11 Ekim 2010, Pazartesi 08:04:35

5 DAKİKADA BOŞANDILAR

Antalya'da 3 günlük evliliklerinin ardından açtıkları boşanma davasında stripriz fotoğraflarıyla gündeme gelen hostes Z.İ. ile kabin memuru eşi S.İ. 5 dakikada boşandı.
  • Yakısanaı Yapmıs Selami yi gıyabında Tanırım ve Tanıdığım Kadarıyla 4 4 lük İnsandır Hayatın Boyunca Mutlu Olursun İnş.
  • ben de senelerce kabin memurluğu yaptım yaklaşık 15senelik evliyim .ayıp denilen bişey var bugünkü bazı kabin memuru arkadaşlar yaşam şekilleri ile hem bize zarar veriyorlar hemde geleceklerini kaybediyorlar haberleri yok.bunlara çanak tutan babaları yaşındaki kaptanlar da ayrı bi dava.ben şirketlerden butür insanları ayıklamalarını bekliyorum ciddiyet ve başarı bekleniyorsa bu tür insanlara şans verilmemelidir.
  • herkes senin içindeki temiz insanı biliyor. bir bakışınla kimleri mest ettiğini de biliyor. en güzelini yapmışsın kurtulmuşsun abicim boşver neymiş sen adam sandın basit biri çıktı gerisi daha güzel olacak o düşünsün kimden kaç kuruşluk değer göreceğini. sewgilerimle
  • aynen katılıyorum tespiti çok doğru!!
  • Tamamen katılıyorum. Düzgün yaşayan işini düzgünce yapan arkadaşlarımız da var fakat benim etrafımda olanları ve dönen o laçka muhabbetleri görseniz. Aile kurmaya kalkışırken 3 5 kere daha düşünürsünüz. Bir gece önce ilişki yaşayan insanlar ertesi gün gayet dost bir şekilde hatta ''kanka naber'' şeklinde davranınca şaşırıyorsunuz. Ben bu insanların ahlak anlayışına şaşıyorum açıkçası nasıl bir mide kaldırır bu tarz bir yaşamı. Kaptanlara kimse suç bulmasın teşbihte hata olmaz '' dişi kuyruk sallamadan erkek köpek yanaşmaz'' diyee sözümüz vardır . Bu şekil yaşayan arkadaşlara sorsak namus iki bacak arasında değil karşılığını alırız ama o da ayrı bi konu
  • bende kabin memuruyum,10 yılllık evliiym,1 cocugum var..yazık ki böyle insanları işe alan şirketler yüzünden hostes profili değişti.görsellik,ucuza eleman çalıştırma ve işsizlik sebebiyle bu hale gelen piyasaya,havacılığı bu kadar basite düşüren havayolu şirketleirne yazıklar olsun!boyu uzun,ağzı acik kapasitesiz insanları;ömründe 5 yıldızlı otelin kapısından geçmemiş veyaşam satndatı
  • Kesinlikle böyle olmayanlardan özür diliyorum fakat çoğunluk hosteslerin düzgün yaşayamadıklarını, düzgün ilişkide bulunmadıkları ve hiçbir zaman mutlu olamadıkları bilinen bir gerçektir. Bunun sebebi erkeklerin hostesleri cinsel bir meta olarak görmeleri ve onlarında bundan hoşlanmalarıdır.

Özel bir havayolu şirketinde kabin memuru olarak 7 yıldır çalışan 27 yaşındaki Selami İ., aynı firmada işe başlayan 24 yaşındaki bir başka kabin memuru Zeynep B. ile kısa süren flörtün ardından 22 Nisan 2009 tarihinde evlendi.

Evliliğinin 3'üncü gününde kavga eden çift ayrı yaşamaya başladı. Boşanma davası açan Selami İ., “Karım son derece iffetsiz bir yaşam tarzı sürüyor” diyerek eşinin striptiz yaparken çekilmiş fotoğraflarını mahkemeye sundu.

Eşinin kendisine Human Papilloma Virüsü (HPV) bulaştırdığını ve genital bölgesinde siğiller çıktığını belirterek karşı dava açan Zeynep İ. de 30 bin lira tazminat ve aylık 500 lira nafaka talep etti.

Genç kadın, “Bu cinsel hastalık rahim kanserine kadar ilerleyebilir” dedi. Her iki dava Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'nde birleştirilerek geçen günlerde görüldü.

Kabin memuru ve hostes eşi, gazetelere haber konusu olan suçlamalarını geri çekti. Selami İ., avukatı İsmail Attila aracılığı ile mahkemeye verdiği dilekçesinde eşi hakkındaki tüm suçlamalardan vazgeçerken, Zeynep İ. de tüm taleplerinden vazgeçtiğini mahkemeye bildirdi.

Anlaşmalı olarak boşanma talebiyle Antalya 4'üncü Aile Mahkemesi'ne başvuran çifti, hakim 5 dakika süren duruşma sonunda boşadı. (Posta)

5 DAKİKADA BOŞANDILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yakısanaı Yapmıs Selami yi gıyabında Tanırım ve Tanıdığım Kadarıyla 4 4 lük İnsandır Hayatın Boyunca Mutlu Olursun İnş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben de senelerce kabin memurluğu yaptım yaklaşık 15senelik evliyim .ayıp denilen bişey var bugünkü bazı kabin memuru arkadaşlar yaşam şekilleri ile hem bize zarar veriyorlar hemde geleceklerini kaybediyorlar haberleri yok.bunlara çanak tutan babaları yaşındaki kaptanlar da ayrı bi dava.ben şirketlerden butür insanları ayıklamalarını bekliyorum ciddiyet ve başarı bekleniyorsa bu tür insanlara şans verilmemelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herkes senin içindeki temiz insanı biliyor. bir bakışınla kimleri mest ettiğini de biliyor. en güzelini yapmışsın kurtulmuşsun abicim boşver neymiş sen adam sandın basit biri çıktı gerisi daha güzel olacak o düşünsün kimden kaç kuruşluk değer göreceğini. sewgilerimle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
aynen katılıyorum tespiti çok doğru!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tamamen katılıyorum. Düzgün yaşayan işini düzgünce yapan arkadaşlarımız da var fakat benim etrafımda olanları ve dönen o laçka muhabbetleri görseniz. Aile kurmaya kalkışırken 3 5 kere daha düşünürsünüz. Bir gece önce ilişki yaşayan insanlar ertesi gün gayet dost bir şekilde hatta ''kanka naber'' şeklinde davranınca şaşırıyorsunuz. Ben bu insanların ahlak anlayışına şaşıyorum açıkçası nasıl bir mide kaldırır bu tarz bir yaşamı. Kaptanlara kimse suç bulmasın teşbihte hata olmaz '' dişi kuyruk sallamadan erkek köpek yanaşmaz'' diyee sözümüz vardır . Bu şekil yaşayan arkadaşlara sorsak namus iki bacak arasında değil karşılığını alırız ama o da ayrı bi konu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bende kabin memuruyum,10 yılllık evliiym,1 cocugum var..yazık ki böyle insanları işe alan şirketler yüzünden hostes profili değişti.görsellik,ucuza eleman çalıştırma ve işsizlik sebebiyle bu hale gelen piyasaya,havacılığı bu kadar basite düşüren havayolu şirketleirne yazıklar olsun!boyu uzun,ağzı acik kapasitesiz insanları;ömründe 5 yıldızlı otelin kapısından geçmemiş veyaşam satndatı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle böyle olmayanlardan özür diliyorum fakat çoğunluk hosteslerin düzgün yaşayamadıklarını, düzgün ilişkide bulunmadıkları ve hiçbir zaman mutlu olamadıkları bilinen bir gerçektir. Bunun sebebi erkeklerin hostesleri cinsel bir meta olarak görmeleri ve onlarında bundan hoşlanmalarıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000