07 Aralık 2010, Salı 14:05:17

AYLARCA HERKESİ UYUTTULAR!

Türk Hava Yolları’nda görev yapan karı koca, iş yerine gelmeden aylarca maaş aldı. Evli çiftin mesai oyunu bir ihbarla ortaya çıktı. İşte skandalın ayrıntıları...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • onun bunun odasında dolaşan siz zavallılar. sanıyomusunuz ki yaptıklarınız yanınıza kalacak . Yazıktır. günahtır bu aileyi yorum için kullanmanız.
  • Neden böyle haberler yapılıyor ? Neden her fırsat değerlendirilip bel altı vurmaya çalışılıyor. Siz birilerine saldıranlar bu makamlara nasıl geldiniz? Buralarda kalmak için neler yapıyorsunuz?Nelere göz yumdunuz ve yummaktasınız? Ve bulunduğunuz yeri hak edip hakkını veriyormusunuz???? Bırakın dedikoduyu...geçin masanızın arkasına ve İŞ yapın.
  • Bilinen nice müdürler var işini evden ya da başka bir yerden takip eden. Acil bir durum olduğu zaman işyerine gelen. Normal günlerde işi evden takip eden. Özellikle gece vardiyalarında... Olabilir mi ?
  • THY gibi bir şirkette gayet normal olan şeyler. Hava-İş bu tip adamların hakkını koruyor işte, boşuna yırtınmasınlar.
  • bu insanlarin ise gelmediği doğru degil ,biz iş arkadaşıyız biz biliyoruz yani,ayrica bundan dolayi cezada aldılar,zaten ayri bölümlerde çalışıyorlardı artık ,cok acımasız bence.Ekmeklerini siz mi alacaksınız arkadaslar?hem cezalarini cektiler hani birini cıkardın diğerinede ver bir ceza daha ikincisi olursa affetmem de,yazık gunah hata varsa bastan yapılmıstır zaten,ama bu insanlar yıllarini verdiler bu sirkete.15 yıllık personel bunlar tazminatsiz bide hepimiz cok uzulduk onlara yardım etmeyi dusunuyoruz biz siz ne diyorsunuz
  • Hava İş in '''cumartesi bankamatik memuru Munzur Pekgüleçti'''.
  • istasyonlara bakın bence..operasyona katılan kaç tane müdür gördünüz.. bazı istasyonlarda 2 müdür var oda ayrı konu..
  • insanları yargılarken özel haber yapmayın , yazarı ile yayınlayın. bir gün daha ağırı başınıza gelir, o zamanda birileri sizi böyle yargılarsa (araştırmadan) canınız yanar. saygılar.
  • BU OLAYDA NORMAL ÇALIŞMAYA GELMEDİKLERİ VE EVDE OTURDUKLARI İDDA EDİLİYOR. BURADA DEVAM SORUNU VAR.PES BE KARDEŞİM BU NASIL İŞ YA.PERSONELİN İŞE GELMEDİĞİNİ TAKİP EDEN BİR BİRİM YOK MU?



AYLARCA HERKESİ UYUTTULAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
onun bunun odasında dolaşan siz zavallılar. sanıyomusunuz ki yaptıklarınız yanınıza kalacak . Yazıktır. günahtır bu aileyi yorum için kullanmanız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Neden böyle haberler yapılıyor ? Neden her fırsat değerlendirilip bel altı vurmaya çalışılıyor. Siz birilerine saldıranlar bu makamlara nasıl geldiniz? Buralarda kalmak için neler yapıyorsunuz?Nelere göz yumdunuz ve yummaktasınız? Ve bulunduğunuz yeri hak edip hakkını veriyormusunuz???? Bırakın dedikoduyu...geçin masanızın arkasına ve İŞ yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bilinen nice müdürler var işini evden ya da başka bir yerden takip eden. Acil bir durum olduğu zaman işyerine gelen. Normal günlerde işi evden takip eden. Özellikle gece vardiyalarında... Olabilir mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY gibi bir şirkette gayet normal olan şeyler. Hava-İş bu tip adamların hakkını koruyor işte, boşuna yırtınmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu insanlarin ise gelmediği doğru degil ,biz iş arkadaşıyız biz biliyoruz yani,ayrica bundan dolayi cezada aldılar,zaten ayri bölümlerde çalışıyorlardı artık ,cok acımasız bence.Ekmeklerini siz mi alacaksınız arkadaslar?hem cezalarini cektiler hani birini cıkardın diğerinede ver bir ceza daha ikincisi olursa affetmem de,yazık gunah hata varsa bastan yapılmıstır zaten,ama bu insanlar yıllarini verdiler bu sirkete.15 yıllık personel bunlar tazminatsiz bide hepimiz cok uzulduk onlara yardım etmeyi dusunuyoruz biz siz ne diyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hava İş in '''cumartesi bankamatik memuru Munzur Pekgüleçti'''.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istasyonlara bakın bence..operasyona katılan kaç tane müdür gördünüz.. bazı istasyonlarda 2 müdür var oda ayrı konu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
insanları yargılarken özel haber yapmayın , yazarı ile yayınlayın. bir gün daha ağırı başınıza gelir, o zamanda birileri sizi böyle yargılarsa (araştırmadan) canınız yanar. saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BU OLAYDA NORMAL ÇALIŞMAYA GELMEDİKLERİ VE EVDE OTURDUKLARI İDDA EDİLİYOR. BURADA DEVAM SORUNU VAR.PES BE KARDEŞİM BU NASIL İŞ YA.PERSONELİN İŞE GELMEDİĞİNİ TAKİP EDEN BİR BİRİM YOK MU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000