09 Ocak 2012, Pazartesi 14:01:15

ANKARA SEFERİ YAPILAMADI...

Muş'ta yoğun sis nedeniyle Muş-Ankara uçak seferi iptal edildi...
  • Sis Mus havaalaninda oluyor, yorumcu arkadas Ankara'ya yeni havaalani sart diyor? Acaba benmi bir seyi kaciriyorum? Yoksa bu elemanin cografyadan haberimi yok?
  • Padişahımız kendine ve takımına yeni saray yaptırıyor. Tanıdığınız varsa padişahtan isteyin, sarayın yakınına bir yere yeni bir de havalanı da yaptırsın. Bu arada işin ilginci sarayın yapılacağı yer SIT alanıymış. Kendi istedikleri zaman SIT, mit tanımıyorlar.
  • arkadaslar ankaraya yeni liman sart
Dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından başlayan sis nedeniyle Muş-Ankara uçak seferi yapılamadı.
 
Yetkililer Muş-Ankara uçağı yolcularının, hava şartlarının normale dönmesinin ardından İstanbul aktarmalı olarak Ankara'ya gönderileceğini belirtti.
 
Öte yandan, Meteoroloji Muş Şube Müdürlüğü yetkilileri, Muş'ta görüş mesafesinin zaman zaman 300 metrenin altına düştüğünü, sisin akşam saatlerine kadar etkili olmasının tahmin edildiğini bildirdi. (Zaman)
ANKARA SEFERİ YAPILAMADI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Sis Mus havaalaninda oluyor, yorumcu arkadas Ankara'ya yeni havaalani sart diyor? Acaba benmi bir seyi kaciriyorum? Yoksa bu elemanin cografyadan haberimi yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Padişahımız kendine ve takımına yeni saray yaptırıyor. Tanıdığınız varsa padişahtan isteyin, sarayın yakınına bir yere yeni bir de havalanı da yaptırsın. Bu arada işin ilginci sarayın yapılacağı yer SIT alanıymış. Kendi istedikleri zaman SIT, mit tanımıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadaslar ankaraya yeni liman sart

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000