21 Ağustos 2016, Pazar 09:21:21

Atatürk Havalimanı'nda reklam büyük ses getirdi

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde iki reklam panosunda yer alan "Seyahat uyarısı! İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" şeklindeki ilan İsveç'te büyük ses getirdi.
  • bizim güzel yurdumuzdaki çocuk yaştaki kızların aileleri başlık alıyor ve evlenmelerine (resmi değil elbet) onay veriyor . Devletimiz de bunu pekala biliyor ve ses çıkartmıyor ne anlatıyoruz biz hala başkası bu konuyu yazıya döktüğü zaman niye kızıyoruz onlara ? 12-13 yaşındaki kız çocuğu evlenince ! konu burada başlıyor ve cinsellik söz konusu olunca devlet niye bu kişilerin , bu birlikteliğe evet diyenlerin (aileler) canına ot tıkamıyor . O zaman milletin ağzında sakız olmayız ve bu konuda dimdik dururuz.
  • Kokuşmuş avrupalilar amsterdam da tepside uyuşturucu haplari satiliyor neden söz ediyorsunuz..yasal devlet tek laf etmiyor...pis avrupalilar irkcilar ve iki yuzluler sizi...aile.kavrami denen şeyi yok ettiniz..size ancak havalimaninda reklam panosunda verilen bilgi reklami ile cevap verilir...ifade özgurluğudur budur...inşallah tum.suriyeliler ulkelerinize gelirde siz azinliğa duşersiniz..
  • çok güzel hareketle bunlar avrupada times ve washington posttan çok bu gazete okunuyor hatta bild den fazla!
  • Ahlaksızlar...önce kendi ahlakınızı düzeltin sonra güzelim anadoluma laf söyleyin.kendi camdan evde oturan başkasına taş atmasın.
  • Avrupa'dan Tayland a en çok kim niye gidiyor araştırılsın mutlaka Avrupa dediğiniz yer azgınlık ve medeniyetin kirli ittifakı dır. Bizde hata Ensar olayı ile savunmaya geçilmiş algısı yanlıştı yanlışı yapanda görevde değil. .
  • Onlarda da mı ensar vakfı var. Yoksa şube mi açtık
  • Bakın kayserili cumhurbaşkanı hani artık dini bütün cumhurbaşkanı olacak denilen cumhurbaşkanı 33 yaşındayken kaç yaşındaki kizla evlenmiş.. (16) bu devletin başı idi, gerisi hikaye arkadaşlar
  • Merhaba tgs personeli . Tgs ye suan alım var mı. Hiçbir şekilde tgs'ye ulasamıyorum.Elden başvuru da kabul etmiyorlar. İlla ki bi eleman ihtiyacı olacaktır bugün olmasa bile ileride. Ama niye hiçbir yerden iş basvurusu alınmıyor. Bilginiz var mıdır yardım pls
  • westerosta tecavüzü idamla cezalandırıyoruz tüm herkesi westerosta yaşamaya davet ediyorum. thy londra aktarmalı uçuyor
  • Avusturyalı Fritzl, 24 yıl boyunca evinin bodrumuna öz kızını hapsedip tecavüz etmiştir. Avrupa böyle yozlaşmış bir yer işte

 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde iki reklam panosunda yer alan "Seyahat uyarısı! İsveç'in dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke olduğunu biliyor musunuz?" şeklindeki ilan İsveç'te büyük ses getirdi.

Haberi flaş olarak duyuran İsveç'in en çok satan gazetesi Aftonbladet, "Türkiye'den İsveç'e uçacaklara havalimanında uyarı" başlığı ile verdiği haberde, "Türkiye, İsveç arasında yaşanan gerilimde yeni bir atak" ifadesi kullanıldı. İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün Türkiye'ye "15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye girilmesine izin veriyor" şeklinde tweet attığı hatırlatılan haberde, panolardaki reklamın "misilleme" olduğu yorumu yapıldı.

Konuyla ilgili gazeteye demeç veren Stockholm Üniversitesinden kriminoloji uzmanı Felipe Estrada, "İsveç'te kadın hakları gelişmiş olduğu için en ufak bir cinsel istismarda kadınlar polise ihbarında bulunuyor. Bu nedenle istatistiklere İsveç'te istismar ve tecavüz olayları çokmuş gibi yansıyor." dedi.

Sydsvenskan gazetesi de "Havalimanında İsveç uyarısı" başlığı ile verdiği haberde, ilanla ilgili ayrıntılara yer verdi. İlanların Güneş gazetesi tarafından verildiği belirtilen haberde, Daily Sabah gazetesinin de "Dünyada tecavüz oranı en yüksek ülke İsveç" başlıklı bir haber yayımladığı aktarıldı.

Konu hakkında gazeteye demeç veren Stockholm Üniversitesi Türkiye Araştırmaları Enstitüsü (SUITS) Başkanı Paul Levin, İsveç Dışişleri Bakanı Margot Wallström'ün çıkışının hatalı olduğunu, Türkiye'nin buna karşılık verdiğini söyledi.

Atatürk Havalimanı'nda reklam büyük ses getirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

pekala ~ 8 yıl önce
bizim güzel yurdumuzdaki çocuk yaştaki kızların aileleri başlık alıyor ve evlenmelerine (resmi değil elbet) onay veriyor . Devletimiz de bunu pekala biliyor ve ses çıkartmıyor ne anlatıyoruz biz hala başkası bu konuyu yazıya döktüğü zaman niye kızıyoruz onlara ? 12-13 yaşındaki kız çocuğu evlenince ! konu burada başlıyor ve cinsellik söz konusu olunca devlet niye bu kişilerin , bu birlikteliğe evet diyenlerin (aileler) canına ot tıkamıyor . O zaman milletin ağzında sakız olmayız ve bu konuda dimdik dururuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 8 yıl önce
Kokuşmuş avrupalilar amsterdam da tepside uyuşturucu haplari satiliyor neden söz ediyorsunuz..yasal devlet tek laf etmiyor...pis avrupalilar irkcilar ve iki yuzluler sizi...aile.kavrami denen şeyi yok ettiniz..size ancak havalimaninda reklam panosunda verilen bilgi reklami ile cevap verilir...ifade özgurluğudur budur...inşallah tum.suriyeliler ulkelerinize gelirde siz azinliğa duşersiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aldınmı cevabını ~ 8 yıl önce
saçmalıyorsun devlet küçük yaşta evliliklerin önüne geçmek için çaba sarf ediyor vede küçük yaşta istismar eden erkekleride ceza evine tıkıyor.sen isveçe git bak bakalım ceza evine atıyormu.sözde çağdaşlık modernlik ilericilik adı altında ufacık kızlarımız erkeklerle flört ediyor bunun adı ahlaksızlık olmuyor özel hayat oluyor .sonrada istismar edilen kızların aileleri evledirmek zorunda kalıyor konuya buradan bak .
güzel ~ 8 yıl önce
çok güzel hareketle bunlar avrupada times ve washington posttan çok bu gazete okunuyor hatta bild den fazla!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avcımehmed ~ 8 yıl önce
Ahlaksızlar...önce kendi ahlakınızı düzeltin sonra güzelim anadoluma laf söyleyin.kendi camdan evde oturan başkasına taş atmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
arastirilisin ~ 8 yıl önce
Avrupa'dan Tayland a en çok kim niye gidiyor araştırılsın mutlaka Avrupa dediğiniz yer azgınlık ve medeniyetin kirli ittifakı dır. Bizde hata Ensar olayı ile savunmaya geçilmiş algısı yanlıştı yanlışı yapanda görevde değil. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Grbtci ~ 8 yıl önce
Hollandalilar. 3 hafta once daha bir hollandali tutuklandi kambodya da
Vakıf ~ 8 yıl önce
Onlarda da mı ensar vakfı var. Yoksa şube mi açtık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 8 yıl önce
Ulan Bi vakıfta Bi kişinin yaptığı olayı bütün vakfa yıkıyosunuz. Benzer olayı Bi Atatürkçü cumhuriyetçi yaptı mı üç maymunu oynuyosunuz. İki yüzlüsünüz
Ensar ~ 8 yıl önce
Onların Ensar Vakfı'nda bizdekilerden farklı olarak kızlar da varmış. Karışık. Kızlı erkekli yani.
A ya ~ 8 yıl önce
ağzına biber sürerim ha. hakaret yok. helede ölmüş bir insana .
Ztk ~ 8 yıl önce
Bakın kayserili cumhurbaşkanı hani artık dini bütün cumhurbaşkanı olacak denilen cumhurbaşkanı 33 yaşındayken kaç yaşındaki kizla evlenmiş.. (16) bu devletin başı idi, gerisi hikaye arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
Ağzına sağlık arkadaş. Kendileri her haltı yerler , sonra da zeytinyağı gibi hep üste çıkarlar.
Selam tgs ~ 8 yıl önce
Merhaba tgs personeli . Tgs ye suan alım var mı. Hiçbir şekilde tgs'ye ulasamıyorum.Elden başvuru da kabul etmiyorlar. İlla ki bi eleman ihtiyacı olacaktır bugün olmasa bile ileride. Ama niye hiçbir yerden iş basvurusu alınmıyor. Bilginiz var mıdır yardım pls

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cofri ~ 8 yıl önce
westerosta tecavüzü idamla cezalandırıyoruz tüm herkesi westerosta yaşamaya davet ediyorum. thy londra aktarmalı uçuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batı kendisine baksın ~ 8 yıl önce
Avusturyalı Fritzl, 24 yıl boyunca evinin bodrumuna öz kızını hapsedip tecavüz etmiştir. Avrupa böyle yozlaşmış bir yer işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ehhhh ~ 8 yıl önce
Bizim buradada 12 yasinda genc kizlari 50 yasinda erkeklerle evlendiriliyor ve bu herkezin önünde! Fritzl gibi millionda bir sapik ciksa cocuk gelin kac cikar sizce??????
aynen ~ 8 yıl önce
bizdeki çocukların rezil edildiğine niçin göz yumuyoruz "önce can sonra canan "

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000