05 Ekim 2010, Salı 08:33:29

ACUN ILICALI ECLIPSE ALIYOR

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kendine uçan otomobil alıyor. Eclipse 500 adlı dört kişilik uçağı çok beğenen Acun Ilıcalı, satın alma işlemlerini hızlandırdı.
  • Bu uçak üretilse bile şu anda hiç kimse fiyat veremez. Veririm diye de batar. Her geçen gün maliyetleri artıyor. Seri üretimi için 6om dolardan fazla para gerekli. Bu parayı koyacak kimse de dünyada yok herhalde. Mayıs 2000 den beri süregelen bir hikaye. O zaman 2000 kişiyi işe alacaklardı.n Florida da yeni kurulmakta olan bir taksi şirketi 1000 adet sipariş vermişti. Ancak 2002 Ağoustos'unda ilk uçuşunu yapabildi. 2006 da fiyatı 1.5m dolardı. Mayıs 2008 de fiyatı 2.15m dolar oldu. Şimdi 2.5m diyorlar, nasıl fiyatsa.Temmuz 2008 de Vern ile Roel yer değiştirdi. Al birini vur ötekine. Pehlivan tefrikası gibi uzayıp gidiyor. Bunlar hep çok bilenlerin işleri. Bizde de çok var bunlardan.
  • eclipse iflas etmedi mi en son kimin elinde kaldı, en son meçhul şekilde firma satıştaydı,birde tabi parça sıkıntısıda mevcut
  • Haber mi, reklam mı bu? 2011 de belki üretecekler. Almak güzel de, arıza yapsa kapı kapı parça diye dolaşırsın. Neyi alıyorsun? Airbus'ın bir parçasını iki aydır bulamıyoruz.
Acun Ilıcalı, lüks arabalarından sonra koleksiyonuna bir de uçak ekleyecek!
 
Ünlü televizyoncu, önceki gün Airex 2010 Uçak Fuarı’nda ‘Uçan Otomobil’ lakaplı Eclipse 500 adlı uçağı denedi.

Yaklaşık bir haftadır EA Havacılık şirketi ile görüşme yapan Ilıcalı, 2.5 milyon dolar değerindeki uçağı almaya karar verdi.
 
Acun Ilıcalı, EA Havacılık şirket ortaklarından Mete Güldamlası ve Ekim Alptekin ile yaptığı deneme uçuşu sonrası uçağı beğendi ve satın alma işlemlerini hızlandırdı.
 
Uçağın dört kişilik olması sebebiyle çok kullanışlı olduğunu düşünen Acun Ilıcalı, uçağın özellikle yurtdışı seyahatlerinde çok işine yarayacağını söyledi. Eclipse 500, önde gelen havacılık organizasyonları arasında gösterilen ve dünyanın en pahalı uçaklarının sergilendiği 8. Uluslararası Sivil Havacılık ve Havalimanları Fuarı Airex 2010’da en çok ilgi gören uçaklardan biri oldu.
 
EA Havacılık şirketi, dört kişilik olduğu için en kullanışlı uçaklar arasında gösterilen Eclipse 500’ün üretimini de üstleniyor. Şirket ortakları Ekim Alptekin ve Mete Güldamlası, çok sayıda zengin işadamına Eclipse 500 sattıklarını belirtti.

(Habertürk)
ACUN ILICALI ECLIPSE ALIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu uçak üretilse bile şu anda hiç kimse fiyat veremez. Veririm diye de batar. Her geçen gün maliyetleri artıyor. Seri üretimi için 6om dolardan fazla para gerekli. Bu parayı koyacak kimse de dünyada yok herhalde. Mayıs 2000 den beri süregelen bir hikaye. O zaman 2000 kişiyi işe alacaklardı.n Florida da yeni kurulmakta olan bir taksi şirketi 1000 adet sipariş vermişti. Ancak 2002 Ağoustos'unda ilk uçuşunu yapabildi. 2006 da fiyatı 1.5m dolardı. Mayıs 2008 de fiyatı 2.15m dolar oldu. Şimdi 2.5m diyorlar, nasıl fiyatsa.Temmuz 2008 de Vern ile Roel yer değiştirdi. Al birini vur ötekine. Pehlivan tefrikası gibi uzayıp gidiyor. Bunlar hep çok bilenlerin işleri. Bizde de çok var bunlardan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
eclipse iflas etmedi mi en son kimin elinde kaldı, en son meçhul şekilde firma satıştaydı,birde tabi parça sıkıntısıda mevcut

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Haber mi, reklam mı bu? 2011 de belki üretecekler. Almak güzel de, arıza yapsa kapı kapı parça diye dolaşırsın. Neyi alıyorsun? Airbus'ın bir parçasını iki aydır bulamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000