16 Ekim 2017, Pazartesi 17:39:54

ABD Büyülelçiliği'nden vize açıklaması

Türkiye ile ABD arasında vize işlemlerinin askıya alınmasının ardından ilk kez heyetler arası görüşmelerde bulunacak ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri Ankara'ya geldi. ABD Büyükelçiliği'nden 'sağlık' ve 'insani durumlar' için vize duyurusu geldi. Bu tür başvurular için vize hizmeti açıldı.
  • bari vize vermiyorsunuz, yatırdığımız vize harç paralarını verin.
  • Ne kadar saçma sapan işler ya Rusya Avrupa Amerika her yere vize sıkıntısı ayıp kardeş ayıp, rusyaya yeni gelecek türk işçi mühendis çalışan getiremiyor firmalar yazık piyasada Tacikistan özbekler iş sahibi olup Türklerden öğrendiklerini uygulamaya koydular çok yazık çok ülkemizin ne yaptığını halen anlamış değilim, Rusya ve Amerika sabit dururken Türkiye niye iyi gözüküp sonra farklı davranıyor acayip bir olaylar gerçekleşiyor
  • ABD, AB üyesi ülkeler bize hala vize uygulasın biz de onları kapıda vize veya kimlikle ülkemize sokalım ! Yabancı ülkeler vize aracı kurumlarla ortak olarak bizi soyuyorlar,hakkımızdaki bilgileri topluyorlar bizi yönetenlerden hala tepki yok ! Ne sahipsiz milletmişiz !
  • Lütfetmişler.Cohen'in geçmişine baktığımızda kendisi ülkesinin YPG’yle ilişkisinin “geçici ve taktiksel” olduğunu söylemıştir.Ama pratikte öyle olmadığını tüm Türkiye gördü.
  • Hani ab vizesiz olucakti simdiki duruma bak ben artik herseye yorumsuz um ulke bitti

ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Jonathan Cohen başkanlığındaki heyet öğleden sonra Esenboğa Havalimanına indi.

Cohen, muhabirin, iki ülke arasındaki vize sorunu hakkındaki sorusuna "Belirleyici olan ben değilim" şeklinde cevap verdi.

Amerikalı heyetin yarın Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Muhtar Gün başkanlığındaki Türk heyetiyle vize sorununun aşılmasına yönelik görüşme yapması bekleniyor.

SAĞLIK VE İNSANİ DURUMLAR İÇİN VİZE AÇIKLAMASI
Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği sosyal medya hesabından sağlık ve insani durumlarda verilecek olan ABD vizesi için bir duyuru yaptı. ABD Büyükelçiliği'nin Türkiye'ye vizeleri askıya aldıklarını duyurmasının ardından süren kriz devam ederken yeni bir hamle geldi.

ABD, Twitter hesabı üzerinden sağlık ve insani durumlarda verilecek olan ABD vizesi için duyuru yaptı. Bu tür başvurular için vize hizmeti açıldı. Elçilikten yapılan açıklamada, "Acil insani ve sağlık durumlarında ABD vize başvurusu için lütfen ziyaret ediniz → https://ais.usvisa-info.com/" denilerek vize hizmetinin yapıldığı siteye yönlendirme yapıldı. 

ABD Büyülelçiliği'nden vize açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

gnd ~ 6 yıl önce
bari vize vermiyorsunuz, yatırdığımız vize harç paralarını verin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Ne kadar saçma sapan işler ya Rusya Avrupa Amerika her yere vize sıkıntısı ayıp kardeş ayıp, rusyaya yeni gelecek türk işçi mühendis çalışan getiremiyor firmalar yazık piyasada Tacikistan özbekler iş sahibi olup Türklerden öğrendiklerini uygulamaya koydular çok yazık çok ülkemizin ne yaptığını halen anlamış değilim, Rusya ve Amerika sabit dururken Türkiye niye iyi gözüküp sonra farklı davranıyor acayip bir olaylar gerçekleşiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz Selim ~ 6 yıl önce
Sen de kimsin ulan. Sana güzel ülkeme hakaret etme hakkını kim veriyor ulan!
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Yavuz Selim ne oldu aslan sultanlığın düştümü hahaha neyse aslanım bana bak ben ülkeyi kötülemiyorum senin gibi düşünmeyi beceremeyenleri düşünmeye yönlendirmeye çalışıyorum hadi öpüyorum seni aslan hmmm bu arada ben Rus asıllı LAZ kardeş
Bize herşey müstehak ! ~ 6 yıl önce
ABD, AB üyesi ülkeler bize hala vize uygulasın biz de onları kapıda vize veya kimlikle ülkemize sokalım ! Yabancı ülkeler vize aracı kurumlarla ortak olarak bizi soyuyorlar,hakkımızdaki bilgileri topluyorlar bizi yönetenlerden hala tepki yok ! Ne sahipsiz milletmişiz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 6 yıl önce
Lütfetmişler.Cohen'in geçmişine baktığımızda kendisi ülkesinin YPG’yle ilişkisinin “geçici ve taktiksel” olduğunu söylemıştir.Ama pratikte öyle olmadığını tüm Türkiye gördü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hep kandirdik ~ 6 yıl önce
Hani ab vizesiz olucakti simdiki duruma bak ben artik herseye yorumsuz um ulke bitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000