04 Ağustos 2011, Perşembe 13:20:26

AIR ASTANA ARTIŞTA...

Air Astana Ulusal Hava Yolu şirketi 2011 yılının ilk yarısında yolcu sayısını arttırdı...
  • Koskoca 15 milyonluk ulke, sirketi yonetecek Kazak bulamamis da sirketi bir Ingilizin eline teslim etmis...dua etsinler ki Kazak Sivil Havaciligi hala ulkeyi rekabete kapali tutuyor. Yoksa, Air Astana'nin esamesi okunmaz. Biraz cesaretleri varsa Tacik yada Ozbeklerden farklarini gostersinler ve rekabete acik olsunlar. Ondan sonra gorelim artis mi oluyor dusus mu!!!
Air Astana yılın ilk yarısında 1 milyon 355 bin 113 kişi taşıyarak kendi rekorunu da kırmış oldu. 
 
2011 yılının ilk altı ayında pozitif büyüme gösteren Air Astana, bu süreçte yolcu sayısını yüzde 18. 7 oranında arttırarak 1 milyon 355 bin 113 yolcu sayısına ulaştı. 
 
Bu artışla birlikte Air Astana'nın kapasitesi geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 14, 8 büyüme gösterdi. 
 
Rusya ve Gürcistan'a yeni seferler düzenlemeye başlayan Air Astana, yıl sonuna doğru da Hong Kong'a uçuşlar başlatmayı planlıyor. 
 
Kazakistan Sivil Havacılık sektörünün amiral gemisi olan Air Astana, yakın gelecekte uzun menzilli uçabilecek yeni uçak alımları gerçekleştirecek.
AIR ASTANA ARTIŞTA...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Koskoca 15 milyonluk ulke, sirketi yonetecek Kazak bulamamis da sirketi bir Ingilizin eline teslim etmis...dua etsinler ki Kazak Sivil Havaciligi hala ulkeyi rekabete kapali tutuyor. Yoksa, Air Astana'nin esamesi okunmaz. Biraz cesaretleri varsa Tacik yada Ozbeklerden farklarini gostersinler ve rekabete acik olsunlar. Ondan sonra gorelim artis mi oluyor dusus mu!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000