06 Aralık 2012, Perşembe 10:50:00

AIRPORTHABER’İN KALİTESİ BELGELENDİ

2005 yılında kurulduğundan bu yana sayısız özel habere imza atan ve birçok noktada sektöre yön veren Airporthaber’in kalitesi tescillendi...
  • Bazı yorumcular bu belgenin ödül olduğunu düşünmüşler. Bu bir kalite belgesi arkadaşlar; birinin lütfedip verdiği bir belge değil. Şirket başvurur, gerekli düzenlemeleri yapar, denetimi geçerse belgeyi alır. ISO 9001. Bilmeyenler araştırsın lütfen.
  • TEBRIKLER BASARILARINIZIN DEVAMINI DILER SAGLIKLI MUTLU YARINLAR TÜM AIRPORT AILESINE HUZURLU NESELI UZUN ÖMÜRLER DILERIM SAYGILARIMLA.
  • Ben burada daha once yazilan bir yorumu tekrarliyorum cunku cok dogru buldum. "700 tl'ye 12 saat yazın sıcağında calışan ve günde 2 defa vardiyaya gelmek zorunda kalan işçileri yazmassanız ödülü alıverirsiniz bundan kolayı ne varki.. yazık..." Esas bu insanlar havacilik sektorunu ucuruyor. Beyaz gomlekli, vekillere kiyak cekenler degil. Ben kendim isci degilim ama (turkiye'de calisan) iscilerin iyi para kazanan havacilik sektorunde somuruldugune inaniyorum.
  • yesinler... 700 tl'ye 12 saat yazın sıcağında calışan ve günde 2 defa vardiyaya gelmek zorunda kalan işçileri yazmassanız ödülü alıverirsiniz bundan kolayı ne varki.. yazık...
  • Her zaman doğru ve yansız haber yapan ciddi havacılık dergisi Airport Haber'e böyle bir ödülün verilmesi Türkiye'de tarafsız ve doğru haberciliğin de ödüllendirildiğinin bir kanıtıdır. Çalışanlarınızda böyle bir dergide çalıştıkları için ne kadar övünseler haklarıdır. Yolunuz açık olsun ve daha nice ödüller almanız ve uzun yıllar boyunca yayın hayatınızın devam etmesi dileği ile tebrik ederim.
  • tebrik ediyorum yolunuz açık olsun
  • Oncelikle sizleri basarinizdan dolayi kutlarim. Devamini dilerim. Turkiye'de havacilik medyasinin oncusunuz. Canimiz kime emanet?
  • hayırlı olsun airporthaber her zaman havacılık camiasının gözü kulağı olmuştur ..
  • Hayırlı, uğurlu olsun. Bir çok özel habere daha imza atmanızı temenni ederim. Tebrikler.
  • başarılar, hayırlı olsun

 

Havacılık sektörünün en etkin haber kaynağı Airporthaber’in kalitesi tescillendi. TB Belgelendirme tarafından yapılan kalite denetimlerini başarıyla geçen Airporthaber, ISO 9001 belgesi almaya hak kazandı.

İnternet yayıncılığına başladığı günden bu yana gerek sayısız özel habere imza atarak adından sıkça söz ettiren Airporthaber, TB belgelendirme tarafından titizlikle yapılan denetimlerde gerekli bütün koşulları yerine getirdi ve Türk Akreditasyon Kurumu TÜRKAK onaylı kalite belgesini almayı başardı. Airporthaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, “ Yola çıktığımızdan bu yana ses getiren, gündem yaratan ve günlerce konuşulan haberler yaptık. Kimsenin ulaşamadığı haberlere ulaştık, ulusal medyada sayısız haberimizle yer aldık. Her türlü ayak oyunlarına, engellemelere ve sansürlere rağmen yolumuzdan dönmeden, çizgimizi bozmadan haberciliğimize devam ettik. Airporthaber’in farkını bizi takip edenler çok iyi biliyor. Kimseden korkmadan, gücün arkasına sığınmadan, biat etmeden aynı kararlılıkla bundan sonra da yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bugüne kadar Emair, Boydak, Havelsan, Sea Bird, Limak, Cengiz ve Türkmen havacılık gibi şirketlerin de aralarında bulunduğu çok sayıda şirkete kalite belgesi veren TB Belgelendirme şirketi, 2005 yılından beri yönetim sistem belgelendirme ve eğitim faaliyetlerinde bulunuyor. Bugüne kadar 374 şirketin kalitesini tescilleyen TB Belgelendirme, son olarak Airporthaber’in de kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu.

 

AIRPORTHABER’İN KALİTESİ BELGELENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bazı yorumcular bu belgenin ödül olduğunu düşünmüşler. Bu bir kalite belgesi arkadaşlar; birinin lütfedip verdiği bir belge değil. Şirket başvurur, gerekli düzenlemeleri yapar, denetimi geçerse belgeyi alır. ISO 9001. Bilmeyenler araştırsın lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAMI YAVUZ ~ 11 yıl önce
TEBRIKLER BASARILARINIZIN DEVAMINI DILER SAGLIKLI MUTLU YARINLAR TÜM AIRPORT AILESINE HUZURLU NESELI UZUN ÖMÜRLER DILERIM SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekrar ~ 11 yıl önce
Ben burada daha once yazilan bir yorumu tekrarliyorum cunku cok dogru buldum. "700 tl'ye 12 saat yazın sıcağında calışan ve günde 2 defa vardiyaya gelmek zorunda kalan işçileri yazmassanız ödülü alıverirsiniz bundan kolayı ne varki.. yazık..." Esas bu insanlar havacilik sektorunu ucuruyor. Beyaz gomlekli, vekillere kiyak cekenler degil. Ben kendim isci degilim ama (turkiye'de calisan) iscilerin iyi para kazanan havacilik sektorunde somuruldugune inaniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
yesinler... 700 tl'ye 12 saat yazın sıcağında calışan ve günde 2 defa vardiyaya gelmek zorunda kalan işçileri yazmassanız ödülü alıverirsiniz bundan kolayı ne varki.. yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler... ~ 11 yıl önce
Her zaman doğru ve yansız haber yapan ciddi havacılık dergisi Airport Haber'e böyle bir ödülün verilmesi Türkiye'de tarafsız ve doğru haberciliğin de ödüllendirildiğinin bir kanıtıdır. Çalışanlarınızda böyle bir dergide çalıştıkları için ne kadar övünseler haklarıdır. Yolunuz açık olsun ve daha nice ödüller almanız ve uzun yıllar boyunca yayın hayatınızın devam etmesi dileği ile tebrik ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
tebrik ediyorum yolunuz açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emanet ~ 11 yıl önce
Oncelikle sizleri basarinizdan dolayi kutlarim. Devamini dilerim. Turkiye'de havacilik medyasinin oncusunuz. Canimiz kime emanet?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
steward ~ 11 yıl önce
hayırlı olsun airporthaber her zaman havacılık camiasının gözü kulağı olmuştur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS'li ~ 11 yıl önce
Hayırlı, uğurlu olsun. Bir çok özel habere daha imza atmanızı temenni ederim. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kenan ~ 11 yıl önce
başarılar, hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000