02 Aralık 2014, Salı 12:45:57

"5 YOLCU UÇAĞI İLE SALDIRI YAPILACAK"

Avrupa'yı El Kaide korkusu sardı... İddialara göre, El Kaide terör örgütü 11 Eylül saldırılarının benzerlerini Avrupa'da yapmak için fırsat kolluyor. Uçaklara el bagajı alınmasının yasaklanması konusunun tartışılmaya başlandığı belirtildi.
  • ztk'ya Amerika kesfedildi, bulunmadi.
  • Anlatılanı anlamamış gibi davrandığına bakılırsa sen yahudisin.
  • Gölgelerinden korkmak denilen şey bu olsa gerek.
  • 11 Eylül'ü El Kaide'mi düzenlemiş? 11 Eylül'ü MOSSAD, CIA ve ABD hükümeti düzenlemiş ve suçu da kendi adamları olan Bin Ladin'e atmıştır. Bununla ilgili pek çok kanıt olmasına rağmen ne yazık ki ABD tüm dünyayı aldatmış ve aldatmaya da devam etmektedir.

Alman Express gazetesinin İngiliz istihbarat kaynaklarına dayanarak verdiği habere göre, El Kaide, Avrupa’nın beş büyük kentine 11 Eylül benzeri bir bombalı eylem hazırlığı içerisinde olduğu iddia edildi. Haberde bir havalimanın güvenlik görevlisinin “Bize noelden önce beş yolcu uçağı ile saldırı yapılacağı söylendi“ ifadesi yer aldı. Saldırı planlarının yaklaşık iki aydır bilindiği vurgulandı.

BEŞ AVRUPA METROPOLÜ HEDEFTE

İngiltere’den Avrupa’nın büyük kentlerine yapılacak uçuşların teröristlerin hedefinde olduğu ve saldırıların noel öncesi gerçekleştirileceği iddia edildi. Güvenlik görevlisi gazeteye “Planlar, El Kaide’nin yönetici kadrolarınca hazırlanmış“ dedi.

EL BAGAJI YASAĞI GÜNDEMDE

Güvenlik güçlerinin tehdidi çok ciddiye aldığı ve endişe ettiği vurgulanırken, bombaların el bagajıyla uçaklara yüklenebileceği konusu gündeme geldi. Habere göre, uçaklara el bagajı alınmasının yasaklanması konusunun tartışılmaya başlandığı belirtildi. Bu tür bir yasaklamanın uçak şirketlerince kabul edilmesinin zorluğuna dikkati çekildi. En azından elektronik aletlerin uçak kabinine alınmamasının tedbir olarak düşünülebileceği belirtildi.

İNGİLİZ BAKAN YENİ BİR TERÖR DALGASINA KARŞI UYARDI

İngiltere İçişleri Bakanı Theresa May’ın geçen hafta terör saldırılarına karşı uyardığını dikkati çeken gazete, bakanın “Tehlike artık bugün daha belirgin. Her geçen gün daha fazla terör örgütü batıda eylem yapmayı planlıyor. Her potansiyel suikastçı herhangi bir terör grubuna ait olacak diye bir şey yok, tek başına hareket edecekler de olabilir“ sözlerine dikkati çekti. (Hürriyet)

"5 YOLCU UÇAĞI İLE SALDIRI YAPILACAK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
ztk'ya Amerika kesfedildi, bulunmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl yani'ye ~ 9 yıl önce
Anlatılanı anlamamış gibi davrandığına bakılırsa sen yahudisin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Gölgelerinden korkmak denilen şey bu olsa gerek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
???? ~ 9 yıl önce
11 Eylül'ü El Kaide'mi düzenlemiş? 11 Eylül'ü MOSSAD, CIA ve ABD hükümeti düzenlemiş ve suçu da kendi adamları olan Bin Ladin'e atmıştır. Bununla ilgili pek çok kanıt olmasına rağmen ne yazık ki ABD tüm dünyayı aldatmış ve aldatmaya da devam etmektedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nasıl yani ~ 9 yıl önce
o kadar emin konuştunuz ki ?
Saf ~ 9 yıl önce
Bu tür meseleler bizim millete hikaye gelir. Kendileri terör üretiyor ve sonra da ortaya çıkabilecek kontrol dışı unsurlara karşı önlem alıyorlar. Bunu Türkiye'de anlayabilecek kişi sayısı çok az. Saf bizim millet saf...
ztk ~ 9 yıl önce
??? rumuzlu arkadasa ,sen amerikayi muslumanlarin buldugunada inaniyorsunsun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000