14 Şubat 2016, Pazar 09:13:48

AFA filosuna 4 uçak daha ekledi

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), uçak filosunu büyütmeye devam ediyor. AFA, Diamond Aircraft firmasından 2016 model 4 uçak daha satın aldı.
  • Tgs olarak afanin yeni ucaklarini itmekten onur duyacagiz. Yanliz pilotlardan ricam pushback esnasinda canopy open, fuel shutoff valve close durumuna getirsinler
  • genel havacilik gelismedikce,her ucus okulunda 100 tane boyle ucak olsa ne yazar? su kucucuk hollanda da olan genel havaciligin 10 da 1 bile TR de yok,egitimi bitirenler trubune veya atatturk havalimaninda ucaklari seyir etmeye gider ve cebinde 160 saatlik bir ucus lisansila hayale devam eder.Turkey wake up. Sunuda unutmayin yabancilar turkiyeye calismaya gelebilir amma Turkler siniri 1 km bile cikamaz,arkadaslar aldanmayin bu uckagitcilara off topic oldu kusura bakmayin,sadece uyariom sizleri.ATLAS sizin neler yapdiginizin hollanda da bile dedikodusu var,insanlarin hayellerini para icin gasp edionuz yaziklar olsun size.
  • Pay to fly sisteminden kazanilan paralarla almislardir. 80 bin euroya First/Officerlara Type-line training veripde sonra kapyiyi gosterirsen,yolculardan bile para kazanmaya gerek kalmio.Allah islah eylesin rabbime nasil hesap verecekler uckagitcilar.
  • Bu kadar uçakla tarifeli sefer mi düzenlenecek?
  • Hastayım size...hayatında 100 kt ın üzerini görmemiş tipler bu işin zirvesinden gelen asker pilotlara sabah akşam saldırırsınız, iki pırpır görünce astronot kesilirsiniz,,,hoşsunuz...
  • Mezun olduğum okul,Tabi ki aksilikler oldu fakat okulun farkını atlasglobal`e geçince anladık.Bir tarafta asgari ücreti kabul etmek zorunda kalan başka uçuş okulu mezunu arkadaşlar,bir yanda tam maaşı zamanın da yatan ve tıkır tıkır maaş alan biz afacılar...O arkadaşların gözünden bakınca hoş bir şey değil ama AFA`da farkını göstermesi gerek malesef...hayırlı olsun... kazasız belasız uçuşlar.
  • Gercekten. Kutluyorum. Bu ucagi yapan. Uzaydan gelen gezegene Benzetmis Tekrar kutluyorum Hicmi ornek model bulamadiniz isterseniz ben size Amerikadan model gondereyim,
  • Aynı THK uçuş akademisi gibi demi.....rezil ettiniz canım kurumu...emekli paşalar albay lar başcavuslar....işte görün ey yüce halkım ..bir kurum böle battı...şu an can çekişiyor...
  • Haber başlığında EOF'tu gördüm de, güzel günlerdi be... Alpha'nın da hastası olmayan varsa beri gelsin:))
  • Gerek filosu gerek çok iyi hocaları ile dünya standartlarında eğitim veriliyor. Emin olun AFA öğrencileri aldığı mükemmel eğitimin hakkını line'da fazlasıyla veriyorlar. Nice başarılı yıllara. Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun, ben ayrıldım sevgilimden dün gece orası ayrı konu. :)

Atlantik Uçuş Akademisi (AFA), Diamond Aircraft firmasından aldığı 2016 model 4 uçak ile birlikte filosunu 21 uçağa yükseltti.

Diamond Aircraft’ın havacılıkta yenilikçi anlayışları ile uçak tasarım ve üretim aşamalarında yüksek standartlarda malzeme ve teknolojiyi kullanarak imal etmiş olduğu günümüzün gelişmiş teknolojisine sahip yüksek performanslı uçakları, uluslararası havacılık otoriteleri tarafından yapılan değerlendirmelerde ileri düzeyde uçuş güvenilirliğine sahip olması ile ön plana çıkıyor.

AFA filosu, tamamı Diamond Aircraft tarafından AFA için özel olarak üretilmiş olan ve modern havacılığın tüm gereklerini karşılayan uluslararası standartlarda ve EASA onaylı uçuş kabiliyetlerine sahip, Glass Cockpit sistemleri ile donatılmış “15 adet tek motorlu (SEP) DA20-C1 Eclipse”, 4 adet tek motorlu (SEP) DA40-NG New Generation ve 2 adet çok motorlu (MEP) DA42-NG New Generation” olmak üzere toplam 21 uçaktan oluşuyor.

Diamond uçaklarının Türkiye'deki bakım, eğitim ve satış faaliyetlerini de yürüten AFA, Diamond Aircraft resmi Distribütörü ve Service Center’ı yetkilerini de elinde bulunduyor. Öte yandan AFA, Türkiye ve bölgedeki uçuş eğitim organizasyonları içindeki en genç uçak filosuna sahip.

©AirportHaber







AFA filosuna 4 uçak daha ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Tgs ~ 8 yıl önce
Tgs olarak afanin yeni ucaklarini itmekten onur duyacagiz. Yanliz pilotlardan ricam pushback esnasinda canopy open, fuel shutoff valve close durumuna getirsinler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gurbetci ~ 8 yıl önce
genel havacilik gelismedikce,her ucus okulunda 100 tane boyle ucak olsa ne yazar? su kucucuk hollanda da olan genel havaciligin 10 da 1 bile TR de yok,egitimi bitirenler trubune veya atatturk havalimaninda ucaklari seyir etmeye gider ve cebinde 160 saatlik bir ucus lisansila hayale devam eder.Turkey wake up. Sunuda unutmayin yabancilar turkiyeye calismaya gelebilir amma Turkler siniri 1 km bile cikamaz,arkadaslar aldanmayin bu uckagitcilara off topic oldu kusura bakmayin,sadece uyariom sizleri.ATLAS sizin neler yapdiginizin hollanda da bile dedikodusu var,insanlarin hayellerini para icin gasp edionuz yaziklar olsun size.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 8 yıl önce
Pay to fly sisteminden kazanilan paralarla almislardir. 80 bin euroya First/Officerlara Type-line training veripde sonra kapyiyi gosterirsen,yolculardan bile para kazanmaya gerek kalmio.Allah islah eylesin rabbime nasil hesap verecekler uckagitcilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
773 ~ 8 yıl önce
Bu kadar uçakla tarifeli sefer mi düzenlenecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fighter ~ 8 yıl önce
Hastayım size...hayatında 100 kt ın üzerini görmemiş tipler bu işin zirvesinden gelen asker pilotlara sabah akşam saldırırsınız, iki pırpır görünce astronot kesilirsiniz,,,hoşsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mezun ~ 8 yıl önce
Mezun olduğum okul,Tabi ki aksilikler oldu fakat okulun farkını atlasglobal`e geçince anladık.Bir tarafta asgari ücreti kabul etmek zorunda kalan başka uçuş okulu mezunu arkadaşlar,bir yanda tam maaşı zamanın da yatan ve tıkır tıkır maaş alan biz afacılar...O arkadaşların gözünden bakınca hoş bir şey değil ama AFA`da farkını göstermesi gerek malesef...hayırlı olsun... kazasız belasız uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Everest tepesi ~ 8 yıl önce
Gercekten. Kutluyorum. Bu ucagi yapan. Uzaydan gelen gezegene Benzetmis Tekrar kutluyorum Hicmi ornek model bulamadiniz isterseniz ben size Amerikadan model gondereyim,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzzz ~ 8 yıl önce
Aynı THK uçuş akademisi gibi demi.....rezil ettiniz canım kurumu...emekli paşalar albay lar başcavuslar....işte görün ey yüce halkım ..bir kurum böle battı...şu an can çekişiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zzzz ~ 8 yıl önce
Thk ile ne alakası var acaba ? Thk ile ilgili yorumunu o haberde yap burda değil. Afaya da hayırlı olsun .
Eski afacı ~ 8 yıl önce
Haber başlığında EOF'tu gördüm de, güzel günlerdi be... Alpha'nın da hastası olmayan varsa beri gelsin:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz varya biz... ~ 8 yıl önce
Eoa en performanslisiydi...
Kaslı Yakışıklı ~ 8 yıl önce
Gerek filosu gerek çok iyi hocaları ile dünya standartlarında eğitim veriliyor. Emin olun AFA öğrencileri aldığı mükemmel eğitimin hakkını line'da fazlasıyla veriyorlar. Nice başarılı yıllara. Bu arada herkesin sevgililer günü kutlu olsun, ben ayrıldım sevgilimden dün gece orası ayrı konu. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doktor ~ 8 yıl önce
Acilen beyin kaslarını geliştirmelisin.
Nefret ~ 8 yıl önce
Ya sen yine mi geldin? Şu dünyada seni elime geçirmek kadar istediğim başka birşey yok, eşeği suya göndericem peşinede adam bağlasın onu ki geri gelemesin, o gelene kadarda seni dövücem. Para ile pilot olmaya çalışan ama olamayan beyin yoksunu.
Tipini... ~ 8 yıl önce
Ayjet varken neden AFA'ya gidelim ki?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000