23 Haziran 2014, Pazartesi 07:50:05

AVRUPA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen ve Almanya’nın Frankfurt şehrinde yapılan “Best Airport Awards” (En İyi Havaalanı Ödülleri) çerçevesinde 2014 yılı için 10-25 milyon yolcu kategorisinde Avrupa'nın En iyi Havaalanı ödülünü Atina Uluslararası Havalimanı aldı.
  • Tarafli bir oylama olmus!!!

Bu yıl 10’ncusu düzenlenen ve Almanya’nın Frankfurt şehrinde yapılan “Best Airport Awards” (En İyi Havaalanı Ödülleri) çerçevesinde 2014 yılı için 10-25 milyon yolcu kategorisinde Avrupanın En iyi Havaalanı ödülünü Atina Uluslararası Havalimanı aldı.

Eletherios Venizelos havaalanı “bulunduğu stratejik ve tehlikeli ortamda hizmet kalitesini düşürmeden sürdürmesi, olumlu performası” ve “Atina piyasasındaki hareketliliği canlandırmak için yaptığı önemli faaliyetler göz önünde bulundurularak jüri üyeleri tarafından bu ödüle layık görüldü.

Elefherios Venizelos Havaalanı CEO’su Yannis Parashis alınan bu ödüle ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Bu zor dönemde uluslararası kuruluşların Atina Havaalanı'nı Avrupa’nın zirvesine taşımaları çok önemli. Alınan bu ödül yüksek hizmet kalitemizin kanıtı olmakla beraber ülkemizin tanıtımı ve kalkınmasına verdiğimiz önemin yansımadır” dedi. (Star)

Yarışmada yolcu kategorilerine göre dağıtılan ödüller şu şekilde oldu;

1-5 Milyon Yolcu Kategorisinde: London City Havalimanı

5-10 Milyon Yolcu Kategorisinde: Stuttgart Havalimanı

10-25 Milyon Yolcu Kategorisinde: Atina Elefherios Venizelos Havalimanı

25 Milyon Yolcu Kategorisinde: Barcelona El Prat Havalimanı

AVRUPA'NIN EN İYİSİ SEÇİLDİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tarafli bir oylama olmus!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000