06 Ocak 2016, Çarşamba 14:19:49

Amac Aerospace Turkey'de büyük başarı

AMAC Aerospace Turkey, önemli bir başarıya imza attı.
  • Çok Sevgili Orhan BELEN ağabeyimin eli o uçağa deydiyse iş hemen olur ... Emeği gecen tüm arkadaşlara selamlar sevgiler
  • 2016 senesindeyiz ve hala insanlarin yaptiklari islerle degil kilik kiyafetiyle , dis gorunusuyle ilgili yorumlar okuyoruz . bir dusunmek lazim aslinda , ben neyim , kimim , ne isler yapiyorum ya da yapamiyorum ki sirf laf olsun diye saga sola satasma hakkini kendimde buluyorum ? basarilari takdir etmeyi , basarizisizlardan ders alip kendimizi gelistirmeyi ogrensek cok daha yapici olmazmi sizcede ? tum ekibi kutluyorum ve basarilarinin devamini diliyorum ..
  • Bugüne kadar çalıştığı hiç bir kuruluşta elini taşın altına sokmamıs, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla çalışmış arkadaş sana diyorum ; AOG ne bilir misin? Nöbetini hakkıyla tutarmısın da bir de en önde durmuş sırıta sırıta poz veriyorsun ? Önce düşün bakalım RQ nasıl açılır, bir order nasıl bağlanır? Ya da bir order sabaha kadar nasıl takip edilir ? :) Hep salağa yat hep salağa yat.. olmaz. İş hayatı demek , başarı demek diğer çalışma arkadaşlarının üzerinden yürümez. Tüm AMAC mühendislik departmanı ve bakım ekibini kutlarız. ;)
  • Ben de "at hırsızı" kadrosunda çalışmak istiyorum. CV mi kime yollayabilirim? :-)
  • ATS Team isparta hangarında 2014 yilinda A320 uçağına HF modu ile beraber CPDLC modunu yapmıştır. Mod Drawingleri EİRTECH(Part 21) kuruluşuna ait olduğundan sadece uygulayiciydi. Tasarımı ve ugulaması %100 Türk ise büyük bir basarı... Tebrikler ...
  • Tamer beyin oldugu bir ekipte disiplin ve kusursuz etik vardir. Havacilikta disiplin yerde baslar, kendisi bunun en onemli orneklerindendir. Sirket ve calisanlarina basarilar.
  • hll spr dwm
  • Tamam özel şirket bilmem de abi o sakal bıyık ne ya gözünü seviyim yakışsa amenna da :) telefonun ekranı karardı
  • Manisa Tarzanı da bu şirkette çalışıyormuş..
  • Sakalllı,uzun saçlı arkadaşa birde benden selam

AMAC Aerospace Turkey, önemli bir başarıya imza attı. Dünyada az sayıda Dassault Falcon iş jeti bakım kuruluşunun yapabildiği kapsamlı bir modifikasyonu AMAC Aerospace Turkey’in Türk teknisyen ve mühendisleri başarıyla tamamladı.

2014 yılında Dassault Aviation tarafından Yetkili Servis Merkezi statüsü verilen iş jeti bakım ve modifikasyon firması AMAC Aerospace Turkey, başarılı modifikasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Dassault Falcon Yetkili Servisi olarak ilk EASy II modifikasyonunu gerçekleştiren AMAC Aerospace Turkey, dünyada sayılı iş jeti bakım merkezlerinin yapabildiği bir projeye Türkiye’de imza attı.

Eurocontrol hava sahasında 2020 yılında zorunlu olacak CPDLC ATN B1, ADS-B OUT gibi sistemlere altyapı sağlamasının yanı sıra uçuş emniyetini artıran, uçak navigasyon, komünikasyon ve gözlem sistemlerine daha gelişmiş kabiliyetler kazandıran, EASy II modifikasyonu tamamı Türk teknisyen ve mühendislerden oluşan bir ekiple tamamlandı.

EASy II modifikasyon ekibinin lideri ve AMAC Aerospace Turkey Bakım Müdür Yardımcısı Aviyonik Teknisyeni Necati Ergun konu ile ilgili şunları söyledi; ‘’Daha önce yaptığımız benzer modifikasyon çalışmalarından kazandığımız bilgi ve deneyim ile bu kapsamlı modifikasyonun  Türk teknisyen ve mühendis iş gücü ile  gerçekleştirilmesine imkan sağlayan müşterimize ve modifikasyonu planlanan zaman ve bütçe içerisinde bitiren tüm ekibimize teşekkür ederim’’.

Amac Aerospace Turkey'de büyük başarı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Tmr ~ 8 yıl önce
Çok Sevgili Orhan BELEN ağabeyimin eli o uçağa deydiyse iş hemen olur ... Emeği gecen tüm arkadaşlara selamlar sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 8 yıl önce
2016 senesindeyiz ve hala insanlarin yaptiklari islerle degil kilik kiyafetiyle , dis gorunusuyle ilgili yorumlar okuyoruz . bir dusunmek lazim aslinda , ben neyim , kimim , ne isler yapiyorum ya da yapamiyorum ki sirf laf olsun diye saga sola satasma hakkini kendimde buluyorum ? basarilari takdir etmeyi , basarizisizlardan ders alip kendimizi gelistirmeyi ogrensek cok daha yapici olmazmi sizcede ? tum ekibi kutluyorum ve basarilarinin devamini diliyorum ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
Bugüne kadar çalıştığı hiç bir kuruluşta elini taşın altına sokmamıs, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla çalışmış arkadaş sana diyorum ; AOG ne bilir misin? Nöbetini hakkıyla tutarmısın da bir de en önde durmuş sırıta sırıta poz veriyorsun ? Önce düşün bakalım RQ nasıl açılır, bir order nasıl bağlanır? Ya da bir order sabaha kadar nasıl takip edilir ? :) Hep salağa yat hep salağa yat.. olmaz. İş hayatı demek , başarı demek diğer çalışma arkadaşlarının üzerinden yürümez. Tüm AMAC mühendislik departmanı ve bakım ekibini kutlarız. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMAC İkmal&Lojistik ~ 8 yıl önce
Aviator sözüm sana, senin kim oldugunu çok iyi biliyoruz. Peki sen soyle insanların arkasından dedikodu ve gıybetle, sinsi sinsi tavırlarla insanlara yalandan samimi yaklaşıp aralarında laf taşıyarak, mifak sokarak insanları zor durumlara düşürmekle godoşluk yaparak sen insan oldugunu mu sanıyorsun?? hadi biz ikmalci olamıyoruz, asıl öenmli olan sen insan olabiliyor musun? bence İnsan Taklidi yapan bir mahlukatsın sadece bizim için...
kavga ~ 8 yıl önce
kavga etmeyin siz kardeşsiniz...
Volvo ~ 8 yıl önce
Ben de "at hırsızı" kadrosunda çalışmak istiyorum. CV mi kime yollayabilirim? :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mezbaha ~ 8 yıl önce
mezbahaya cv yolla sen.
Tebrikler ~ 8 yıl önce
ATS Team isparta hangarında 2014 yilinda A320 uçağına HF modu ile beraber CPDLC modunu yapmıştır. Mod Drawingleri EİRTECH(Part 21) kuruluşuna ait olduğundan sadece uygulayiciydi. Tasarımı ve ugulaması %100 Türk ise büyük bir basarı... Tebrikler ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
szd 50-3 ~ 8 yıl önce
Tamer beyin oldugu bir ekipte disiplin ve kusursuz etik vardir. Havacilikta disiplin yerde baslar, kendisi bunun en onemli orneklerindendir. Sirket ve calisanlarina basarilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hll ~ 8 yıl önce
hll spr dwm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
v13 ~ 8 yıl önce
Tamam özel şirket bilmem de abi o sakal bıyık ne ya gözünü seviyim yakışsa amenna da :) telefonun ekranı karardı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tanıdık Sima ~ 8 yıl önce
Manisa Tarzanı da bu şirkette çalışıyormuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Laleee ~ 8 yıl önce
Sakalllı,uzun saçlı arkadaşa birde benden selam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000