15 Şubat 2012, Çarşamba 10:16:53

AIRFRANCE KORKUTTU

AirFrance Havayolları'na ait yolcu uçağı, inişe geçtiği sırada kule ile iletişimi kesildi.
  • Arkadaşım belli ki haber önce yanlış girilmiş, sonradan düzeltilmiş.İlk yorumu yapan arkadaşta hatayı görüp uyarmış ne var bunda!?
  • Arkadaşım, sen haberi nerenle okuyorsun ???????
  • amsterdama yaklasma sirasinda 7000ft de,5000ft e alcalma iznini aldiktan sonra gerceklesmis...yani kalkistan kisa bir süre sonra degil.
Fransız Havayolu şirketi Airfrance'a ait Airbus A321-200 tipi yolcu inişe geçtiği sırada sonra radyo frekansında meydana gelen arıza nedeniyle kulede panik dolu dakikalar yaşandı.

Paris -Amsterdam seferini yapmak üzere Charles De Gaulle Havalimanı'ndan havalanan yolcu uçağının Amsterdam'a inişi sırasında ile kulenin iletişimi kesildi.

Kısa bir süre sonra uluslararası imdat frekansından sinyal alan kokpit ekibi uçakta herhangi bir sorun olmadığını belirtti. Tek radyo frekansıyla Amsterdam'a iniş yapan  F-GTAH kuyruk tescilli yolcu uçağının indiği gibi bakıma alındığı, Amsterdam - Paris seferini 3.5 saat rötarlı yaptığı öğrenildi.

©Airporthaber

AIRFRANCE KORKUTTU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşım belli ki haber önce yanlış girilmiş, sonradan düzeltilmiş.İlk yorumu yapan arkadaşta hatayı görüp uyarmış ne var bunda!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşım, sen haberi nerenle okuyorsun ???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
amsterdama yaklasma sirasinda 7000ft de,5000ft e alcalma iznini aldiktan sonra gerceklesmis...yani kalkistan kisa bir süre sonra degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000