12 Ekim 2009, Pazartesi 07:30:01

airBaltic Gold Award ödülünü aldı

Letonyalı Havayolu airBaltic, Avrupa Bölgeleri Havayolu Birliğ (ERA) tarafından 8 Ekim'de 2009/2010 Gold Award Yılın Havayolu Ödülü'nün sahibi olarak ilan edildi...

Letonyalı Havayolu airBaltic, Avrupa Bölgeleri Havayolu Birliği(ERA) tarafından 8 Ekim de 2009/2010 Gold Award Yılın Havayolu Ödülü nün sahibi olarak ilan edildi. Ödül, ERA nın İsviçre, Interlaken daki 2009 Genel Kurul Toplantısı nda açıklandı.

airBaltic in başkanı ve yöneticisi Bertolt Flick 'airBaltic Havayolu nun yılın havayolu olarak seçilmesinden çok memnunuz. airBaltic zorluklara ve karışık piyasa koşullarına rağmen gelişmesine ve büyümesine devam edecek dedi.

ERA nın airBaltic i yılın havayolu seçmesinde hiçbir şüphesi yoktu ve seçimlerinin sebeplerini sıraladı – airBaltic bir noktadan bir noktaya düşük ücretli taşıyıcıyı iş modelini network ağına ekleme konusunda, Baltic piyasasında ciddi şekilde bir ekonomik kriz varken Riga da uluslararası önemli bir merkez kurmakta başarılı oldu.

ERA Yılın Havayolu ödülü ilk defa 1991 de tanıtıldı ve o zamandan beri bu sektördeki en bilinen sanayi ödülü haline geldi. ERA Yılın Havayolu Ödülü, bölgesel üye havayolları tarafından yapılan başarıları, içeriğini ve her bir havayolunun çalışma durumunun özelliklerini inceliyor.

ERA Yılın Havayolu Ödülü nün belli başlı değerleri kalite, bağımsızlık ve değerlendirmesinin tarafsız oluşudur. Değerlendirme jürisi sanayinin kıdemli uzmanlarının ve tüm Avrupa daki hava taşımacılığının saygı değer gazetecilerinin birleşiminden oluşur. Jüriler bilgi birikimleri ve her bir havayolunun çalışmasındaki zorlamalara ve özel durumlara değer biçme özellikleri dikkate alınarak büyük bir özenle seçilmektedir.

airBaltic Gold Award ödülünü aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000