yap-işlet-devret modeliyle yapacağımız baraj, hem sulama, hem içme hem de elektrik üretme de kullanılacak." şeklinde konuştu.

Bakan açıkladı: "Gazipaşa Haziran'da açılacak"

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
IC İÇTAŞ GURUBU HER NE KADAR DEVLET NÜFUSUNU KULLANIP GAZİPAŞA'YI ENGELLEDİLERSEDE OLMADI SANIRIM!GAZİPAŞA'NIN AÇILMASINI DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM.ANTALYA HAVALİMANI TEKELLEŞİNCE İSTEDİKLERİ GİBİ HAREKET EDİP ÇALIŞANI MAĞDUR ETTİLERDİ.ŞİMDİ REKABET OLACAK EN AZINDAN VE BİZ ÇALIŞANLARA BİR İŞ KAPISI AÇILMIŞ OLACAK.HER DENİLENE RAZI OLMAK ZORUNDA KALMAYACAĞIZ.TAV G.PAŞANIN ŞARTLARINI BİR PARÇA İYİ TUTARSA SANIRIM ANTALYA HAVALİMANINDAN TECRÜBELİ ELEMAN BULMA SIKINTISI YAŞAMAZ.ZATEN AÇILIRSADA ANTALYA'NIN POTANSİYELİ %30-40 DÜŞERSE İYİCE ÇALIŞANA ÇEKİLMEZ HAL ALACAK ANTALYA DİYE DÜŞÜNÜYORUM.İŞTEN ÇIKARMALAR,ÜCRETSİZ İZİNLER GİBİ.HADİ GAZİPAŞA SENİ BEKLİYORUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
her an dağa çarpma ihtimali olan bir meydandan kalkan uçağa ben binmem. aklı olan da binmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bölge Turizmine azmi zarar verildi?Gazipasa Havalimani Insaati basladiginda biz Turizm pazarlamacilari Avrupa'da cok sevinmistik.10 yildan fazladir hala gerekli hizmeti verecek hale gelmedigini ve uygulanmayacagi korkusu var icimde.Zira Pisti kisa oldugu kanaati var bende.Bunada sükür.Turistler Alanya'ya otele ulasmak icin 3 saat transfer yolculugu en fazla 1,5 saate indirmis olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sonunda açılıyor. AYT havalimanı ne kadar zorlasa da burası açılacak ve yolcular rahat edecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000