13 Nisan 2012, Cuma 18:05:12

AÇILIŞI PLATINI YAPTI

Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012 karşılaşmalarının oynanacağı Ukrayna’nın batısındaki Lviv şehrinin yeni havalimanı Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve UEFA Başkanı Michel Platini tarafından açıldı...
  • krasnador... sen git vodka iç. rus alemine dal ok...
  • sarkozy nin aynısı ayrıca monşer cimbom ve bushane hamsinin dayısı ama istediklerini yapamaz neden türkiye bir sömürge ülkesi değildir en azından fransız sömürgesi değildir her yıl fransa hükümeti galatasaray eğitim vakfına milyonlarca euro aktırıyor neden fransanın çıkarlarına göre hareket edecek kararlar alacak Türkiye de misyoner yetişssin diye aynı zamanda hristiyanlığı da yaymak için hadi bakalaım yalan deyin ama gerçek budur ..
  • istediğin baskıyı yap kardeş cinconcon olarak yine itaat ediceksiniz senelerdir yaptığınız gibi ... anladınmı melocum tut oğlum kıs kıs kıs
  • sadri şener " yeter artık, gündemi değiştirmeyin trabzon kupa bekliyo verin bizim kupamzı"
  • Platini gelmisken su fenevin sorununu cozun..Dusurun kumeye,atin UEFA'dan...Sike yapiyorlar sen orada acilis derdindesin..Neyse Rusyali Galatasaraylilar olarak baskimizi yapacagiz bu konu ile ilgili e-mailler yolda UEFA'ya.
Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2012 karşılaşmalarının oynanacağı Ukrayna’nın batısındaki Lviv şehrinin yeni havalimanı Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç ve UEFA Başkanı Michel Platini tarafından açıldı.

Mogol istilası sonrasında şehirde dağılan kaleleri şehirleri yeniden yapılandıran Galiçya ve Volın hükümdarı Danil Galitskiy adını taşıyan Lviv Havalimanı Terminali’nin kurdelesi; Cumhurbaşkanı Yanukoviç, UEFA Başkanı Platini ve Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Altyapı Bakanı Boris Kolesnikov tarafından kesildi.
 
Havalimanında incelemede bulunan Yanukoviç ve Platini daha sonra birlikte açıklama yaptı.
 
Havalimanı açılışında kürsüye gelen Yanukoviç ; "Yeni açılan terminal, saatte 2 bin 100 yolcuya hizmet verebilecek kapasitede. Lviv yerel yönetiminin önündeki hedefi havalimanın çevresinde modern bir alt yapı kurmak. Şimdi de bunu yapacağız" dedi. (Haber3)
AÇILIŞI PLATINI YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
krasnador... sen git vodka iç. rus alemine dal ok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sarkozy nin aynısı ayrıca monşer cimbom ve bushane hamsinin dayısı ama istediklerini yapamaz neden türkiye bir sömürge ülkesi değildir en azından fransız sömürgesi değildir her yıl fransa hükümeti galatasaray eğitim vakfına milyonlarca euro aktırıyor neden fransanın çıkarlarına göre hareket edecek kararlar alacak Türkiye de misyoner yetişssin diye aynı zamanda hristiyanlığı da yaymak için hadi bakalaım yalan deyin ama gerçek budur ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
istediğin baskıyı yap kardeş cinconcon olarak yine itaat ediceksiniz senelerdir yaptığınız gibi ... anladınmı melocum tut oğlum kıs kıs kıs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sadri şener " yeter artık, gündemi değiştirmeyin trabzon kupa bekliyo verin bizim kupamzı"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Platini gelmisken su fenevin sorununu cozun..Dusurun kumeye,atin UEFA'dan...Sike yapiyorlar sen orada acilis derdindesin..Neyse Rusyali Galatasaraylilar olarak baskimizi yapacagiz bu konu ile ilgili e-mailler yolda UEFA'ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000