10 Eylül 2017, Pazar 09:11:31

ABD Florida'ya Süper Herküller'i gönderiyor

ABD'yi tehdit eden Irma Kasırgası gittikçe yaklaşıyor.
  • ıyı arkadaslar guzel yazıyorusnuz da hangı birimiz american mensei dısında teknolojı gıyım yemek kullanıyoruz hangıbırımız starbucka mc burgere levıs ıphone dELL e karsı meydan okuyoruz boykot edıyourz
  • WC-130 (Weather C-130) Ne zaman tahliye uçağı oldu ki. Adamlar bu uçaklar ile fırtınaların içine dalıp ölçüm yapıyorlar. Kasırgaların yönü ve şiddeti gibi bilgileri tespit ediyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam, sahip oldukları 2 WC-130 filosunun biri zaten Florida da idi.
  • Herkul.org. Fetö'nün yayın yaptığı sitenin adı değil miydi? Olaya bak. Uçakları sabote edelim bence. Müstahak bu fetö pkk besleyicisi tirana.
  • Elbette beter olsun Amerika ! Bu kadırganın afı IRMA değil AYLA-UMRAN olmalı. Dünyada karıştırmadık yet bırakmayan özellikle müslüman coğrafyayı hiç rahat bırakmayan Amerika beter ol, darısı İsrail ve İngiltere nin başına inşallah!
  • Hercules .. anlayamazsınız....
  • Beter Olsun Sana Amerika!!!!!! Beter Olsun

ABD'yi tehdit eden Irma Kasırgası gittikçe yaklaşıyor. İlk olarak Florida'da etkili olması beklenen kasırga sebebiyle 5 milyon 600 bin kişinin tahliye edilmesine karar verildi. Bir buçuk milyon kişi eyaletten kaçmaya çalışıyor. Trump'ın da Palm Beach'teki malikanesinin boşaltıldığı öğrenildi.

Yoğun önlemlerin alındığı Florida'ya 'Fırtına avcısı' olarak bilinen Süper Herkül isimli askeri tahliye uçakları gönderiliyor. Fransa ise kasırganın vurduğu Guadeloupe bölgesine tahliye uçak ve helikopterlerini gönderdi.

Karayipler'de en az 26 kişinin hayatına mal olan Irma Kasırgası sebebiyle ABD teyakkuz halinde. Kasırganın bu haftasonu itibariyle ABD'nin Florida eyaletinde etkili olması bekleniyor.

ABD Hava Kuvvetleri WC-130J Super Hercules isimli askeri tahliye uçaklarını Irma Kasırgası'nın etkili olması beklenen Florida'ya gönderiliyor. Mississipi eyaletinin Biloxi kentinde bulunan Keesler Hava üssünde 'Fırtına avcısı' olarak bilinen uçaklar bölgede gönderilmeden önce hazırlık aşamasında görüntülendi. 

ABD Florida'ya Süper Herküller'i gönderiyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

guzel yazımısısnz ~ 7 yıl önce
ıyı arkadaslar guzel yazıyorusnuz da hangı birimiz american mensei dısında teknolojı gıyım yemek kullanıyoruz hangıbırımız starbucka mc burgere levıs ıphone dELL e karsı meydan okuyoruz boykot edıyourz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tahliye uçağı mı? ~ 7 yıl önce
WC-130 (Weather C-130) Ne zaman tahliye uçağı oldu ki. Adamlar bu uçaklar ile fırtınaların içine dalıp ölçüm yapıyorlar. Kasırgaların yönü ve şiddeti gibi bilgileri tespit ediyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam, sahip oldukları 2 WC-130 filosunun biri zaten Florida da idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk ~ 7 yıl önce
Herkul.org. Fetö'nün yayın yaptığı sitenin adı değil miydi? Olaya bak. Uçakları sabote edelim bence. Müstahak bu fetö pkk besleyicisi tirana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cc ~ 7 yıl önce
Elbette beter olsun Amerika ! Bu kadırganın afı IRMA değil AYLA-UMRAN olmalı. Dünyada karıştırmadık yet bırakmayan özellikle müslüman coğrafyayı hiç rahat bırakmayan Amerika beter ol, darısı İsrail ve İngiltere nin başına inşallah!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarın ~ 7 yıl önce
Yarın Türkiye'de deprem olunca, Amerikan çadırında oturup, Amerikan kumanyası yediğinde hatırlarsın bu laflarını. Çok yayıldınız yine, yakardığınız o Allah size de gösterecek felaketi!
I love ~ 7 yıl önce
Hercules .. anlayamazsınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iyi oldu ~ 7 yıl önce
Beter Olsun Sana Amerika!!!!!! Beter Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000