05 Temmuz 2016, Salı 08:56:14

Bağdat Havalimanı'na roketli saldırı

Irak'taki Uluslararası Bağdat Havalimanı yakınlarında 14 ayrı roket saldırısı düzenlendi. Saldırıdan sivillerin de etkilendiği öğrenildi.
  • O zamanda Sabiha için güvenlik zafiyeti yok gibi bir açıklama yapılmıştı. Konu gündeme gelir gibi oldu ve sonra bir anda üstü örtüldü. Devamında AHL saldırısı, "güvenlik zafiyeti" olmadığı zaten açık ve netti .PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLUR. Dur bakalım daha CUMA, CUMARTESİ ve PAZAR var. Durmak yok yola devam.
  • Orada hadise belki normal olarak kabul edilebilir. Ama ya Sabiha Gökçen havaalanına yapılan roketli saldırı. Maalesef bu olay çok çabuk kapatıldı. Uçak isabet aldı insan hayatı gitti. Olay medyada fazla yer almadı.

Irak'ın başkenti Bağdat'taki Uluslararası Bağdat Havalimanı yakınlarında roketli saldırı düzenlendiği bildirildi.

Güvenlik kaynakları, havalimanı yakınlarında kaynağı henüz belirlenemeyen 14 ayrı roket saldırısı düzenlediğini duyurdu.

Irak Savunma Bakanlığına bağlı Savaş Medya Ağı tarafından yapılan açıklamada ise Bağdat'ın batısındaki Akarkof bölgesinden Bağdat Havalimanı'na yakın Liberti Askeri Kamp'ına da 20 füze atıldığı ve sivillerin bundan etkilendiği ifade edildi.

Bağdat Havalimanı'na roketli saldırı

Yorumlar

Güvenlik zafiyeti ~ 8 yıl önce
O zamanda Sabiha için güvenlik zafiyeti yok gibi bir açıklama yapılmıştı. Konu gündeme gelir gibi oldu ve sonra bir anda üstü örtüldü. Devamında AHL saldırısı, "güvenlik zafiyeti" olmadığı zaten açık ve netti .PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLUR. Dur bakalım daha CUMA, CUMARTESİ ve PAZAR var. Durmak yok yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağdat ~ 8 yıl önce
Orada hadise belki normal olarak kabul edilebilir. Ama ya Sabiha Gökçen havaalanına yapılan roketli saldırı. Maalesef bu olay çok çabuk kapatıldı. Uçak isabet aldı insan hayatı gitti. Olay medyada fazla yer almadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000