23 Ekim 2017, Pazartesi 09:03:03

Atatürk Havalimanı saldırısında 46. şehit

Atatürk Havalimanı’nda DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı ve silahlı saldırıda yaralanan mühendis Metin Şan saldırıdan 16 ay sonra hayatını kaybetti.
  • Turk abilerimin ve ablalarimin kani yerde kalmicak. Bunun intikamini aliyoruz. Burda teker teker vatandaslara darbe verenleri indiriyoruz. Polis davalari cold case olarak goruyo. Yani uzun zaman cozulmemis cinayetlere diyilir.
  • rahmet ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Nur içinde yatsın.
  • Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ayrıca havalimanına giriş kontrolü daha dışarıda ve ayrıntılı yapılmalı.
  • Allah rahmet eylesin
  • Mekanlari cennet olsun.
  • bütün şehitlerimi rahmetle anıyoruz
  • Allah rahmet eylesin Sayin Metin San. Allah ulkemizi boyle olaylardan korusun. Saldirida olenleri saygiyla aniyoruz.
  • Şehidimize Allah rahmet eylesin. Eski başbakan kiziroğlu'da 2-3 sene önce daeş'li teröristlere 'bir avuç öfkeli genç' diyordu al sana 'bir avuç öfkeli genç ve icraatları' !

Atatürk Havalimanı’nda DEAŞ terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen bombalı ve silahlı saldırıda yaralanan mühendis Metin Şan saldırıdan 16 ay sonra hayatını kaybetti. Şan, gözyaşları arasında toprağa verildi

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda geçtiğimiz yıl meydana gelen terör saldırısında ağır yaralanan Metin Şan, hayatını kaybetti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde şef olarak çalışan Orman Mühendisi Metin Şan (52) ve eşi Yasemin Şan tatil için gittikleri Yunanistan'dan 28 Haziran 2016'da dönüşte Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısında yaralandı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Yasemin Şan üç ay süren tedavisi sonrasında iyileşti. Gözüne şarapnel parçaları isabet eden, kalp kapakçığı ve iç organları hasar gören Metin Şan ise yaklaşık altı ay yoğun bakım servisinde tedavi gördü. Taburcu edildikten sonra rahatsızlığı devam eden Şan, sık sık çeşitli hastanelerde tedavi altında tutuldu. Metin Şan son olarak kalp kapakçığında oluşan enfeksiyon nedeniyle Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 3 ay boyunca yoğun bakımda kalan Şan, dün yaşamını yitirdi.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Metin Şan için Sarıyer Bahçeköy Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Şan'ın, tabutu Türk bayrağına sarılırken cenaze törenine Metin Şan'ın eşi Yasemin Şan ve yakınları katıldı. Şan'ın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Kemer Mahallesi'deki Bahçeköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Şan ile birlikte terör saldısında yaşamını yitirenlerin sayısı 46'ya yükseldi.

3 DEAŞ'LI KANA BULAMIŞTI

Atatürk Havalimanı'nda, 28 Haziran 2016'da saat 21.22'de, DEAŞ terör örgütü üyesi üç saldırgan, dış hatlar terminalinde önce uzun namlulu silahlarla etrafa ateş açmış, ardından da üzerlerindeki bombaları patlatarak yaşamlarına son vermişti. Saldırı sonucu 45 kişi hayatını kaybederken, 236 kişi yaralanmıştı. Saldırının ardından başlatılan soruşturma sonucunda 41' i tutuklu 46 DAEŞ terör örgütü üyesi hakkında 46'şar kez ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve 2 bin 132'şer yıldan 3 bin 342'şer yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenmişti. (Sabah)

Atatürk Havalimanı saldırısında 46. şehit

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Brlin ~ 6 yıl önce
Turk abilerimin ve ablalarimin kani yerde kalmicak. Bunun intikamini aliyoruz. Burda teker teker vatandaslara darbe verenleri indiriyoruz. Polis davalari cold case olarak goruyo. Yani uzun zaman cozulmemis cinayetlere diyilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çetib özbey ~ 6 yıl önce
rahmet ve başsağlığı dileklerimi sunuyorum. Nur içinde yatsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ayrıca havalimanına giriş kontrolü daha dışarıda ve ayrıntılı yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Mekanlari cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üzüntülü ~ 6 yıl önce
bütün şehitlerimi rahmetle anıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin San ~ 6 yıl önce
Allah rahmet eylesin Sayin Metin San. Allah ulkemizi boyle olaylardan korusun. Saldirida olenleri saygiyla aniyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korusun da ~ 6 yıl önce
Allah korusun demekle bu işler olaydı, Araplar dünyaya hükmederdi. Önce sen üzerine düşeni yapacan, elindeki tüm imkanları seferber etcen, sonra Allah korusun. 4 milyon Suriyelisi, Arabı, İşidlisi (daeşli) elini kolunu sallayarak ülkeye girecek, buraya yerleşecek, sonra Allah korusun, bak ne diyor "OKU", yani önce bilgilen kafayı çalıştır, anlamadın mı, bir daha OKU!
Ag ~ 6 yıl önce
Masallah zeka fiskiriyor. Once oku degil mi? O zaman Oku. Kim dedi ki elini kolunu bagla otur diye. Insanligin serefini kurtarmis bir ulkeyiz biz. Irkcilik yaparak bilgiclik taslayarak olmaz. Allah rahmet etsin ve Allah tum masum insanlari korusun. Ama once Oku anladin mi Oku.
yazık ~ 6 yıl önce
Şehidimize Allah rahmet eylesin. Eski başbakan kiziroğlu'da 2-3 sene önce daeş'li teröristlere 'bir avuç öfkeli genç' diyordu al sana 'bir avuç öfkeli genç ve icraatları' !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazrail ~ 6 yıl önce
Vatandaş şehit olmuş sen Hala siyaset yapıyorsun
lazrail'e ~ 6 yıl önce
Olmayan zekanla yorum yapma ! Siyaseti abuk sabuk yapanlar yüzünden vatandaş şehit oldu ey gafil !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000