12 Aralık 2018, Çarşamba 09:58:13

ABD'den skandal karar!

İstanbul’daki FETÖ soruşturmasının firari sanığı eski emniyet amiri Soydan, ABD’nin en büyük John F. Kennedy Havalimanı’na özel güvenlik amiri yapıldı.
  • Serhat Soydan 2015 te Emre Uslu'ya kefil olan adam diye basında çıkmasına rağmen Thy de güvenlik başkanlığına devam etti.Altındaki müdür Lütfü Ersoy'dan tutun da Y.Y ve tüm ekibi Fetö'cüydü.Serhat Soydan sürekli Pensilvanya'ya uçarken ona yol verenlerde Temel Kotil ve İlker Aycı değilmiydi?15 Temmuz sonrası Pensilvanya'ya 50 koli gönderirken yakalandı ama bana dokunulursa öterim dediği için Abd'ye uçtu.Biraz sabır birkaç güne başta pilotlar olmak üzere operasyon geliyor...
  • Papazkacti oynamak okadar kolay degil.
  • Adam thy de mi calismis yanlis mi okudum ?!
  • Kim, niye bu skandala şaşırıyor ki ? Bunların ne mal olduklarını yıllarca söyledik, yazdık, arkalarında abd, avrupa var dedik hep biz hain olduk ama yüce Allah'ın sopası kendini bir kere daha gösterdi, din tacirleri birbirine düştü gerçekler bir bir ortaya çıktı. Ne var ki fetocular hala thy başta olmak üzere hemen heryerdeler kimse de nasıl olur demiyor, diyemiyor. Gerçi birisi '17-25 aralık milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım' deyince umudum iyice bitti. Baştaki bunu derse tabii ki heryerde olurlar, hepsinin her kurumdan atılması hatta soruşturulması gerekli ama kim yapacak bunu ? Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran, yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen şimdi de tai'ye thy'den atılanları dolduran temel ve şu anda sesi soluğu kesilen hamdi bile serbestçe geziyorlarsa, fetoyu ziyaret edip elini öpenler hala iktidar partisinde vekil olabiliyorsa ne desek boş.
  • Biz de hala abd'den uçak bilmem ne alalım. Almanya da 1000 fetocuya oturma izni verdi biz de onlara durmadan iş ve ihaleler veriyoruz ! En son onlarla 35 milyar euroluk trenyolu yapım ve tren alım anlaşması yaptık ! Ayrıca thy'de hala fetocular cirit atıyor. Bunların cv'leri, geçmişleri, torpilleri belli hala orada nasıl duruyorlar hani fetoyla mücadele ediliyordu nerede? Bu hainlerin döndük laflarına kimse kanmasın.Ya bunlar danışıklı dövüş ya da fetocuların ellerinde çok koz var iktidar ondan korkuyor başka izahı yok.
  • Onunla birlikte ABD ye giden E.GÖ.. hala THY de kaptan ve müdür olarak görevde buna ne diyeceksiniz ??
  • Thy fetocu kaynıyor kardeşim
  • Zaten bu adamların hepsi Amerika’da ajanlık eğitimi almış ve ülkelerin devlet organlarına gönderilen insanlar. Amerika’nın sırf bu adamları yetiştirmek için binaları dahi var. Akıllardan öte akıllar var. Algılardan öte algılar var. İnsanları yalnızca kukla, dünyayı yalnızca savaş meydanı olarak gören bu zalimlerin sonu elbet gelecektir. Avrupa Refah seviyesini masum kanlarına borçludur. Ülkemi bu yüzden seviyorum. Akp politikasını her ne kadar sevmesem de, Tayyib’in bu yüzden her daim arkasındayım. Yapacak birşey yok, ancak bu şekilde ellerinden kurtarabiliriz ; damarları amerikaya bağlanmış ülkemizi... İnsanlar herşeyi çok basit zannediyor. Nüfus azaltım sistemi devreye girdi bile. Nereye kadar 8 milyar insan “hobidigırtlak”.
  • Bu arkadaş Thy'ye girerken kim referans oldu kim aldırdı. Altına kim imza attıysa fetöden içeriye atın.

İstanbul’daki FETÖ soruşturmasının firari sanığı eski emniyet amiri Soydan, ABD’nin en büyük John F. Kennedy Havalimanı’na özel güvenlik amiri yapıldı.

ABD’de skandal! İstanbul’da yürütülen FETÖ soruşturmasının sanığı eski emniyet amiri Serhat Soydan’ın Amerikan Havalimanı İşletmecileri Derneği’nin resmi internet sitesindeki bilgilere göre 2018’de John F. Kennedy Havalimanı’nda üst düzey olarak işe başladığı tespit edildi. Soydan’ın sosyal medya sayfasında da New York’ta çalıştığı ve güvenlik soruşturma konularında uzman olduğu bilgisi yer alıyor. Bingöl’de görev yaptığı sırada 2009’da istifa eden Soydan THY’ye güvenlik amiri olarak işe başladı. Soydan’ın FETÖ ile bağlantısı olduğu ortaya çıkınca işine son verilerek soruşturma başlatıldı.

Soydan’ın FETÖ firarisi Emre Uslu’nun 2001’de ABD’ye eğitime giderken kefili olduğu belirlenirken 2016’da içinde İstanbul’dan ABD’ye kaçırmak istediği dijital malzemeler bulunan 50 koliye Ambarlı Limanı gümrüğünde el konuldu. Hard diskler, flaş bellekler, hafıza kartları, el kameraları ve çok sayıda dijital malzemenin bulunduğu 50 koli ele geçirildi. Soydan soruşturma sürerken 2016’da ABD’ye firar etti.

ABD'den skandal karar!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Tyh Fetö ~ 5 yıl önce
Serhat Soydan 2015 te Emre Uslu'ya kefil olan adam diye basında çıkmasına rağmen Thy de güvenlik başkanlığına devam etti.Altındaki müdür Lütfü Ersoy'dan tutun da Y.Y ve tüm ekibi Fetö'cüydü.Serhat Soydan sürekli Pensilvanya'ya uçarken ona yol verenlerde Temel Kotil ve İlker Aycı değilmiydi?15 Temmuz sonrası Pensilvanya'ya 50 koli gönderirken yakalandı ama bana dokunulursa öterim dediği için Abd'ye uçtu.Biraz sabır birkaç güne başta pilotlar olmak üzere operasyon geliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B727-2F2 ~ 5 yıl önce
Papazkacti oynamak okadar kolay degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bahri ~ 5 yıl önce
Adam thy de mi calismis yanlis mi okudum ?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normal ~ 5 yıl önce
Kim, niye bu skandala şaşırıyor ki ? Bunların ne mal olduklarını yıllarca söyledik, yazdık, arkalarında abd, avrupa var dedik hep biz hain olduk ama yüce Allah'ın sopası kendini bir kere daha gösterdi, din tacirleri birbirine düştü gerçekler bir bir ortaya çıktı. Ne var ki fetocular hala thy başta olmak üzere hemen heryerdeler kimse de nasıl olur demiyor, diyemiyor. Gerçi birisi '17-25 aralık milattır, ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım' deyince umudum iyice bitti. Baştaki bunu derse tabii ki heryerde olurlar, hepsinin her kurumdan atılması hatta soruşturulması gerekli ama kim yapacak bunu ? Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran, yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen şimdi de tai'ye thy'den atılanları dolduran temel ve şu anda sesi soluğu kesilen hamdi bile serbestçe geziyorlarsa, fetoyu ziyaret edip elini öpenler hala iktidar partisinde vekil olabiliyorsa ne desek boş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Biz de hala abd'den uçak bilmem ne alalım. Almanya da 1000 fetocuya oturma izni verdi biz de onlara durmadan iş ve ihaleler veriyoruz ! En son onlarla 35 milyar euroluk trenyolu yapım ve tren alım anlaşması yaptık ! Ayrıca thy'de hala fetocular cirit atıyor. Bunların cv'leri, geçmişleri, torpilleri belli hala orada nasıl duruyorlar hani fetoyla mücadele ediliyordu nerede? Bu hainlerin döndük laflarına kimse kanmasın.Ya bunlar danışıklı dövüş ya da fetocuların ellerinde çok koz var iktidar ondan korkuyor başka izahı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onunla beraber giden ~ 5 yıl önce
Onunla birlikte ABD ye giden E.GÖ.. hala THY de kaptan ve müdür olarak görevde buna ne diyeceksiniz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 5 yıl önce
Thy fetocu kaynıyor kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaşırmadım ~ 5 yıl önce
Zaten bu adamların hepsi Amerika’da ajanlık eğitimi almış ve ülkelerin devlet organlarına gönderilen insanlar. Amerika’nın sırf bu adamları yetiştirmek için binaları dahi var. Akıllardan öte akıllar var. Algılardan öte algılar var. İnsanları yalnızca kukla, dünyayı yalnızca savaş meydanı olarak gören bu zalimlerin sonu elbet gelecektir. Avrupa Refah seviyesini masum kanlarına borçludur. Ülkemi bu yüzden seviyorum. Akp politikasını her ne kadar sevmesem de, Tayyib’in bu yüzden her daim arkasındayım. Yapacak birşey yok, ancak bu şekilde ellerinden kurtarabiliriz ; damarları amerikaya bağlanmış ülkemizi... İnsanlar herşeyi çok basit zannediyor. Nüfus azaltım sistemi devreye girdi bile. Nereye kadar 8 milyar insan “hobidigırtlak”.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 5 yıl önce
Arkasında olduğun kişi de abd'nin yörüngesinde, mesela aba altından sopayı gördü papazı serbest bıraktırdı hatırlatırım.
Torpili Kim?? ~ 5 yıl önce
Bu arkadaş Thy'ye girerken kim referans oldu kim aldırdı. Altına kim imza attıysa fetöden içeriye atın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kimmi? ~ 5 yıl önce
Temel kotil

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000