07 Nisan 2012, Cumartesi 09:15:52

ALTIN KAPLAMA UÇAĞIYLA TÜRKİYE'DE...

Brunei Darussalam Sultanı Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaula İstanbul'a geldi, kendi uçağını yine kendisi indirdi...
  • THY nin uçaklarından pek te farkı yokmuş görebildiğim kadarıyla
  • Abicim söylemedi demeyin. Bu pegasusun gidisi iyi değil yakında batar
  • bizim kişi başı gelirimiz 17000$ mı sen hesaplamayı bilmiyosun galiba senin olabilir gelierin o kadar ama benim değil kendin için konuş ...
  • adamın ülkesi zengin,kişisel serveti 20 milyar dolar. ülkesi küçük ama böyle aşırı lüksü sayesinde küçük ülkesinin adını tüm dünya duyuyor.. bizim ülkemizede 200 milyon dolarlık yatırım yapsa birçok kişiye iş kapısı olur size ne adamın lüks sevdasından.. dubaide heryeri altın kaplama otel yapıldığında çamur atanlar sonradan o oteli gezebilmek için 100 dolar verip o otelin masraflarını fazlasıyla finanse etti. adamlar böylelikle lüksün pazarlamasını yaptı turizm cenneti oldu.. hasetliği ve servet düşmanlığını bırakın da yapabiliyorsanız dünyada türkiyenin adını brunei kadar duyurabilecek icraatlar yapın
  • ee tabi ticaret yapmaya gelmiş adam. bundan doğal ne olabilir.
  • Yavrucum senin durumun maalesef Haydar ağbilik olmuş başkası kurtarmaz !:)))))))))))
  • züğürdün çenesi yorarmış . keh keh keh
  • Sayın sultan sayın cumhurbaşkanımızın daveti üzerine gelmiş te başka bir sebebi yok mu? Bi kahve içip gidecek miymiş yoksa ticaret mi yapacak mışız dünyanın minik petrol zengini ülkesiyle? Bilen bu konuda açıklama yapsın da biz de aydınlanalım, boşverin kralın kaç parası var halkı mutlu mu bilmem ne mi geyiklerini.
  • bu adamın parasının yarısı sizde olsa onun iki katı harcarsınız.iki bin liralık gelirle bin liralık telefon kullanan insan dolu değil mi etrafınız? kendi sahip olmadığınız erdemi başkasından beklemeyin, memleket muhtaç dolu yetim dolu, iphonedan feragat edip onları giydiriyor musunuz? duyamadım?
  • brunei sultanlığının kişi başı yıllık geliri hakkında fikrim yok. kişi başı yıllık gelir hesaplaması hakkında fikrim var. bir ülkenin gmsh si gerçeği yansıtmaz. 100 kişilik bir örnek verirsek, bu 100 kişiden 5 nin geliri 100.000 tl olsa geri kalanlar ise 1000 tl ye çalışsa o ülkenin gmsh si 5950 tl olur. yani gerçeğin 6 katı. 22.000 € palavradır. aynı türkiyenin 10.000$ palavrası gibi. şarlatanlıktır.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün davetlisi olarak Türkiye'ye gelen  Brunei Sultanı Hassanal Bolkiah, içi altın kaplamalarla dizayn edilmiş Boeing 747-400 tipi uçağını İstanbul Atatürk Havalimanı'na bizzat kendisi indirdi.

İstanbul'a iniş için kuleden izin isteyen Brunei Sultanı'na kontrol kulesinden 'hoşgeldiniz' diyen kontrolöre Bolkiah, 'teşekkür ederim' diyerek yanıt verdi.

Bu sabah 06:35'te İstanbul'a inen Brunei Sultanı'nın Boeing 747 dışında 6 küçük uçağı, 2 de helikopteri bulunuyor. 



































ALTIN KAPLAMA UÇAĞIYLA TÜRKİYE'DE...

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
THY nin uçaklarından pek te farkı yokmuş görebildiğim kadarıyla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Abicim söylemedi demeyin. Bu pegasusun gidisi iyi değil yakında batar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim kişi başı gelirimiz 17000$ mı sen hesaplamayı bilmiyosun galiba senin olabilir gelierin o kadar ama benim değil kendin için konuş ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adamın ülkesi zengin,kişisel serveti 20 milyar dolar. ülkesi küçük ama böyle aşırı lüksü sayesinde küçük ülkesinin adını tüm dünya duyuyor.. bizim ülkemizede 200 milyon dolarlık yatırım yapsa birçok kişiye iş kapısı olur size ne adamın lüks sevdasından.. dubaide heryeri altın kaplama otel yapıldığında çamur atanlar sonradan o oteli gezebilmek için 100 dolar verip o otelin masraflarını fazlasıyla finanse etti. adamlar böylelikle lüksün pazarlamasını yaptı turizm cenneti oldu.. hasetliği ve servet düşmanlığını bırakın da yapabiliyorsanız dünyada türkiyenin adını brunei kadar duyurabilecek icraatlar yapın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ee tabi ticaret yapmaya gelmiş adam. bundan doğal ne olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yavrucum senin durumun maalesef Haydar ağbilik olmuş başkası kurtarmaz !:)))))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
züğürdün çenesi yorarmış . keh keh keh

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın sultan sayın cumhurbaşkanımızın daveti üzerine gelmiş te başka bir sebebi yok mu? Bi kahve içip gidecek miymiş yoksa ticaret mi yapacak mışız dünyanın minik petrol zengini ülkesiyle? Bilen bu konuda açıklama yapsın da biz de aydınlanalım, boşverin kralın kaç parası var halkı mutlu mu bilmem ne mi geyiklerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu adamın parasının yarısı sizde olsa onun iki katı harcarsınız.iki bin liralık gelirle bin liralık telefon kullanan insan dolu değil mi etrafınız? kendi sahip olmadığınız erdemi başkasından beklemeyin, memleket muhtaç dolu yetim dolu, iphonedan feragat edip onları giydiriyor musunuz? duyamadım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
brunei sultanlığının kişi başı yıllık geliri hakkında fikrim yok. kişi başı yıllık gelir hesaplaması hakkında fikrim var. bir ülkenin gmsh si gerçeği yansıtmaz. 100 kişilik bir örnek verirsek, bu 100 kişiden 5 nin geliri 100.000 tl olsa geri kalanlar ise 1000 tl ye çalışsa o ülkenin gmsh si 5950 tl olur. yani gerçeğin 6 katı. 22.000 € palavradır. aynı türkiyenin 10.000$ palavrası gibi. şarlatanlıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000