15 Ağustos 2012, Çarşamba 08:25:16

ADNAN MENDERES'TE EXTACY OPERASYONU

Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ekiplerince Adnan Menderes Havalimanı’nda yapılan operasyonda, M.T. (25) isimli Kosova uyruklu şahsın çantasında 30.280 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Zanlının Almanya’nın Hannover şehrinden hava yoluyla İstanbul’a geldiği, ardından transit olarak İzmir’e geçtiği, havaalanında şüpheli hareketlerinin polis ekiplerinin dikkatini çektiği belirtildi. Gümrüğe tabi olmayan eşyaları olan yolcuların geçtiği yeşil hattan geçen M.T., ekipler tarafından yakalanırken, çantası X ray cihazından geçirildi. Cihazda valizin alt kısmında gözüken yoğunluktan şüphelenen polis, narkotik dedektör köpeği Paula’nın valizi koklaması ve tepki vermesinin ardından taban kısmında zula edilmiş halde 30.280 adet amphetamin içeren ve Ectacy olduğu düşünülen uyuşturucu hap ile paketler halinde kurutulmuş bitki kırıntıları buldu.

Ele geçirilen toplam 30.280 adet amphetamin içeren ve ecstasy olduğu düşünülen uyuşturucu hap ile kurutulmuş bitki kırıntılarının piyasa değerinin yaklaşık 1.000.000 TL olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin ele geçirilen uyuşturucu maddelere el koyduğu belirtildi.

Şüpheli M.T.’nin İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü tarafından yapılan sorgusunun ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ve Nöbetçi Mahkeme tarafından tutuklanarak Buca Kapalı Cezaevine gönderildiği öğrenildi.

ADNAN MENDERES'TE EXTACY OPERASYONU

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000