21 Nisan 2013, Pazar 08:20:31

'AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN BİRİSİ'

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından, ATM Dalaman Dış Hatlar Terminali Genel Müdürü Hamdi Güvenç’e turizme hizmet ödülü verildi...
  • Personel ve yolcu kışın soğuktan titrer yazın sıcaktan baygınlık geçirir. Terminalde su damlayan yerlerin altına kova konur. Yeme içme çok para bu yüzden dalaman havalimanını boykot sitesi bile açmış yolcular yurt dışında. Bu kadar da yalan olmaz ki be kardeşim.
  • ya istanbul ahl ??? rezalet ötesi....hem pahalı hem pis hem tıkış tıkış...dışarısı açık otopark...taksicileri maganda....say say bitmez!!!!
  • Bu ödülleri vermeden önce gidip ödül verdikleri yerleri görmeleri lazım. Sanırım bu ödül de kağıt üstünde verilmiş. Türkiyede ki en kötü işletilen havalimanlarından biri DLM.
  • Kesinlikle PALAVRA yazan arkadaşıma katılıyorum. Food Court ve Duty Free bölümleri serin dururken para kazanılmayan bütün bölümlerde sıcaktan çalışanlar, yolcular bunalım geçiriyor. Çalışanların konforunu zerre düşünmeyen , yolcunun sadece ve sadece parasını cebinden almak üzerine odaklanmış ilkel yaklaşımlarla işletmecilik yapan bu mantaliteye verilen ödülün sadece ve sadece kişisel çıkar paslaşmaları olduğunu düşünüyorum. Nede olsa millet olarak en çok sevdiğimiz şey şakşakçılık!!!Yazıklar olsun size...
  • Yaz sıcağında, klima açmayan, gerekirse yolcuların kontuarlarda sıcaktan bayılmasına varacak durumlara dahi yol açan, iki kuruş için sineğin yağını çıkaran, Güney Amerika ülkelerindeki hapishanelere benzeyen ATM dış hatlar mı en son teknolojiyle donanmış? kullandıkları sistem bile Fransa demiryollarından devşirme, ihtiyaçları karşılamıyor. Türkiye'nin milyonlarca turisti karşıladığı bir havalimanına yakışmayan bir işletme. Azıcık TAV'dan ders alın.

Lykia Dalaman Resort’te yapılan meclis toplantısından sonraa düzenlenen törenle Güvenç’e ödülünü, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş ve Meclis Başkanı Hilmi Giresun takdim etti.

Genel Müdür Güvenç, törenden sonra yaptığı konuşmada kendisi için manevi değeri yüksek olan bir ödül almaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Dalaman Dış Hatlar Termali’nin Antalya Kaş’tan Muğla Marmaris ve Datça’ya kadar geniş bir alana hitap ettiğini belirterek, “Havalimanımız, 10 milyon yolcu kapasiteli ve Avrupa’nın en iyi havalimanlarından birisi. İleri teknolojiyle yapıldı.” dedi. Muğla’ya her yıl gelen yabancı turist sayısının 3 milyon olduğuna işaret eden Güvenç, bunlardan yaklaşık 1,5 milyonunun Dalaman Havalimanı’ndan geçtiğini kaydetti: “Geçen sene ana pazarımız İngiltere’de yaşanan ekonomik kriz, bölgemize gelen toplam turist sayısında bir azalmaya neden oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Muğla Valiliği ve sektörlerle ortaklaşa yaptığımız çalışmalarla İngiltere pazarında yaşanan azalmanın önüne geçildi. Ayrıca Almanya ve Rusya’dan gelen turist sayısındaki artışlarla açık tamamen kapatıldı.”

Hamdi Güvenç, toplantıya katılan işadamlarına bir müjde de vererek şunları söyledi: “Bu sene bölgemize gelen turist sayısında toplamda yüzde 8 artış öngörüyoruz. Almanya’da Sun Express ile yaptığımız görüşmelerde, beş kentten Dalaman’a uçak seferi yapılması konusunda mutabakata vardık. Bu, Alman pazarında yaklaşık yüzde 21 artışa tekabül ediyor. Rusya’da yaptığımız çalışmalar da olumlu sonuçlandı. Bölgemize gelen Rus turist sayısı, 145 binden 175 bine çıkacak. Rusya pazarında yüzde 22 artış söz konusu. Bu artışta, Almanya’dan Yunanistan’a uçuşlar düzenleyen bir tur operatörünün de bize gelme kararı alması önemli rol oynayacak. Bu tur operatörü de bölgemize en az 9-10 bin turist getirecek.” (Bugün)

'AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN BİRİSİ'

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

sedat ~ 11 yıl önce
Personel ve yolcu kışın soğuktan titrer yazın sıcaktan baygınlık geçirir. Terminalde su damlayan yerlerin altına kova konur. Yeme içme çok para bu yüzden dalaman havalimanını boykot sitesi bile açmış yolcular yurt dışında. Bu kadar da yalan olmaz ki be kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ahl ??? ~ 11 yıl önce
ya istanbul ahl ??? rezalet ötesi....hem pahalı hem pis hem tıkış tıkış...dışarısı açık otopark...taksicileri maganda....say say bitmez!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ödül ~ 11 yıl önce
Bu ödülleri vermeden önce gidip ödül verdikleri yerleri görmeleri lazım. Sanırım bu ödül de kağıt üstünde verilmiş. Türkiyede ki en kötü işletilen havalimanlarından biri DLM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BERBAT İŞLETME!! ~ 11 yıl önce
Kesinlikle PALAVRA yazan arkadaşıma katılıyorum. Food Court ve Duty Free bölümleri serin dururken para kazanılmayan bütün bölümlerde sıcaktan çalışanlar, yolcular bunalım geçiriyor. Çalışanların konforunu zerre düşünmeyen , yolcunun sadece ve sadece parasını cebinden almak üzerine odaklanmış ilkel yaklaşımlarla işletmecilik yapan bu mantaliteye verilen ödülün sadece ve sadece kişisel çıkar paslaşmaları olduğunu düşünüyorum. Nede olsa millet olarak en çok sevdiğimiz şey şakşakçılık!!!Yazıklar olsun size...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PALAVRA ~ 11 yıl önce
Yaz sıcağında, klima açmayan, gerekirse yolcuların kontuarlarda sıcaktan bayılmasına varacak durumlara dahi yol açan, iki kuruş için sineğin yağını çıkaran, Güney Amerika ülkelerindeki hapishanelere benzeyen ATM dış hatlar mı en son teknolojiyle donanmış? kullandıkları sistem bile Fransa demiryollarından devşirme, ihtiyaçları karşılamıyor. Türkiye'nin milyonlarca turisti karşıladığı bir havalimanına yakışmayan bir işletme. Azıcık TAV'dan ders alın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000