02 Ocak 2009, Cuma 07:59:56

Ambulans helikopter görev başında

2009'un ilk hasta kurtarma operasyonu Erzurum'da yaşandı. Erzurum'a yaklaşık 160 kilometre uzaklıkta bulunan Karayazı ilçesinde kalp krizi geçiren vatandaş 112 Acil Servis ambulans helikopteri ile Erzurum'a getirildi.
  • haber 552 defa okunmuş ama böyle güzel ve faydalı işler yapanlar için bir teşekkür yorumu çok görülmüş. biraz yapıcı olalım arkadaşlar... sonuçta insan hayatına verilen önemin gitgide arttığı bir ülke olmaya başladık..

Erzurum'un Karayazı ilçesinde dün öğle saatlerinde kalp krizi geçiren Kasım Üstek(63) Karayazı İlçe Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaşlı hastanın durumunun kritik olduğu belirlenince 112 Acil Servis'e haber verilerek ambulans helikopter talebinde bulunuldu. Erzurum'dan Karayazı ilçesine giden ambulans helikopter kalp krizi geçiren Kasım Üstek'i alarak Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi. Helikopter pistinin yanında helikopterden ambulansa taşınan Kasım Üstek, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Üstek'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Ambulans helikopter görev başında

Yorumlar

no name ~ 15 yıl önce
haber 552 defa okunmuş ama böyle güzel ve faydalı işler yapanlar için bir teşekkür yorumu çok görülmüş. biraz yapıcı olalım arkadaşlar... sonuçta insan hayatına verilen önemin gitgide arttığı bir ülke olmaya başladık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000