26 Kasım 2009, Perşembe 08:16:34

Asker'den Kayseri Havaalanı açıklaması...

Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nca, Kayseri Havalalanı'ndaki manken askerlere ilişkin habere yönelik açıklama yapıldı.
  • Olay döndü dolaştı asker sivil'e geldi yine
  • "Gönderdiğiniz yorumlar, editör onayından geçmesi durumunda yayınlanacaktır." ibaresini yazıyorsunuz ama g...zekalı gibi edepsiz kelimelerin geçtiği yorumları yayınlıyorsunuz. Daha itinalı olmanızı bekliyoruz.
  • adamın verdiği oran gerçekten doğruymuş.yok sivil in içinde askerin ne işi varmış yok askerin içinde sivilin ne işi varmış.yok asker yaıtşta manken görevdeymiş.saçma sapan yorumlar.artık nesinin verdiği bu oranları değiştirecek bişeyler yapın insanlarımız için lütfen.
  • Askeri Havalanlarının olduğu şehirlere Sivil havaalanları yapmayı düşünüyor musunuz?
  • Yahu memlekette ne çok gerizekalı var.Bu ülke nereye gidiyor?Herkes bilgin olmuş?
  • arkadasım birazdaha edepli ve terbiyeli lonuş ne demeek dhmi kayerililere layık gormedıgı ıcın yapmadı dıyosun.bıraz mantıklı konus orda bı havaalanı dura dura devletın paralarını bos yere harcayıp kayserıye ıkıncı bır havaalanını yapmak ne kadar mantıklı.yanı dıyecegım su kı sız alısmıssınız gereksız yere her yıl bı yerlerın mermerlerını yenılemeye ve harvurup harman savurmaya, bu havaalanı Turkıye Cumhurıyetı devletınındır.bu sekılde sacma sapan yorumlar yapma layık olunup olunamadıgıın protokolu senden gecmıyodur....
  • birileri "sivil uçakların içinde askerin ne işi var "demiş sapla samanı bilmeyenler yorum yapmasın lütfen kayseri havaalanın kuruluşu sivil değil askeridir.üzümü yiyip bağcıyı dövmek bu olsa gerek esef ediyorum.
  • Mankenler nöbette, askerimiz yan gelip yatıyor. Ne ala, ne ala..
  • Havacılık portalında senin gibi cahilin ne kadar işi varsa askerinde o kadar işi var... Meydan aslında askeri amaçla yapılmış ve oldukça eski bir tesisin devamıdır. DHMI buraya havaalanı yapmaya Kayserilileri layık bulmadığı için, sivil amaçlı da kullanılsın ve halkımız faydalansın diye HKK protokol imza edip ortak kullanıma açılmıştır. Türkiye de statüsü bu durumda olan birkaç meydandan biridir. Askeri amaçla yapılıp sivil operasyonla paylaşılan. DHMI de bu arada dağa taşa çalışmayacak meydan yaptırmaya devam etsin.
  • Askeri havaalanında sivil uçakların ne işi var?

Haberin yüzeysel olarak elde edilmiş görüntü ve bilgiye dayandığı belirtilen bilgi notunda, "Gösterilen silahlar, envanterden çıkartılmış kullanılmayan silah sistemleri olup, mankenler ile birlikte pasif savunma tedbirleri kapsamında asli hedeflerin korunması ve aldatma maksatlı destek unsurlarıdır. Bu husus uluslararası kabul gören bir yöntemdir" denildi.

Tedbirlerinin bu şekilde açıklanmasının zafiyete neden olabileceği ifade edilen notta şu ifadeler kullanıldı: "Komutanlığımıza ait birliklerinin çevre emniyeti, yönergeler çerçevesinde görevli personel tarafından sağlanmakta olup, bu konuda gerekli hassasiyet sergilenmektedir.''

(Sabah)

Asker'den Kayseri Havaalanı açıklaması...

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Olay döndü dolaştı asker sivil'e geldi yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Gönderdiğiniz yorumlar, editör onayından geçmesi durumunda yayınlanacaktır." ibaresini yazıyorsunuz ama g...zekalı gibi edepsiz kelimelerin geçtiği yorumları yayınlıyorsunuz. Daha itinalı olmanızı bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
adamın verdiği oran gerçekten doğruymuş.yok sivil in içinde askerin ne işi varmış yok askerin içinde sivilin ne işi varmış.yok asker yaıtşta manken görevdeymiş.saçma sapan yorumlar.artık nesinin verdiği bu oranları değiştirecek bişeyler yapın insanlarımız için lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Askeri Havalanlarının olduğu şehirlere Sivil havaalanları yapmayı düşünüyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yahu memlekette ne çok gerizekalı var.Bu ülke nereye gidiyor?Herkes bilgin olmuş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadasım birazdaha edepli ve terbiyeli lonuş ne demeek dhmi kayerililere layık gormedıgı ıcın yapmadı dıyosun.bıraz mantıklı konus orda bı havaalanı dura dura devletın paralarını bos yere harcayıp kayserıye ıkıncı bır havaalanını yapmak ne kadar mantıklı.yanı dıyecegım su kı sız alısmıssınız gereksız yere her yıl bı yerlerın mermerlerını yenılemeye ve harvurup harman savurmaya, bu havaalanı Turkıye Cumhurıyetı devletınındır.bu sekılde sacma sapan yorumlar yapma layık olunup olunamadıgıın protokolu senden gecmıyodur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birileri "sivil uçakların içinde askerin ne işi var "demiş sapla samanı bilmeyenler yorum yapmasın lütfen kayseri havaalanın kuruluşu sivil değil askeridir.üzümü yiyip bağcıyı dövmek bu olsa gerek esef ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mankenler nöbette, askerimiz yan gelip yatıyor. Ne ala, ne ala..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Havacılık portalında senin gibi cahilin ne kadar işi varsa askerinde o kadar işi var... Meydan aslında askeri amaçla yapılmış ve oldukça eski bir tesisin devamıdır. DHMI buraya havaalanı yapmaya Kayserilileri layık bulmadığı için, sivil amaçlı da kullanılsın ve halkımız faydalansın diye HKK protokol imza edip ortak kullanıma açılmıştır. Türkiye de statüsü bu durumda olan birkaç meydandan biridir. Askeri amaçla yapılıp sivil operasyonla paylaşılan. DHMI de bu arada dağa taşa çalışmayacak meydan yaptırmaya devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Askeri havaalanında sivil uçakların ne işi var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000