28 Ekim 2016, Cuma 12:40:21

3. havalimanında 29 Ekim kareografisi

İstanbul Yeni Havalimanı çalışanları, Cumhuriyet Bayramı öncesinde 108 kamyonluk bir konvoy ile özel bir 93’üncü yıl koreografisi yaptı
  • NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
  • Bu gosteriyi dusunen, tasarlayan, uygulayan tum Cumhuriyet insanlarini kutlarim. Ulusumuzun CUMHURİYET BAYRAMINIZ Kutlu olsun.
  • Tebrikler Süper olmuş
  • Tebrik ediyorum.ATATÜRK CUMHURİYETİNE DE BU YAKIŞIRDİ.
  • Çalışanlar çok iyi düşünmüşler. Harika bir gösteri olmuş. Özellikle de Cumhuriyet ve Devrimler bu kadar yobaz saldırı ve tehdit altında iken. Yalnız sözümona yorumcunun biri " Sanki yoktan var ettiler bu milleti " diye zırvalamış. Kendisinin badem olduğundan hiç şüphem olmamasına rağmen şu kadarını söylemekte yarar görüyorum; ama kendisi görecek mi zannetmiyorum. Tosunum bu millet tamamen yoktan var edildi..ne para, ne de silah vardı. Ordu ise cepheden cepheye koşmaktan yorgun düşmüştü. Ama milletin Allah inancı, imanı ve vatanseverliği bu ülkeyi ayağa kaldırdı. En zor zamanda Allah, ATATÜRK'ü gönderdi. ATATÜRK, sadece Türk Milletine değil; aynı zamanda İslam Ülkelerine de örnek oldu. Pek çok ülke O'nu taklit etmek istedi ama başaramadılar. Çünkü arkalarında milletini tanıyan ve arkasından gidilecek bir önderleri yoktu. Uzun lafın kısası yerinde olsam hurafeleri bırakır, ATATÜRK'ü öğrenmeye çalışırdım. YAŞASIN CUMHURİYET...YAŞASIN DEVRİMLER,YAŞASIN ATATÜRK.BÜYÜK DEVRİMCİ, DEVLET ADAMI.
  • 84 nezaman acaba
  • Tebrikler Güzel olmuş
  • bunlarla uğraşacağınıza bir an önce bitirmeye baksanız
  • 1453 olsaydi
  • 93 kamyonla yapılsa daha anlamlı olurdu, iyi düşünülmüş tebrikler

İstanbul Yeni Havalimanı çalışanları, Cumhuriyet Bayramı öncesinde 108 kamyonluk bir konvoy ile özel bir 93’üncü yıl koreografisi yaptı.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı şantiyesinde çalışanlar, Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladıkları özel bir video ile kutladı. İGA’nın @igairport uzantılı sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda Cumhuriyetin 93’üncü yılı onuruna 36 bin 800 metre karelik alanda 108 kamyonla 93 rakamı yazıldı.  

İGA Havalimanları İnşaatı CEO’su Yusuf Akçayoğlu; “Mühendislerimiz, şoförlerimiz ve işçilerimiz başta olmak üzere İGA Ailesi üyeleri; bu özel günde birlik ve dayanışmanın en önemli örneklerinden birini gösterdi. Türkiye Cumhuriyeti’ne yakışır şekilde her gün emeğini, azmini ve erdemini ortaya koyan çalışanlarımız, Cumhuriyetimizin yıl dönümü için de bir koreografi hazırladı. Dünyanın en önemli projelerinden birini hayata geçiriyoruz. Çalışanlarımızın bağlılığı ve özverisiyle bu projeyi, tüm gücümüzü ortaya koyarak, ülkemizin adını taçlandıracak şekilde sürdürmekten gurur duyuyoruz” dedi.

 

3. havalimanında 29 Ekim kareografisi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Adam King ~ 7 yıl önce
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MG ~ 7 yıl önce
Bu gosteriyi dusunen, tasarlayan, uygulayan tum Cumhuriyet insanlarini kutlarim. Ulusumuzun CUMHURİYET BAYRAMINIZ Kutlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ismail ~ 7 yıl önce
Tebrikler Süper olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanatlar ~ 7 yıl önce
Tebrik ediyorum.ATATÜRK CUMHURİYETİNE DE BU YAKIŞIRDİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
Çalışanlar çok iyi düşünmüşler. Harika bir gösteri olmuş. Özellikle de Cumhuriyet ve Devrimler bu kadar yobaz saldırı ve tehdit altında iken. Yalnız sözümona yorumcunun biri " Sanki yoktan var ettiler bu milleti " diye zırvalamış. Kendisinin badem olduğundan hiç şüphem olmamasına rağmen şu kadarını söylemekte yarar görüyorum; ama kendisi görecek mi zannetmiyorum. Tosunum bu millet tamamen yoktan var edildi..ne para, ne de silah vardı. Ordu ise cepheden cepheye koşmaktan yorgun düşmüştü. Ama milletin Allah inancı, imanı ve vatanseverliği bu ülkeyi ayağa kaldırdı. En zor zamanda Allah, ATATÜRK'ü gönderdi. ATATÜRK, sadece Türk Milletine değil; aynı zamanda İslam Ülkelerine de örnek oldu. Pek çok ülke O'nu taklit etmek istedi ama başaramadılar. Çünkü arkalarında milletini tanıyan ve arkasından gidilecek bir önderleri yoktu. Uzun lafın kısası yerinde olsam hurafeleri bırakır, ATATÜRK'ü öğrenmeye çalışırdım. YAŞASIN CUMHURİYET...YAŞASIN DEVRİMLER,YAŞASIN ATATÜRK.BÜYÜK DEVRİMCİ, DEVLET ADAMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
84 ~ 7 yıl önce
84 nezaman acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumhuriyet ~ 7 yıl önce
Tebrikler Güzel olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şov... ~ 7 yıl önce
bunlarla uğraşacağınıza bir an önce bitirmeye baksanız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
Sen saçma sapan yorum yazmak için kendini zorlayacağına, Cumhuriyeti öğrensene.
o ~ 7 yıl önce
1453 olsaydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 7 yıl önce
Anlaşılan senin kafan nerede ise 600 yıl geride kalmış. Bence sen Cumhuriyete dön. Osmanlı saçmalığını bir kenara bırak, hatta tarihin çöpüne at.
O ~ 7 yıl önce
Hos rakam. yorumlarini okuyorum . Sende kafa olsa keske.
93 kamyon ~ 7 yıl önce
93 kamyonla yapılsa daha anlamlı olurdu, iyi düşünülmüş tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000