27 Kasım 2011, Pazar 08:31:25

ALP DAĞLARINI UÇARAK GEÇTİ

Eski savaş pilotu sırtına taktığı dört motorlu kanadıyla Alp Dağları'nı beraberinde iki Albatros tipi jet uçağıyla, uçarak geçmeyi başardı.
  • Bu adam birgun olecek. Mans Denizini gecti sonra Cebeli tarigi gecerken denize dustu simdi daglari gecmis. Nereye kadar?
  • ISTE GERCEKTEN '' HABER '' NITELIGI TASIYAN BIR HABER. BU ISVICRE'LI ROKET ADAMI IZLEMEK GEREK. YENI BIR CIGIR ACIYOR..! BRAVO.
Eski savaş pilotu Yves Rossy İsviçre'nin Bex kentinde ilk kez 4 motorlu kanadıyla 2 bin 500 metre yükseklikte kendini boşluğa bıraktı.

İsviçreli roketadam 300 kilometre hıza kadar ulaşıp 5 dakika boyunca gökyüzünde kalmayı başardı.

Uçan ilk insan olarak tarihe geçen Rossy, Guinness Rekorlar Kitabı'ndaki yerini dünkü denemesiyle daha da güçlendirmiş oldu.

Birçok defa farklı kanat ve motor tipleriyle denemeler yapan 52 yaşındaki Rossy 2006 yılında 2 motorlu giysisiyle uçan ilk insan olmayı başarmıştı.

ALP DAĞLARINI UÇARAK GEÇTİ

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Bu adam birgun olecek. Mans Denizini gecti sonra Cebeli tarigi gecerken denize dustu simdi daglari gecmis. Nereye kadar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ISTE GERCEKTEN '' HABER '' NITELIGI TASIYAN BIR HABER. BU ISVICRE'LI ROKET ADAMI IZLEMEK GEREK. YENI BIR CIGIR ACIYOR..! BRAVO.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000