19 Ağustos 2014, Salı 08:05:39

ANTALYA YOLCU SAYISINDAN MEMNUN

Antalya'ya havayolunu kullanarak gelen yolcu sayısı 8 milyon sınırına dayandı. Antalya ve Gazipaşa havalimanları 1 Ocak'tan bu yana 7 milyon 791 bin 568 yolcuyu ağırladı.
  • Akaydin hoca sagolsun 5senedir antalyaya bir civi cakilmadi.hükümete vurayim derken kendi gitti. Antray durduran akaydin denen zat.
  • Bu haberi okuyup sinir krizi geciriyorum .. Boyle bir havalimanin durumu boyle olmamali ! THY hala niye antalyaya hub acmamakta diretir anlamiyorum !! Arti havalimanin durumu icler acisi ! Bir terminal bir yerde oteki baska yerde ... Ichatlar , dis hatlar 1 , dishatlar 2 , vip , ...bunlari birbirine baglamasi cokmu zor ?!? Ucaklar slot bulamiyor !! Yazin sicaginda yolcular apronda yuruyerek ucaga biniyorlar !! Ayiptir ayip !! Koylere bile havalimani yaptiniz , antalyanin hali icler acisi ... Havalimanina tramvayi uzatmasi cok mu zor ?!? ( hukumet karsiti deilim , icratlerini destekliorum ama antalya havalimani oksuz birakiliyor)

Antalya’ya yoğun turist akışı devam ediyor. Antalya Havalimanına 17 Ağustos tarihine kadar gelen turist sayısı 7 milyon 648 bin 610 kişi olurken, Gazipaşa’dan gelen turist sayısı ise 142 bin 863 kişi oldu.

Her iki havalimanına 1 Ocak tarihinden itibaren gelen toplam turist sayısı ise 7 milyon 791 bin 568 kişi oldu. 2013 yılının aynı dönemlerinde Antalya ve Gazipaşa havaalanlarından Antalya iline gelen turist sayısı ise 7 milyon 222 bin 927 kişi olmuştu.

Buna göre bu yıl gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 8 oranında arttı. Ağustos ayının 17 gününde her iki havalimanından Antalya’ya gelen turist sayısı ise 1 milyon 146 bin 568 kişiye ulaştı.

ANTALYA YOLCU SAYISINDAN MEMNUN

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Akaydin hoca sagolsun 5senedir antalyaya bir civi cakilmadi.hükümete vurayim derken kendi gitti. Antray durduran akaydin denen zat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu haberi okuyup sinir krizi geciriyorum .. Boyle bir havalimanin durumu boyle olmamali ! THY hala niye antalyaya hub acmamakta diretir anlamiyorum !! Arti havalimanin durumu icler acisi ! Bir terminal bir yerde oteki baska yerde ... Ichatlar , dis hatlar 1 , dishatlar 2 , vip , ...bunlari birbirine baglamasi cokmu zor ?!? Ucaklar slot bulamiyor !! Yazin sicaginda yolcular apronda yuruyerek ucaga biniyorlar !! Ayiptir ayip !! Koylere bile havalimani yaptiniz , antalyanin hali icler acisi ... Havalimanina tramvayi uzatmasi cok mu zor ?!? ( hukumet karsiti deilim , icratlerini destekliorum ama antalya havalimani oksuz birakiliyor)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ayt ~ 10 yıl önce
yazın sıcağında yolculara yazık gerçekten uçağa binmeleri en fazla 1 dk sürüyor. uçak altında çalışan insanları gördün mü peki hiç sabahtan akşama kadar 40 dereceyi geçen sıcakta çalışıyolar. bunu düşünmeden yazı yazmayın ayıptır ayıp!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000