09 Ekim 2009, Cuma 07:30:55

Andolujet'ten öğrencilere sanal uçuş keyfi

Anadolu Jet sponsorluğunda yürütülen “Jet Genç Projesi” kapsamında, Fırat Üniversitesine gelen Anadolu Jet yetkilileri tarafından, Fırat Üniversitesi öğrencilerine yönelik olarak uçak simulatörü aracılığıyla test uçuşları yaptırıldı...
  • Fırat üniversitesi öğrencisiyim.Projenizi eğlenceli ve heyecan verici buldum. ayrıca bu imkanı bize sağlayan hocalarımıza da teşekkür ederim.devamını bekliyoruz.

Fırat Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi’nde 2 gün süre ile öğrencilere yönelik olarak düzenlenecek simulatör ile test uçuşlarına, öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl, bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyal anlamda gelişmesini sağladığını belirterek, Anadolu Jet sponsorluğunda düzenlenen bu etkinliğin öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördüğünü, öğrencilerin uçaklarla ilgili öğrenmek istediklerini burada rahatlıkla öğrenebileceklerini söyledi.
Öğrencilerle birlikte simülatör uçuşuna katılan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Şen ise, üniversite öğrencilerine uçuş zevkini aşılamak amacıyla böyle bir uygulama düşündüklerini belirterek, Anadolu jet firmasının Fırat üniversitesini seçmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Andolujet'ten öğrencilere sanal uçuş keyfi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Fırat üniversitesi öğrencisiyim.Projenizi eğlenceli ve heyecan verici buldum. ayrıca bu imkanı bize sağlayan hocalarımıza da teşekkür ederim.devamını bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000