14 Kasım 2008, Cuma 08:24:00

Asker, 19 uçağa el koydu!

Meksika'da asker, uyuşturucu kaçakçılığında kullanıldığı belirtilen 19 uçağa el koydu.
  • şaka gibsiniz ya adam yazdıklarımdan biri yayınlansın demiş onu yayınlamışsınız. Helal olsun. Bunu da yayınlamıyacağınızı biliyorum saygılarımla Mehmet
  • doğru başlık şu olmalıydı "Meksika'da asker 19 uçağa el koydu"
  • yazdıklarımdan biri de yayınlansın ama

Meksika Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ülkenin kuzeyinde, ABD sınırı yakınlarında gizli bir havaalanında 18'i Cessna tipi olmak üzere 19 uçağın haftabaşında  düzenlenen operasyonda ele geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, operasyonda iletişim malzemeleri ve silahlara da el konulduğu kaydedildi.

Askeri yetkililerin, alçak irtifada ve uçuş ışıklarını kullanmadan uçan 6 uçak tespit ettikten sonra rotalarını takip ettiği ve bir iniş pisti, hangarlar, büro ve mağazaların da yer aldığı gizli havaalanına ulaştıkları belirtiliyor.

Meksika'da Felipe Calderon Hükümeti'nin 2006 yılı aralık ayında göreve başlamasından bu yana yetkililer, organize suçlarda kullanıldığı belirtilen 263 uçağa el koydu. Hükümetin 4 bin 500 kişinin ölümünden sorumlu uyuşturucu kartelleriyle mücadele etmek için 36 binden fazla asker ve polisi seferber ettiği biliniyor.

Asker, 19 uçağa el koydu!

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
şaka gibsiniz ya adam yazdıklarımdan biri yayınlansın demiş onu yayınlamışsınız. Helal olsun. Bunu da yayınlamıyacağınızı biliyorum saygılarımla Mehmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava ~ 15 yıl önce
doğru başlık şu olmalıydı "Meksika'da asker 19 uçağa el koydu"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava ~ 15 yıl önce
yazdıklarımdan biri de yayınlansın ama

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000