28 Eylül 2010, Salı 16:38:35

Avrupa Birliği iki ülkeye daha vizeyi kaldırıyor

Avrupa Parlamentosu üyesi ve Güneydoğu Avrupa Komisyonu Başkanı Yelko Kacin, Bosna-Hersek ve Arnavutluk vatandaşlarının, 1 Ocak 2011’den itibaren Avrupa Birliği’ne (AB) vizesiz seyahat edebileceklerini açıkladı.
  • ab ne kadar tuhaf politika izlediğini defalarca olduğu gibi yine belli etti adamlar zaten krizi atlatamadılar önce yunanistanı kurtarmak yerine bosnaya arnavutluğa kapıyı açıyolar bu kafayla yakında batacaklar almanya bile kurtaramayacak sonra vizeyi kaldıralımda türkler gelip kurtarsın diye düşünürler yunanistan gibi :D
  • YIL: 2050 Bizler Avrupa birliğini göremeden öldük gittik :) Torunlarımız ise hala bir umutla bekleyecekler :) Asla ve asla Türkleri '' Hiristiyan Birliğine '' almayacaklar ! ! ! Bekleyiş boşuna . . .
  • AB NIN CARESIZLIGINE MI YANAYIM YOKSA BIZDEN DAHA EZIK MILLETLERIN FREE GIRISLERINE MI BILMIYORUM.COK DA UZULMUYORUM BIZI ZAVALLI GOREN AB ,YUNANISTAN GIBI VIZELERI KALDIRIR GECICIDE OLSA
  • Türkiye'yi almayacaklarını yıllardır söylüyorlar. Siyasi malzeme olarak önümüze devamlı sunuluyor. Yersen! Niye alsınlar ki Türkiye'yi. Hayal dünyası.
  • Avrupa Birliğine de ancak bu yakışır. Buna düpe düz çifte standart derler. Türkiye dururken bu ülkelere böyle hakar vermek hakszlık.
  • Çok iyi olmuş o ülke vatandaşları için .yakında belki bizede ewet derler. hayalim vizesiz paris roma london yapmak..
Yelko Kacin, Avrupa’nın demokrat ve liberal partilerinin çevreci faaliyetlerini tanıtmak ve bu konuda Bosna Hersek’in Liberal Demokrat Partisi’yle (LDS) işbirliği sağlamak üzere Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’yı ziyaret etti.

LDS’li yetkililerle görüşen Kacin gazetecilere yaptığı açıklamada, Bosna-Hersek ve Arnavutluk vatandaşlarının 1 Ocak 2011 tarihinden itibaren AB’ye vizesiz seyahat edebileceklerini ifade etti.

Bu konudaki nihai kararın, 6 Ekim 2010 tarihinde Avrupa Parlamentosu’nun Vize Sistemleri Komisyonu’nun toplantısında alınmasının beklendiğini söyleyen Kaçin, "Bu karar, ertesi gün (7 Ekim) AB Parlamentosu’na sunulacak. Bosna-Hersek vatandaşları için vizelerin bu yıl kaldırılması gerekiyordu, fakat hükümetin önüne konulan şartların sonuncusu 1 Eylül 2010 tarihinde yerine getirildiği için vize serbestliği uzadı. Bosna-Hersek hükümeti vatandaşlarına yönelik gereken sorumluluğu gösterseydi bu iş uzamadan da biterdi." Kacin, Avrupa Parlamentosu’nun Bosna Hersek ve Arnavutluk vatandaşlarına vizelerin kaldırılması konusundaki resmi kararını verdikten sonra, kararı yürürlüğe girmesi için AB Bakanlar Konseyi’ne sunacağını sözlerine ekledi.

Batı Balkanlar’da yer alan Hırvatistan, Sırbistan ve Karadağ vatandaşlarına geçen yıl AB tarafından vize serbestliği getirilirken, Bosna-Hersek, Arnavutluk ve Kosova vatandaşları bu serbestlik dışında bırakılmıştı.
Avrupa Birliği iki ülkeye daha vizeyi kaldırıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
ab ne kadar tuhaf politika izlediğini defalarca olduğu gibi yine belli etti adamlar zaten krizi atlatamadılar önce yunanistanı kurtarmak yerine bosnaya arnavutluğa kapıyı açıyolar bu kafayla yakında batacaklar almanya bile kurtaramayacak sonra vizeyi kaldıralımda türkler gelip kurtarsın diye düşünürler yunanistan gibi :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YIL: 2050 Bizler Avrupa birliğini göremeden öldük gittik :) Torunlarımız ise hala bir umutla bekleyecekler :) Asla ve asla Türkleri '' Hiristiyan Birliğine '' almayacaklar ! ! ! Bekleyiş boşuna . . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AB NIN CARESIZLIGINE MI YANAYIM YOKSA BIZDEN DAHA EZIK MILLETLERIN FREE GIRISLERINE MI BILMIYORUM.COK DA UZULMUYORUM BIZI ZAVALLI GOREN AB ,YUNANISTAN GIBI VIZELERI KALDIRIR GECICIDE OLSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'yi almayacaklarını yıllardır söylüyorlar. Siyasi malzeme olarak önümüze devamlı sunuluyor. Yersen! Niye alsınlar ki Türkiye'yi. Hayal dünyası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Avrupa Birliğine de ancak bu yakışır. Buna düpe düz çifte standart derler. Türkiye dururken bu ülkelere böyle hakar vermek hakszlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok iyi olmuş o ülke vatandaşları için .yakında belki bizede ewet derler. hayalim vizesiz paris roma london yapmak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000