31 Mayıs 2008, Cumartesi 01:06:16

A320 TİPİ UÇAK DÜŞTÜ

Honduras'ın başkenti Tegucigalpa'da bir uçağın El Toncontin Havaalanı yakınlarında pistten çıktığı ve otoyolundaki bazı araçlara çarptığı bildirildi. Olayda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi.
  • yorucu bir uçuş sonrası alınabilecek kötü haber. ölenlere rahmet,kalanlara sabır.biz de olabilirdik.kritik zamanlar gerçekten kritik kabin ekibi arkadaşlarım görüldüğü gibi şakası yok ve herşey kanla yazılıyor....bugün bizim başımıza gelmeyişi yarın gelmeyeceği anlamına gelmez.allah korusun.evet başlık ne gerçek ne.daha dikkatli olmak lazım. hepimize emniyetli uçuşlar
  • zor bir durum allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.haberin başlığına bakıyorum uçak düştü.haberin devamında uçağın pistten çıktıgı yazmakta.nasıl bi başlık atıyosunuz anlamıyorum insanların üzerinde böyle etkiler bırakmayın.
  • Yorucu bir uçuşun ardından şimdi otelden nete girdim,ve bu haberi gördüm maalesef.Geçmiş olsun,Ne yazıkki havacılığın cilvesi buda.Allah ölenlere rahmet,kalanlara sabır versin.

El Salvadorlu TACA Hava Yolları'na ait bir uçağın Honduras'ın başkenti Tegucigalpa'daki El Toncontin Havaalanı'nın pistini aşarak yola çıktığı ve 4 araca çarptığı açıklandı. Görgü tanıkları kazada ölenler olduğunu söylerken, Orta Amerika İktisadi Bütünleşme Bankası Başkanı Nikaragua vatandaşı Harry Brautigan'ın da ölenler arasında olduğu kaydedildi. Kazada çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtildi.

Yerel medya kanalları, düşen uçağın Airbus A-320 tipi yolcu uçağı olduğunu, kazaya tropikal Alma fırtınasının yol açtığı olumsuz hava koşullarının neden olduğunu duyurdu. Pilotun uçağı yere indirmeyi başardığı, ancak kontrolü kaybederek pist yakınındaki yola çıktığı ve bazı araçlara çarptığı belirtildi.

AirportHaber'e ulaşan bilgilere göre bu korkunç kazada sadece 5 kişi öldü, 38 kişi de yaralandı. Uçakta toplam 135 yolcu bulunuyordu.

 

honduras

Taca Airlines

Taca Airlines

Taca Airlines

Taca Airlines

Taca Airlines



Taca Airlines

A320 TİPİ UÇAK DÜŞTÜ

Yorumlar

diver0635 ~ 16 yıl önce
yorucu bir uçuş sonrası alınabilecek kötü haber. ölenlere rahmet,kalanlara sabır.biz de olabilirdik.kritik zamanlar gerçekten kritik kabin ekibi arkadaşlarım görüldüğü gibi şakası yok ve herşey kanla yazılıyor....bugün bizim başımıza gelmeyişi yarın gelmeyeceği anlamına gelmez.allah korusun.evet başlık ne gerçek ne.daha dikkatli olmak lazım. hepimize emniyetli uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt ~ 16 yıl önce
zor bir durum allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versin.haberin başlığına bakıyorum uçak düştü.haberin devamında uçağın pistten çıktıgı yazmakta.nasıl bi başlık atıyosunuz anlamıyorum insanların üzerinde böyle etkiler bırakmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
plt_MNGA300 ~ 16 yıl önce
Yorucu bir uçuşun ardından şimdi otelden nete girdim,ve bu haberi gördüm maalesef.Geçmiş olsun,Ne yazıkki havacılığın cilvesi buda.Allah ölenlere rahmet,kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000