28 Eylül 2009, Pazartesi 07:09:29

AIRPORT TV'DE İKİ ÖNEMLİ CANLI YAYIN

Dünya sivil havacılığının kalbi İstanbul’da atıyor, Airport TV iki önemli organizasyonu canlı yayınla ekranlara getiriyor.
  • İnşaallah ülkemizin yaraına kararlar çıkar ve hayırlısı olur..Sn.Arıduru ve ekibini deşimdiden kutlar ve başarılarının devamını dilerim.

 

Gerek bilişim gerekse kara, hava ve deniz taşımacılığı olmak üzere ulaşımın her alanının masaya yatırılacağı 27 Eylül–1 Ekim tarihlerindeki 10.Ulaştırma Şurası 4 gün boyunca dakika dakika sadece Airport TV’de olacak.  

 

Türkiye için bir başka önemli toplantı da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yine İstanbul’da düzenleniyor.

 

Uluslar arası Sivil Havacılık Örgütü ICAO’nun öncülüğünde gerçekleştirilecek ICAN 2009 havacılık müzakereleri konferansı da, tüm ayrıntılarıyla yine sadece Airport TV de ekranlara gelecek.

 

Başta havacılık olmak üzere dünya ulaşım sektörünün yakından takip edeceği iki toplantıyı başından sonuna kadar sadece Türkiye’nin tek havacılık ekranı Airport TV’den izleyeceksiniz…

 

 

Havacılığın nabzını Airport TV’den takip edin…

AIRPORT TV'DE İKİ ÖNEMLİ CANLI YAYIN

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
İnşaallah ülkemizin yaraına kararlar çıkar ve hayırlısı olur..Sn.Arıduru ve ekibini deşimdiden kutlar ve başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000