21 Mart 2018, Çarşamba 11:49:03

Atatürk Havalimanı'nda POLNET kuyruğu

Emniyet Bilgi Sistemi 'POLNET'te meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı pasaport sırasında uzun kuyruklar oluştu.
  • Hani avrupa bizi kıskanıyordu ? Ne oldu ? Arkadaşlar ülkenin durumu ortada. Abartmaya gerek yok. Saman ithal ediyoruz. Et ithal ediyoruz. Ne hale geldiğimizi görmüyor musunuz ? Polnet arıza yapmış çok mu ?
  • Avrupa bizi kiskaniyor..
  • Sabihada da ayni sorun yasandi ama adi yok, orasi uvey evlat mi? Havalimani degil mi?
  • Birde yogun sezonda dusunun her seyimiz eksik yahu bir yetkili cikip yenilik sunsun yok olmaz ne geregi var kuyruk bizim cilemiz yazik
  • polnet yerine niyettneti kukllanmiyorlarki.
  • Polnet sistemi neredeyse her ay birkere ariza yapiyor. 3. Havalimani acildiktan sonrada ayni sistem kullanilacagindan o kadar muhtesem ve gosterisli bir havalimani icin bu sistem tam bir fiyasko olacaktir. Transit yolcular saatlerce kuyruk bekleyip ucagini kacirdiktan sonra 3. Havalimaninin prestiji ne olacak ??
  • hantal yapılar sorun yaratır.Bu kaçıncı arıza.? Yedeklemesi yapılması gerek arıza durumunda kesintisiz yedek sistemle hizmet verilmesi gerekir.Bu görüntü hiç yakışmıyor,yazık.
  • Her şeyi FETÖ'ye bağlamak doğru değil ama geçen sefer de söylemiştim bu karmaşadan yararlanıp Türkiye'den kaçmaya ya da kaçak olarak yurda girmeye teşebbüs edebilirler.
  • Geçen hafta kimlik almaya gittim sistem yoktu bugün ehliyet için geldim gene sistem yok hedefimiz 223837194 yılı inşallah
  • Sadece Atatürk değil SAW da var üvey evlat muamelesi haber yapıyorsunuz..

Emniyet Bilgi Sistemi 'POLNET'te meydana gelen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı pasaport sırasında uzun kuyruklar oluştu.

Bu sabah saatlerinde meydana gelen arızanın giderilmeye çalışıldığı aktarılırken, pasaport kontrol noktalarında gecikmelere neden oldu. Arıza nedeniyle işlemler manuel olarak gerçekleştirildi. Türkiye’nin en yoğun sınır kapısı özelliğini taşıyan Atatürk Havalimanı’nda yolcu giriş ve çıkışlarında gecikmeler yaşandı. Bu nedenle pasaport kontrol noktalarında uzun kuyrukların oluşmasına neden oldu.

İşlemlerin manuel olarak yapılması nedeniyle metrelerce uzunlukla kuyruklar oluştu.







Atatürk Havalimanı'nda POLNET kuyruğu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Gelişmiş ~ 6 yıl önce
Hani avrupa bizi kıskanıyordu ? Ne oldu ? Arkadaşlar ülkenin durumu ortada. Abartmaya gerek yok. Saman ithal ediyoruz. Et ithal ediyoruz. Ne hale geldiğimizi görmüyor musunuz ? Polnet arıza yapmış çok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 6 yıl önce
Avrupa bizi kiskaniyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sabiha uvey evlat mi ~ 6 yıl önce
Sabihada da ayni sorun yasandi ama adi yok, orasi uvey evlat mi? Havalimani degil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turizm iscisi ~ 6 yıl önce
Birde yogun sezonda dusunun her seyimiz eksik yahu bir yetkili cikip yenilik sunsun yok olmaz ne geregi var kuyruk bizim cilemiz yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h ~ 6 yıl önce
polnet yerine niyettneti kukllanmiyorlarki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3. Havalimani prestiji ~ 6 yıl önce
Polnet sistemi neredeyse her ay birkere ariza yapiyor. 3. Havalimani acildiktan sonrada ayni sistem kullanilacagindan o kadar muhtesem ve gosterisli bir havalimani icin bu sistem tam bir fiyasko olacaktir. Transit yolcular saatlerce kuyruk bekleyip ucagini kacirdiktan sonra 3. Havalimaninin prestiji ne olacak ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gbbg ~ 6 yıl önce
hantal yapılar sorun yaratır.Bu kaçıncı arıza.? Yedeklemesi yapılması gerek arıza durumunda kesintisiz yedek sistemle hizmet verilmesi gerekir.Bu görüntü hiç yakışmıyor,yazık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Attention ~ 6 yıl önce
Her şeyi FETÖ'ye bağlamak doğru değil ama geçen sefer de söylemiştim bu karmaşadan yararlanıp Türkiye'den kaçmaya ya da kaçak olarak yurda girmeye teşebbüs edebilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Her sistemimiz bozuk ~ 6 yıl önce
Geçen hafta kimlik almaya gittim sistem yoktu bugün ehliyet için geldim gene sistem yok hedefimiz 223837194 yılı inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haneda ~ 6 yıl önce
Kesinlikle
Gogol ~ 6 yıl önce
Hedefiniz kıyamet
Hep aynı ~ 6 yıl önce
Sadece Atatürk değil SAW da var üvey evlat muamelesi haber yapıyorsunuz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000